94'ten 60'a yolculuk :)

evet isterim tabii kide en azından staj günlerini kararlaştıralım sonuçta haftada 3 gün ve masa başındayım sürekli diğer günler daha hareketliyim de staj günleri çok hareketsiz geçiyor

Staja gittiğin işyerinde haftalık yemek menüsü listesi asılıyormu acaba? Normal Gün içinde menünde neler olduğunu yazarsan sana harfiyyen uyabileceğin bir diyet listesi bile hazırlayabiliriz birlikte :)

Staja gittiğin işyerinde haftalık yemek menüsü listesi asılıyormu acaba? Normal Gün içinde menünde neler olduğunu yazarsan sana harfiyyen uyabileceğin bir diyet listesi bile hazırlayabiliriz birlikte :)

bu knuda bnada yardmcı olrmsn bnde hftada 3 gun stajdaym

yazıyorda klasik şeyler geliyor genelde ben sana kısaca özetliyim mercimek çorbası, pilav veya makarna, ne etinden yapıldığını hala merak ettiğim iğrenç köfteler veya biber dolması veya sebze yemeği, ayran veya yoğurt bu kadar ama aylık çizelge yazıyor ona da bakar yarın staj günüm zaten buraya yazarım :)

Tamam yarın işyerindeki listeden staja gittiğin günlerin listesini al. Yarın yazarsın buraya... Evdeki menünü de annene sorarsın artık buraya yazarsın ona göre şekillendiririz

bu knuda bnada yardmcı olrmsn bnde hftada 3 gun stajdaym

Tabiki Bahar kendi diyet sayfan varmıydı? Sende aynı şekilde staj günlerinin yemek listesini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım, kolay gelsin :) İnşallah hep beraber sağlıklı ve kilosuz günlere ulaşırız en kısa zamanda

daha dün üye oldm sayfam yok malesef tskler ama bn stajdakı ymekhanede yemiyrm gnellıkle cok yaglı oluyo bna liste hzrlyblr myz ?

daha dün üye oldm sayfam yok malesef tskler ama bn stajdakı ymekhanede yemiyrm gnellıkle cok yaglı oluyo bna liste hzrlyblr myz ?

Öncelikle kendine bir sayfa açmanı tavsiye ederim. Gelişmeleri gün gün yazabileceğin kendinden bahset biraz, kendi sayfanda kaç kilosun nasıl bir hayat tarzın var? spor yapabiliyormusun? kaç kilosun? vs... kaç kilo vermek istiyorsun? staj yemekhanesinde yemiyorsan nasıl bir uygulama yapacaksın? dışardan mı yiyeceksin sefertası mı taşıycaksın :)

Öncelikle kendi sayfanı aç istersen

tmm canım:) ilk işim o olcak

Merhaba Melike. :) Her sayfasını okudum günlüğünün ve inanıyorum ki doğru zamanda (en kısa zamanda değil, en doğru zamanda) sağlıklı kilona kavuşacaksın. Ancak sana verebileceğim tek bir öğüt var. Lütfen 1 gününü ayır ve bir beslenme uzmanına başvur. Sana uygun beslenme düzenini o belirleyecektir. Lütfen! :)

onu o kadar çok denedim ki inan bana 3 tane diyetisyene gittim ama yapamıyorum diyetisyenin verdiği listeyle ama marttan sonra gitmeyi bende düşünüyorum şu sınav stresini bir atayım da üzerimden :)

Muhendisim haklı diyetisyene, beslenme uzmanına gitmediysen bir git danış bende katılıyorum. Fakat ben gideli daha 15 gün ancak olmuştur. Çok iyi, herşeyinle 4 - 4 lük ilgilenebilecek bir diyetisyene gitme imkanın varsa onu tavsiye ederim... Tabi buda biraz maddi güce dayanır :) Benim her kontrole gittiğimde çok güzel bir diyetisyene para verecek o kadar maddi durumum olmadığından devlet hastanesinde bir diyetisyene gitmeyi tercih ettim. Elime bir kağıt tutuşturdu. Ekmek nerdeyse hiç yok... Pilav makarna türü haftada bir nerdeyse... Kesinlikle abur cuburdan yağlıdan çok tuzludan şekerden uzak durcam... Reçel bilmem ne yasak :) Hamurişlerinden falan uzak dur. Kağıtta yazanlar bunlar... Ki kilo vermek için bunlardan olabildiğince vazgeçmek şarttır. Tamam doktora gideriz, danışırız görüşürüz ama herkes kendi kendisinin doktoru olmalı... Doktor yeme içme der, şunu yap bunu yapma der...

