- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi programı kullanıyorsunuz kalori sayımında?Ben dünden önceki gün 95 tim..
Dün 94.800
Bugün 94.400
Sadece biraz dikkat etmistim.
Kalori saymaya bugün başladım. Bir süre 1500 kaloride kalıcam. Kilo verme durursa 1250 kaloriye indircem. Bu arada az yedigimi zannettigim gunleri uygulama ile kabaca hesaplayinca 3 bin kaloriyi aştıgını gördüm![]()
Hosbulduk bilmem ki valla pek anlamıyorum o işlerden ama programı felan varsa bakablirimMerhaba hoşgeldin. Kalori mi sayarak mı yapacaksın.
Kalori Takip - Apps on Google Play bunu kullanıyorum.Hangi programı kullanıyorsunuz kalori sayımında?
Kalori Takip - Apps on Google Play ben buradan takip ediyorum. Sitede sadece kahvaltimi paylasiyrm gunun geri kalalinida cesitli yiyeceklerle 1500 kaloriye tamamliyorum.Hosbulduk bilmem ki valla pek anlamıyorum o işlerden ama programı felan varsa bakablirim
Yaaa bende indireyim madem . Ben şok diyete başladım 3 günlük patates yoğurt diyetineKalori Takip - Apps on Google Play ben buradan takip ediyorum. Sitede sadece kahvaltimi paylasiyrm gunun geri kalalinida cesitli yiyeceklerle 1500 kaloriye tamamliyorum.
Ilginç bir diyetmis. Benim suan iyi gidiyor bakalimYaaa bende indireyim madem . Ben şok diyete başladım 3 günlük patates yoğurt diyetine
Afiyet şeker kas olsun inşallah
Merhaba rahatsizlandim dişimden, cektirdim filan bir kaç gün ara verdimMerhaba herkese. Canım nasıl gidiyor diyetin ?