inşallah canım benim umarım dediğin gibi olur sevgilim burdura acemi birliğine gidiyor haftaya cuma :)
Hayırlısı olsun canım allah iyi insanlarla karsilastirsin tez vakitte kavusmak nasip olsun hepimize.
canım ne güzel dilekler böyle içimi ferahlattın :) allah razı olsun
inşallah canım seninki yaz kalmış biz daha başlamadık bile sabretmek çok zormuş
Ttlm geçyo ya bnde bu konuşmalra girdiğimde 2 ay vardı göndermeme kzlar bana diyodu vaktinizi iyi geçrn zmn çabk geçyo diye bak yarıladk işte beklemkten başka çare yok ki geç oluyo ama kabullenysun
Amin tatlım cumlemizden razi olsun allah, iyi düşünelim her şey iyi olsun zaman da su gibi aksin gecsin ins.
evrene olumlu enerji yollayalım dimi :)
son günler.........
şimdi geçmesin isteyeceksiniz.
sonra gittiklerinde de neden bu zaman geçmiyor diyeceksiniz...
Selam kızlar ben de aranıza katılıyorum benim de sevgilim 9 mayısta teslim oluyor yedek subay olarak
Nisanlimi bugun usta birligine gönderdim. Uzuldugumu belli etmemek icin cok ugrastim basardim da ama nasil gececek zaman hic bir fikrim yok.. syrekli yanyana olan konusan insanlariz ve cok zorlanicaz. Acemi birligini burdur da yapmisti olonun oldugu birlik de rahatti. Istedigi zaman arayabiliyordu. Ama simdi edirne de ve neyle karsilastigini hala bilmiyorum. Bi taraftan aklim kaliyo uzuluyorum bi taraftan ozledim şimdiden.. uye olmadan once hep takip ediyodum siteyi ve gercekten insan kendine moral veten yardimci olan birilerini ariyor. Sanirim buna ihtiyac duydum :) belki birbirimize destek verebiliriz... ayy yoksa bitmez bu safak. Bak fenalik geldi !!
Bu arada edirne kestanelik nasil bir yerdir ? Fazla mi agir yorucu ? Pek fazla bilgi yok internette.. aranizda bilen ya da yakini orda askerlik yapan varsa biraz aydinlatabilir mi ?
Benim sevdicegimde edirne kesanda canim. Kestanelik nrde hic duymadim :26:
kestanelık de edırne de canım sınıra yakın .. valla bende askerlık olmasa oyle bı yer oldugundan habersız olup gıdıcektım :)
edirnede bi kesan erikli saroz selimiye meric uzunkopruyu duydum. Sen Nerde oturuyosun canim:)
edırneye aıt hıc bıseyın yakınından gecmek ıstemıyorum :) nefrete ttım sehırden resmen..
ah bı bıtseydıı.. ankaradayım cnm ben. sen nerde oturuyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?