Uygulamak konusunda ise bize iş düşer... Destekte şarttır :)

Son düzenleme:
kesinlikle öyle bende de o şekilde yaptı işte en son gittiğimin yarısını sigorta karşılıyordu yarısını da ben oda onun gibi yaptı sayılır sonradan zaten şeyi öğrendim doktorlar bizim kilomuzu boyumuzu yaşımızı falan bir program varmış ona yazınca o bize gerekli olana benzer bir liste çıkarıyormuş onlarda biraz değiştirerek bize veriyorlarmış ama doktora gitmeden önce lazere gitmek istiyorum yüzümde o kadar fazla kıl var ki artık her hafta almaktan yoruldum biraz zayıflayıp hormon tedavisine başlayıp ondan sonra lazere gitmem gerek şimdi bunları yazınca adet düzensizliği var onun içinde tedavi görmem gerek ama sanırım o kilodan onun içinde 4-5 kere doktora gittim yani şuan seninde dediğin gibi kendi kendimin doktoru olmalıyım

Canım yaaa nerdeyse ikimizde aynıyız. Hem kilo, hemde hormon bozukluğu var bende ayrıca polikistik over rahatsızlığı ben 24 yaşında ve evliyim. Benimde 16 lı yaşlarımda yüzümde kıllanma sorunu başladı ve sonrasında devam etti... Artık öyle bir hal aldılarki; siyah, kalın... berbat birşey yani insan içine çıkamaz oldum. Endokrinoloji bölümüne gittim hormon bozukluğu dedi bunca yıl ilaç tedavisini uygulamadım. Hormon bozukluğu ve yüzdeki kıllanmalar için doğum kontrol ilacı veriyorlar şuan onuda kullanamıyorum çünkü çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu kıllardan kurtulmak için kilo vermek şart zaten yoksa ilacında lazer epilasyonunda bir faydası olmuyor. Ben gittim mesela hem iğneli hem lazer epilasyona hemde kaç seans gittim kaç paralar verdim haddi hesabını bilmiyorum yani. Senin için henüz geç değil bir an önce kilo verip hormon tedavisi için verdiği ilaçları aksatmadan kullan olurmu... Sakın esgeçme, ama bunun için öncelikle kilo vermek şart. Ben insan içine rahat çıkabilmek için her gün mecbur cımbızla alıyorum yüzümdekileri ama sabah alsam akşama yeniden çıkıyolar. Bu durumdan kendi sayfamda bile bahsetmedim, çünkü çok can sıkıcı bir durum... utanıyorum bu halimden. Geçenlerde yüzüme sir ağda yaptırmak için her zaman gittiğim kuaföre gittim. Orda yüzümü alan kızla da gerçi belli bir samimiyetimiz vardı bana; abla ya sende en iyisi eşin gibi yüzünü jiletle al bu ne hale gelmiş böyle dedi. Hiçbirşey diyemedim kıza kendi kendimi yedim. Ben bu derdi takmasam zaten gitmem kuaföre sir ağda yaptırmaya... yüzümde kıllarımla mutlu mesut çıkarım insanların içine değilmi!
Çok canım sıkıldı
geçenlerde dediğim de 2 gün önce... Eve gelip sinirden ağladım saatlerce... Sonra eve gelip sinirimi eşimden aldım, birşey dedi hemen ona patladım
Özellikle yüzümdeki kıllar yüzünden psikolojim hergün altüst. vermemiz lazım bu kiloları yapalım elimizden geleni Gözünü seveyim kardeşim vazgeçme, kendini salma birbirimize destekle her sorunun üstesinden gelcez inşallah... Sakın yüzündeki kıllar için doktora gitmeyi ihmal etme. İlaç verdiğinde de aksatmadan kullan ama önce kilolar gitmeli

ne kadarda güzel yazmışsın bende insan içine çıkamıyorum arkadaşım geldi ipile almaya çokta güzel aldı 1 sat uğraştı kız diyor ki şimdi 1 ay çıkmaz ama diğer gün çıkmaya başladı işte doktora gitti adet düzensizliği için benim kalçam falan çok fazla değil yani kiloma göre daha az bir tek göbeğim var stajyer doktor vardı ilk gittiğimde o kadar güzel ilgilendi ki işte pko olabilir her tahlili istedi şeker yüklemesine kadar sonra sonuçlarla gittiğimde uzman doktor vardı toplantıya yetişecekti bakmadı bile tahlillere kilo ver dedi birde bir doğum kontrol hapı kullan dedi onuda 1 ay kullandım şimdi tekrar başlayacağım birlikte çok güzel bir şekilde veririz inşallah

Aynı şekilde bende aynı aşamalardan geçtim her tahlili yaptırdım... Ben kıllanma sebebiyle her doktora gittiğimde bana doğum kontrol hapı kullan dedi doktor evlenmeden öncede öyle
tam olarak 3 ay kullan ve sonra gel tekrar bakalım hormonlarda düzelme olmuşmu dedi ama ben kullanmadım, ne kadar hata yapmışım. Şimdi ise çocuk istediğim için zaten kullanamıyorum. Evlenmeden önce aksatmadan git doktora ve tedaviyi de ihmal etme tatlım

günaydın twince bugün işyerinde menüde;
mercimek çorbası
etli nohut
pirinç pilavı ve turşu var :)

Günaydın tatlım :) Canım işyerinde hergün yeşil salata çıkıyormu? menüde ek olarak yoğurt varmı?

malesef çıkmıyor 2 haftada bir çıkıyor hatta bu menüde yok belki yollayabilir catering firmasından geldiği için belli olmuyor pek :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…