inşallah canım şimdiden içim daralıyor
burdan bol bol alıp göndermek lazım belki orda bulması zor olur dili zeyno
Şimdiden daraltma içini canım bol bol dua, içini feraha çıkarır
Yok tatlım ben hiç kart yollamadım ya da giderken yanında hiç kart götürmedi, çünkü askeriye de mutlaka oluyor.
iyi o zaman canım mutlu oldum şimdi bakalım dua ediyorum hayırlısın olur inşallah :)
Merhaba kızlar :) sevgilimin sevk tarihi 5 mayıs sanırım o tarihte teslim olacak acemi birliklerin yerlerinin açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz bu dönemde gelin birbirimize destek olalım birlikte şafak sayalım
Sevdiğim kuzenim gidecek 94/2li o da 7 mayısta teslim oluyor İzmir / Gaziemir e gidiyor
Allah kavuştursun canım baktım da bizim kızlar buraya da el atmışBende 93-4 asker yareniyim
Sıkma kendini çok zor ama alışıyosun be bi bakysun alştkça zmnda geçyo yarılıyosun bi şeklde geçiyo işte .Geçcek inş bu günlerimiz .. Tek gereken SABIR :26:
Merhabalar kıslar bu topiğe PembeLokum tavsiyesi üzerine geldim. Canım benim sağolsun beni düşünmüş ve davet etti kıramadım geldim
Benim nişanlım 92 doğumlu fakat tecil bozdurarak 7 Mayısta askere gidiyor. Acemi birliğimiz Safranbolu
Allahım şimididen sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
hayırlı teskereler canım benimde sevgilim burdur merkeze gidiyor:)
Canım benimbenim icin asker beklemek zor degil kuzenim sonucta
Ama o 1 yıl gecince hayallerime kavusacagım
Kuzenimin askerligi bitecek ben de hayallerime kavusacagım
Allah sabırlar versin tatlım
Okuldan yakın arkadasımın sevgilisi pazartesi bitirdi askerligi uzun dönemdi
Onlar atlattı sıra sizde insaAllah
İnşallah tatlım benimm
Bizde o 365 günü atlatıp kavuşacağız
Allah kavustursun canim umarim kalabalik bir topigin olur zaman gecirirsiniz burada :116:
Nişanlın 92liymiş şimdi gidiyormuş.. 2014 mayîs/haziranda uzun dönem gidenler 94/2 ler olarak isimlendiriliyor tatlım kaç dogumlu olursa olsun
Ben öyle biliyorum yani
Hayirli teskereler kizlar ben de 93/3 yareniyim sevdiceklerinize sıkı sıkı sarilinnn vaktiniz varkenilk gittiklerinde alisamayacaginizi dusunseniz de zaman geciyor bir sekilde siz de askerlerinizle birlikte asker oluyorsunuz askerlikle ilgili ne varsa ogreniyorsunuz. Zor olsa da gecip gidiyor bir sekilde gunler eger akliniza takilan bir sey olursa ben de buralardayim bilginiz olsun. Havaci benim askerim eger merak ettiginiz olursa;
Acemilik: Kütahya Hava Er Egitim Komutanlığı
Ustalik: Izmir/Güzelyalı Hava Eğitim Komutanlığı
Bende öyle biliyorum kuzum. Hayırlısı olsun kaça kaç gittiği mühim değil. Yeter ki kavuşayım ona[/QUO
bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?