- Konu Sahibi kenan_derya
-
deryacım öncelikle çoooooook tebrik ediyorum seni en içten samimi duygularımla.... gülüm 3 haftada 4 kilo güzelmiş yaa.. benden de bi 4 kilo gitse ne kadar güzel olur yaaa :44:.... acaba bu kendi yöntemlerini paylaşır mısın.... inşallah daha çok başarılı olman duasıyla....
topiğin hayırlı olsun inş en kısa zamanda hayal ettiğin her şeye kavuşursun
Şifalı bitkiler uzmanı Ayhan Ercan sağlıklı ve hızlı kilo verdiren özel formülü açıkladı. Bu formül ile sağlıklı zayıflamanız mümkün. Aşağıdaki karışım ile 5 ayda 36 kilo verebilirsiniz.
Mate çayı iştah kesici
Çoban çökerten Diyet yapanlarda görülen halsizlik ve siniri yok ediyor..
Kekik Beyaz toz kekik olacak bilye kekik olacak
Barut ağacı kabuğu
Yeşil çay ödem attırır
Sinirli ot Bağırsakları rahatlatır
Biberiye yağ yakıcı özelligi var
Funda yaprağı
Cinnema bitkisi Hindistandan özel bir sarmaşık bu
Bu bitkilerden küçük tutamlar şeklinde bardağa ekleyerek üzerine sıcak su ekliyorsunuz ve 7-8 dakika demlendikten sonra yemeklerden önce tüketilmektedir. Kilosu çok olmayan kişiler için günde 3 bardak yeterli olabiliyor fakat kilo problemi çok fazla olan kişilerde günde 5 bardağa kadar tüketebilirler.
BU ÇAYLARI ARKADASIM İÇİYOR FAYDALI OLDUĞUNU SÖYLEDİ BEN DE BUHAFTA AKTARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM sizlerden kullanan var mı bu tariflerden bu sıralar acaip taktım kilolarıma giyeceğim hiç bir sey olmuyor bir anda 10 kilo almışım nasıl oldu anlamadım
bugün sabah ,
büyükçe 1 bardak karbonatlı limonlu suyumu içtim daha sonra kahvaltımı 1 bardak yağsız süt eklediğim 1 kase k-flakes ile yaptım. daha sonra ev temizliği vs yaptıktan sonra da şimdi sade şekersiz nescafemi içiyorum.
akşamüstü annemlerle pazara gideceğim evden çıkmadan ya 1 meyve (salatalık-elma-portakal vb.) yada 3-5 tane kuru kayısı atarım ağzıma..
akşam yemeğinde annemlerde olacağım ne yapıcam bilemiyorum vallahi :) en zararsızlardan yemeye çalışacağım bakalım. Allah yardımcım olsun
çok tşk olumlu düşüncelerin için ben bu gün yediklerimi yazayım sabah kahvaltı yaptım kahvaltıda normalde bir yumurta yerdim ama bu gün baya bir kaçamak yaptım tereyağıda dahil buna( sonra öğlen çikolata yedim iki dilim falan sonra saat 2 gibi yoğurt yedim az öncede misafir geldi kısır ve pohca yedim poğaça iki tane kısır da bir kase artık bişi yemem galiba çünki kesin kararlıyım bu 10 kilo gitcek:))) buraya katılma amacımda buyduu çünki ben hiç diyet yapamayanlardanım beldi sizleri görüp gaza gelirim diye düşündüm birlikten kuvvet doğar diye
karbonatlı limonlu suyu ilk kez duydum bunun yararı neymiş ki bişi daha sorcam benim kabızlık problemim var bunun için ne önerirsiniz evde karbonat var ben de içsem mi yoksa sirkeli su mu içeyim
arkadaşlar ben tatlı ihtiyacımın önüne geçemiyorum. lütfen yardımmm
ben akşam sadece yoğurt yedim ilk kez akşamları abur cubur yemedim yani sadece bu akşam burası gaza getirdi galiba beni yoksa hayatta duramazdım habire elimde cips cekirdek vs olurdu bu gün yoğurtla yetindim üstelik karnım tok hayret :)) pazartesi diyetisyene gitcem liste versin burdan paylaşırım ohh gitsin kilolar :)) bu arada ben karbonat içemedim tadı çok kötü geldi onun yerine yeşil çay içtim
bu gün çok mutlu uyandım sabah kahvaltıyı az önce yaptım bir kahvaltıda ne varsa senin dediğini yaptım derya nefsimi köreltmek için azar azar yedim ve tam doymadan kalktım işe yarayacak gibi en çok abur cuburu bırakacağıma seviniyorum yardımların için tşk
arkadaşlar ben tatlı ihtiyacımın önüne geçemiyorum. lütfen yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?