94/2 ( mayıs haziran 2014) asker yolu bekleyen sevgililer eşler nişanlılar

Hayırlısı olsun canım allah iyi insanlarla karsilastirsin tez vakitte kavusmak nasip olsun hepimize.

canım ne güzel dilekler böyle içimi ferahlattın :) allah razı olsun

inşallah canım seninki yaz kalmış biz daha başlamadık bile sabretmek çok zormuş

Ttlm geçyo ya bnde bu konuşmalra girdiğimde 2 ay vardı göndermeme kzlar bana diyodu vaktinizi iyi geçrn zmn çabk geçyo diye bak yarıladk işte beklemkten başka çare yok ki geç oluyo ama kabullenysun

Ttlm geçyo ya bnde bu konuşmalra girdiğimde 2 ay vardı göndermeme kzlar bana diyodu vaktinizi iyi geçrn zmn çabk geçyo diye bak yarıladk işte beklemkten başka çare yok ki geç oluyo ama kabullenysun

doğru söylüyorsun canım yaa bir şekilde geçiyor zaman asla durmayacağına göre geçecek

son günler.........
şimdi geçmesin isteyeceksiniz.
sonra gittiklerinde de neden bu zaman geçmiyor diyeceksiniz...

Esim bu hafta kisa dönem icin gidiyor, az önce valizini hazirladim.. Allah sabir versin hepimize..

Selam kızlar ben de aranıza katılıyorum benim de sevgilim 9 mayısta teslim oluyor yedek subay olarak

Selam kızlar ben de aranıza katılıyorum benim de sevgilim 9 mayısta teslim oluyor yedek subay olarak

canım hoşgeldin 2014 te sevgilisi eşi askere gidecek olanlar diye bi topigimiz var sen oraya gel orda sohbet ediyoruz burda pek kimse olmaz:)

Nisanlimi bugun usta birligine gönderdim. Uzuldugumu belli etmemek icin cok ugrastim basardim da ama nasil gececek zaman hic bir fikrim yok.. syrekli yanyana olan konusan insanlariz ve cok zorlanicaz. Acemi birligini burdur da yapmisti olonun oldugu birlik de rahatti. Istedigi zaman arayabiliyordu. Ama simdi edirne de ve neyle karsilastigini hala bilmiyorum. Bi taraftan aklim kaliyo uzuluyorum bi taraftan ozledim şimdiden.. uye olmadan once hep takip ediyodum siteyi ve gercekten insan kendine moral veten yardimci olan birilerini ariyor. Sanirim buna ihtiyac duydum :) belki birbirimize destek verebiliriz... ayy yoksa bitmez bu safak. Bak fenalik geldi !!
Bu arada edirne kestanelik nasil bir yerdir ? Fazla mi agir yorucu ? Pek fazla bilgi yok internette.. aranizda bilen ya da yakini orda askerlik yapan varsa biraz aydinlatabilir mi ?

Benim eşim Isparta/Merkez-İç Güvenlik Piyade-Keskin Nişancı olarak acemiliğini sürdürüyor ve 1 hafta içinde dağıtım yeri belli olacak %90 doğu diyorlar. Ben sevdiğimi,eşimi,herşeyimi çok özledimm kızlar nasıl geçecek bu günler

Benim sevdicegimde edirne kesanda canim. Kestanelik nrde hic duymadim :26:

edirnede bi kesan erikli saroz selimiye meric uzunkopruyu duydum. Sen Nerde oturuyosun canim:)

edırneye aıt hıc bıseyın yakınından gecmek ıstemıyorum :) nefrete ttım sehırden resmen..
ah bı bıtseydıı.. ankaradayım cnm ben. sen nerde oturuyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…