- Konu Sahibi kenan_derya
-
derya ben 30 yaşındayım boy 1-72 kilo 72 oldu bir ayda 10 kilo aldım buraya 93 kilo ve fazlası yazmışsın ama müsaden olursa bende bu 10 kiloyu vermem lazım burda devam etsem sorun olur mu çünki ben tek başıma yapamam biliyorum kendimi birilerini görüp azmetmem lazım
ben sana inanıyorum bu haftanın sonuna kadar 2 kilo vercez birlikte bu arada marketten dün 5 i bir yerde yazan çay aldım ve kabızlığa iyi geldi artık ondan içicem tadıda güzel ohh afiyet olsun :)
bende öğleden sonra dışarı çıkıcam bakayım fiyatına bende alcam işte çok kıskandım seni[/QUOT
ben de biraz dinleneyim sonra odamı toparlamam lazım böylece haekette yapmış olurum :))) yoksa hareket yapacağım yok çok üşengecim akşama yazarım neler yediğimi umarım çok abartmam:))))))) görüşürüz
bende öğleden sonra dışarı çıkıcam bakayım fiyatına bende alcam işte çok kıskandım seni[/QUOT
ben de biraz dinleneyim sonra odamı toparlamam lazım böylece haekette yapmış olurum :))) yoksa hareket yapacağım yok çok üşengecim akşama yazarım neler yediğimi umarım çok abartmam:))))))) görüşürüz
grşrz tatlım
cnm ben nette araştırıken dukan yapanların sayfasına denk geldim orada kabızlık için ve vücudu asitten arındırmak için yaptıkları yazılıydı.. ben yapıyorum daha sayacağım etkisini görmedim ama çok şükür zararını da görmedim :)
1 lt lik şişeye 1 çay kaşığı karbonat ve biraz limon suyu koy köpürüp eriyince de üzerini suyla doldur sabah uyanınca yarısını iç yavaş yavaş.. diğer yarısını da kahvaltıdan yarım saat sonra içmeye başla yudum yudum öğleden sonraya kadar iç.. sonra bitince yine hazırla bu kez yatana kadar şişeyi bitirmeye çalış.. ancak yemeklerden yarım saat önce su içmeyi bitirip yarım saat sonra içmeye başla olr mu... faydasını görürsün inşallah
meraba şekerler çok teşekkür ederim cevaplarınız için... ben tuğba 26 yaşındayım boyum 1.77 kilom 93 tatlıya dayanamayan biriyim. şu karbonatlı sudan bahsedermisiiz canlar. nası yapılıyo faydası vee zararı var mı
hoşgeldin tuğba ben karbonatlı su içemiyorum onun yerine 5 i bir yerde çay aldım onu içiyorum sen de istersen 5 i bir yerde çay al gercekten çok güzel karın ağrısı falan da yapmadı bende kabızlık sorunumu çözdü hep beraber cumaya kadar varmısınız 2 kilo verelim:))
kızlar mrb :)
saat 1 bçk gibi kahvaltı yapabildim
2 dilim kepek ekmeği 3 dilim sucuk 1 dilim peynir 5 zeytin yedim
akşam boll limonlu 1 çipura, 1 kase lahana sarması (dayanamadım ama yanında ekmek yemedim)
yatana kadar da yeşilçay su cnm çok çekerse 1 küçük ısırık bitter çikolata yerim okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?