94'ten 60'a yolculuk :)

patatesler birde haşlamaydı o yüzden yedim sağol gerçekten desteğin için arada 1 tane mandalina yedim eve bugün en erken akşam 8 de giderim o yüzden evde çok hafif şeyler yiyeceğim :)

Akşam biraz sağlam yemeye çalış... Öğlen menüsü gibi olsun... Daha doyurucu olsun. Çünki akşam yemekten sonra yatma saatine kadar epey bir zaman olduğundan acıkıyoruz. İşte en tehlikeli saatler o zamanlar kaçamak yapabiliyoruz. Akşam yemeğinden 1,5 saat sonra yada yatmadan 2 saat önce bir meyve yiyebilirsin. :)

Mesela
1 porsiyon çorba
3-4 kaşık sebze yemeği
doymazsan yanında azcık salata

yada

1 porsiyon çorba
3-4 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek gibi...

tamam aynen bu menüye göre yerim sonrada leslie 3 mil yaparım

kizlar yarin kilolarimizi bildiriyoruz ama ben aldim kilo bu kesin ama yarindan itibaren ins baslicam ve güzel bi hafta gecirecem :))

kizlar yarin kilolarimizi bildiriyoruz ama ben aldim kilo bu kesin ama yarindan itibaren ins baslicam ve güzel bi hafta gecirecem :))

ben hiç tartılmadım bilmiyorum yarın sabah göreceğim işte bundan sonrada hiçbirimiz bozmayacağız mavi balondan hiç haber yok oda bozdum dedi ama sabah yarın ki sonuçlara göre birbirmizin diyet listelerini oturtalım artık düzenli bir liste yapalım

biz 6 kisiydik bildigim kadariyla hic kimse haber vermiyo :))
kizlllar nerdessinisinizz

iyi geceler kizlar eger sizde smarfon varsa yani internetli cep telefonu whats app diye bi program var ordan bedava yazilabilio bu sekilde birbimizi daha iyi takip ederiz

sabah: dayanamayıp çok çok az pasta yedim
kepekli sandviç ekmeğinden yapılmış tost
öğlen:
karnıbahar vardı hiç sevmem o yüzden yemedim 1 kase çorba
4-5 kaşık makarna
1 kaşık soslu beber kızartması
arada yeşilçay ıhlamur ve kahve içtim

şuana kadar toplam aldığım kalori: 674

Son düzenleme:

Kalori hesabını yapmana çok sevindim Melikecim bu şekilde daha öncede dediğim gibi ne yaptığının farkında olursun Çok güzel ilerliyorsun yinede pilav, makarna, ekmek türleri, pastalara çok çok dikkat etmemiz lazım... Artık ne yaptığını biliyorsun. Aynı kararlılıkla ilerleyelim...

seninde yardımın çok büyük oldu teşekkür ederim :) kalori cetveli die bir site buldum çok güzel oradan hesaplıyorum sürekli çok işe yarıyor gerçekten ne yediğimi biliyorum en azından :)

merhaba melike senin yaşlarında kilo vermek daha kolay oluyor umarım hedefine ulaşırsın kaç kilosun şu an :) unutma ama verdikten sonra koru yoksa hayat boyu bir yıl yemeğe abanan bir yıl diyet yapan bir kadın olursun canım (benim gibi) bende üniversite yıllarında 90 kiloya ulaşmıştım birde kpss sınavına hazırlanırken stresli dönemlerde kendini kaybedenlerdenim o stresi atlattıktan sonra azar azar gidiyor yani aslında anlatmaya çalıştığım kndinle barış ve iyi şeyler düşün hareket kat hayatına herşey daha kolay ve daha güzel olacak :))

şuan 94 kiloyum bir alıp bir veriyorum ama bu hafta vereceğim gibi şuanlık her şey güzel geçiyor verince o kilonun değerini bilir korurum gibime geliyor :)

saat 9de 1 fincan kahve içtim şimdide 1 fincan kahve içiyorum o kadar hastayım ki canım yiyecek hiçbir şey istemiyor :S

öğlen menüm;
1 kase çorba
2 tane ufak biber dolması
yoğurt (sanırım 1 bardaktan azdır)

kahvaltı:
6 zeytin
1 ince dilim peynir
2 dili çavdar ekmeği
1 çay kaşığı çokokrem
şuandada 1 fincan nescafe içiyorum :)

Benim zayiflama kocum olurmuşun

kilom geçen hafta 94,8 e kadar çıkmıştı ama bu hafta tekrar 94 oldum bundan sonra inşallah hep eksilişte giderim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…