95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

derya ben 30 yaşındayım boy 1-72 kilo 72 oldu bir ayda 10 kilo aldım buraya 93 kilo ve fazlası yazmışsın ama müsaden olursa bende bu 10 kiloyu vermem lazım burda devam etsem sorun olur mu çünki ben tek başıma yapamam biliyorum kendimi birilerini görüp azmetmem lazım

olur tabii neden olmasın ben 100 üzeri olduğum için öle yazmıştım ama tabii sen kendini burada ii hissedeceksen burada ol sıkıntı yok tatlım

çoookkkkkkk tşk çok sevindim en azından yanlış yaptığım şeyleri öğreniyorum yardımların için çok tşk şimdi birlikte kilo avına başlayalım:)))

:)))))))

bak benim şuan elimde karbonatlı suyum var onu yudumluyorum.. haftasonu malum eşim hala uyuyor ve öğlen uyanır ozaman kahvaltı yapıcaz mecburen. ama karnım aç deil. bide reglim geçti benm 3. günü bugün çok rahatsız ediyor şişlik var karnımda bi lokma yesem patlıcam zannediyorum kendimi :S

bi olsam rahatlıcam ve ozaman tartılıcam en son tartıldığımda 113.900 dü bakalım reglim bitince kaç olacağım.

ben sana inanıyorum bu haftanın sonuna kadar 2 kilo vercez birlikte bu arada marketten dün 5 i bir yerde yazan çay aldım ve kabızlığa iyi geldi artık ondan içicem tadıda güzel ohh afiyet olsun :)

ben sana inanıyorum bu haftanın sonuna kadar 2 kilo vercez birlikte bu arada marketten dün 5 i bir yerde yazan çay aldım ve kabızlığa iyi geldi artık ondan içicem tadıda güzel ohh afiyet olsun :)

hayırlısı cnm geç olsun güç olmasın kalıcı olsun diyorum ben.. bimde görmüştüm 5i 1 yerde çayı almamıştım alayım bari bende bir tane :)

öğlen bir dilim çikolata bir tabak yemek ve çeyrek ekmek yedim sonra 4 gibi gene acıktım bir tabak daha yemek yedim bir tanede salata şimdilik bu kadar 6 dan sonra bişi yemeyi düşünmüyorum çok acıkırsam elma falan yerim :))) fena gaza geldim

bir de şu kalori cetveli yada kilo cetveli nasıl yapılıyor bulamadım bir türlü ona göre bir haftada ne kadar vercem burdan görürüm en azından

meraba şekerler çok teşekkür ederim cevaplarınız için... ben tuğba 26 yaşındayım boyum 1.77 kilom 93 tatlıya dayanamayan biriyim. şu karbonatlı sudan bahsedermisiiz canlar. nası yapılıyo faydası vee zararı var mı

burda yazıyomuş deryacım tşkr

kızlar mrb :)

saat 1 bçk gibi kahvaltı yapabildim

2 dilim kepek ekmeği 3 dilim sucuk 1 dilim peynir 5 zeytin yedim

akşam boll limonlu 1 çipura, 1 kase lahana sarması (dayanamadım ama yanında ekmek yemedim)

yatana kadar da yeşilçay su cnm çok çekerse 1 küçük ısırık bitter çikolata yerim okadar

hoşgeldin tuğba ben karbonatlı su içemiyorum onun yerine 5 i bir yerde çay aldım onu içiyorum sen de istersen 5 i bir yerde çay al gercekten çok güzel karın ağrısı falan da yapmadı bende kabızlık sorunumu çözdü hep beraber cumaya kadar varmısınız 2 kilo verelim:))

ben varım bakalım hayırlısı ama regl olamadım şişlik var onu napcas ?

bitteri unut çok canın çekerse kayısı ye bak ben bile dayanıyorum 6 dan beri bişi yemedim ve sanırım giden su dün 72 idim bu gün 71 gösteriyo insan bir günde 1 kilo vermez dimi bu sadece sişkinlik gittiği içindir yarın asıl belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…