96'dan 60'a yolculuk..

canım ben geçen sene 14 şubatta dur dedim kendime ve 31 marta kadar diyet yaptım öğle böyle değil ama hakikaten diyet yaptım 6 öğün diyeti 90 kilodan 75 kiloya düştüm sonrası yaz dönemi yoğun ve geç biten mesailer yiyip yatmalar olduğu için 7 kilo geri aldım aslında 5 ay koruduktan sonra aldım bu kiloyuda yani hepsi bizim elimizde gerçekten. şimdi 82 kiloyum ve yine başladım diyete dün hazırlıklarımı yaptım ve bugün diyete start verdim bence buradan birbirimize destek olmalıyız ki birbirimizden feyz azim alalım her gün ne yediğimiz yazalım tamam mı. ben bebek istiyorum artık ve 15 kilo vermem lazım en kısa sürede biliyorum kısa sürede vermek i değil ama ben başka türlü veremiyorum ya hep ya hiç olanlardanım yani.

ne dersin varmısın ?

Selam cnm yazın dikkatimi cekti. bende senin gibiyim ya hızlı verebiliyorum ya da hic veremiyorum :26:

sende şubattan marta 15 kilo vermişsin nasıl bir diyetle verdin canım ?? bende senin gibi hamile kalmak için kilo vermem gerek

benim hedefim mart 1 de 70 kilo olmak.... gel birlikte yapalım bu işi
DAHA ÖNCEKİ DİYETİM DE TEK BIRAKAMADIĞIM ŞEY ÇİKOLATA İDİ GÜNDE 1 TANE YİYORDUM AMA ONUN DIŞINDA HAŞLAMA YEDİM 45 GÜN BOYUNCA VE ÜÇ ÖĞÜN MEYVE YEDİM 3 GİNCAN YEŞİL ÇAY İÇTİM VE 3 LİTRE SU İÇTİM SATEN SU TOK TUTUYOR.
SAAT 9:00
KAHVALTI BİR BARDAK DOMATESLİ ÇABUK ÇORBA
2 DİLİM KEPEKLİ EKMEK
SAAT 9:30 BİR FİNCAN YEŞİL ÇAY
SAAT 10:30
BİR ELMA VEYA BİR PORTAKAL
SAAT 12:00 BİR FİNCAN YEŞİL ÇAY
SAAT 12:30
BİR PATATES VE BİR YUMURTA İLE YAPILMIŞ SALATA YAPSIZ BOL LİMONLU AZ TUZLU YEŞİLLİKLİ SALATA
SAAT 14:30
SAAT00 BİR FİNCAN YEŞİLÇAY
SAAT30
BİR BARDAK ÇABUK ÇORBA
İKİ DİLİM KEPEK EKMEK
SAAT30

GÜNDE 3 LİTRE SU TÜKETTİM
VE YEŞİLÇAY OLARAK ELMA KROMLU VAR ONU KULLANDIM.

VE BU DİYETTE HİÇ AÇ KALMADAN 45 DÜNDE 15 KİLO VERDİM CANIM
GEL BİRLİKTE YAPALIM BU İŞİ.
BOL ŞANS

merhaba canım. bende 23 yasındayım ve kilomu görüyorsun çizelgede bende bıktım kilolu olmaktan.... kendimi bildim bileli böleydim. zayıf hâlimi hiç görmedim.
bende koşu bandı aldım dün düzenli yürüyüş yapıyorum umarım ise yarar. Bende diyet yapmak istiyorum ama birtürlü kendime uygun kolay buluncak malzemelerle yapılan bi diyet bulamadım kendime...

canım merhaba
durumu yukardıa açıklamaya çalıştım ve hergün bir tane çikolata yiyerek verdim bu kiloyu spor yapamadım yoğun çalışıyordum sadece sabah 20 dakika işe yürüyerek gidiyordum hepsi bu . Ama eğer buradan birbirimize destek olursak tekrar yapabilirim bunu çünkü 2 yada 3 kişi birlikte olunca aramızda tatlı güzel bir rekabet olabilir anlatabildimmi inş. Herkes için en güzeli olsun bütün kadınlar mutlu olmayı hak eder.

