- Konu Sahibi kenan_derya
-
burda yazıyomuş deryacım tşkr
ben yeşilçayı içemiyorum arkadaşlar yaaabaşka önerdiğiniz bitki çayları neler yağ yakıcı olan
ben yeşilçayı içemiyorum arkadaşlar yaaabaşka önerdiğiniz bitki çayları neler yağ yakıcı olan
bu benim içtiğim yeşil çay değil ben de asla yeşil çay içemiyorum içsemde zorla çıkaracak gibi oluyorum tadı çok kötü geliyo ama bu aldığım karışık çayın tadı güzel sevdim bunu
bitteri unut çok canın çekerse kayısı ye bak ben bile dayanıyorum 6 dan beri bişi yemedim ve sanırım giden su dün 72 idim bu gün 71 gösteriyo insan bir günde 1 kilo vermez dimi bu sadece sişkinlik gittiği içindir yarın asıl belli olcak
bende alcam bu 5 i biyerde çayından tavsiyeleriniz için tşkr canlar.. cumaya kadar verebilecez mi bakalım.. beni hırslandırdınız
vercez vercez artık eminim ama akşam 6 dan sonra yemeyin gercekten işe yaradı bende benim sorunum buymuş gece sürekli yerdim bunu başardık mı kolay gibi:))) vermeyene ceza verelim bir hafta tatlı bişi yiyemesin:))))
Merhaba kizlar. Bende aranizda olacagim bundan sonra insaallah. Bana aykurt derseniz sevinirim boyum 1.78 ama kilom 99-100-101 arasinda oynuyo. Oldum olasi iriyimdir ama bu seneye kadar bu kiloya cikmamustim. Kemikli bi yapim oldugu icin de en zayif ve rahat olabilecegim kilolar 80-85 arasi. Dugunumde 87 idim ve cok rahatti vucudum. Evlendim ve 5-6 ay icinde 13 kilo birden aldim. Son bir yildir adrt duzenim cok kotuydu. Doktota gittim ve polikistik over im oldugunu ogrendim. Zaten pko kilo yaparmis ve kilo aldikca da po devam efermis. Bebek istiyorym artik. Doktor simdi hamile kalirsan 30 kilo birden alirsin ve veremrzsun dedi. Spora basladim cok guzel seyrediyorum ama doktorum adet duzenleyici bi ilac vrdi 3 ay kullan dedi ve hormon hapi olunca cok istah aciyor. Yani sporda vdriyom ama hapla geri aliyorum diyebilirim. Birde 2 aydir spora gidiyorum ama hic diyet yapmadim. Cunku diyet yapinca cabuk etkiliyor bir haftada 4 kg verdigimi bile bilirim ama sonra 2 hafya falan yatiyorum cok halsiz dusuyorum. Kemijlerime kadar agriyor doktor vitamin mineral kalsiyum ne bulduysa veriyor bu seferde verdigim kilolar hooop geri geliyor. Onun icin yavas yavas ama duzenli bir yeme duzeni istiyorum.
günaydın fıstıklarr nasılsınız:)
yeni kalktım karbonatlı suyumu içtim. bugün çok işim var babamın doğum günü :) kahvaltımı hazır fincanlık çorbalar varya onunla yapcam daha pratik :)
daha sonra ev temizliği yapıcam, akşam yemeğini hazırlıycam onlar bitince hazırlanıp dışarı hediye bakmaya çıkıcas annemle :)
ooooo baktım da hakikaten pek bi yoğunmuşum bugün ehehehh :))
sagol canim hosbuldum. Bugun duzenim cok bozuldu aksam eve gelurken oyle bir usudumki bifepek bisi yiyemedim bugun hemen sicak bi corba yapayim dedim ama sekerim dustu galuba corbayi daha koyarken kendimi tutamadim baya bisiler yedim. Biraz sekerli ama daha cok acili seylerdi. Kendi menumu guzel bi sekilde yapip ac kalmamam lazim ki sekerim dusunce asiri derecede yiyorum ya offffhoşgeldin hep birlikte verelim şu lanet kiloları yaza kilosuz girelim umarım istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun aramıza hoşgeldin tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?