canım benim maddi durumumda iyi değil o yüzden uygun fiyatlı olan bu diyeti yaptım kendimce çabuk çorba meyve alabildiğinden ve kepek ekmek tabi birde yeşil çay haftalık maliyeti 25 tl gibi olur ortalama yani kendini ayarlamak gerek meyve olarak çilek değilde elma yedim çorba domates çorbası tanesi 50 krş.
Birde yeşilçay 3 tl
birde kepek ekmek 3 tl
bana bir paket ekmek fazlasıla bir hafta gidiyordu
sevgiler

evet canım sonradan gördüm okudum gayet güzel bi diyet uygulamışsın ama biraz zor sanki. yada bana öyle geldi

haklısın birlikten kuvvet doğar. ben zaten 90 kilonun üzerindekiler grubundayım. Yediklerimizi yazıyoruz hergün. iyi oluyo gerçekten arkadaşlar tavsiyede bulunuyorlar.

Bende yürüyüşe yeni başladım. Kış diye kendimi salmak istemiyorum zaten daha ne kadar salabilirdim bilmiyorum..

3 yıldır evliyiz artık bebek istiyoruz kilo vermezsem olmıcakmıs herseyin hayırlısı inşallah hepimiz sağlıkla zayıflarız...

Peki yetti mi onlar sana nerdeyse sadece çorba meyve yeşillik yemişsin. Bana yetmez valla illa bi yemek geçmeli boğazımdan

bu yüzden böyleyim ya

canım kıyamam sana ama bak bir seçenek var biliyormusun hiç seçeneği olmayanlar var. Bence bu senin en büyük ilhamın olmalı bu yolda .. Bende çok istiyorum inş. Hayırlı zamanda hayırlı olsun...

peki yetti mi onlar sana nerdeyse sadece çorba meyve yeşillik yemişsin. Bana yetmez valla illa bi yemek geçmeli boğazımdan

Bu yüzden böyleyim ya

canım arada kaçamak yapardım ama mesela başkaları hef hafta kendine bir öğün hediye ediyor ben 10 günde hediye ettim.
Renklendirmek senin elinde canım bütçeme göre öğle yaptım ama aç kalmadım saten bol su tok hissettiriyor. Ve sık yemekte açlığı önlüyor. Sofradayken kendi kendine doydummu deme hiç sadece açlığım kaldımı hala çok açmıyım de...

Arada patates salatası yada yağsız bir kase yoğurtlu makarna yerdim. Değişiklik olsn diye.

Bende diyete 1 ay önce başladım. Bebek sahibi olmak isteyişim ama fazla kilolarım kilo vermeye karar vermemde en büyük etken oldu. Ben 1 ay içinde farklı diyet listeleri uygulayarak, tam 6 kilo verdim ve hala vermeye devam ediyorum. Benimde bir sayfam var ve yediğim içtiğim herşeyi günlük olarak sayfamda paylaşıyorum. İşinize yarayabileceğini düşündüğüm birçok bilgi paylaştım :) Sıkılmadan okursanız inşallah size hem destek, hem motivasyon olur... Sizlere de destek olmayı çok isterim... Diyetli günlerinizde başarılar dilerim...

Önerilerini dikkate alıcam canım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

bence kesinlikle birlikte olalım birbirimizden burada güç alıp tatlı bir rekabete girersek başarabiliriz inan artık kendimi sevmemeye başladım bu yüzden eşimle tartışmaya balşadım onun yanında kendimi kötü hissetmeye başladım o yüzden kesinlik ben başarmalıyım diyorum. sizin için de aynısını temenni ediyorum.

evet canım ben hemen okumaya başlıyorum desteklerin için sağol.inançla ve umutla kal.

evet canım ben hemen okumaya başlıyorum desteklerin için sağol.inançla ve umutla kal.

Rica ederim tatlım... Aslında bu dertten muzdarip olan kendi aile bireylerimiz bile kendi kilolarını umurmasamadan bazen yanımızda bilinçsizce yiyip içebiliyorlar... Halbuki ellerine bir fırsat geçmiş ne güzel yanlarında birlikte zayıflayabilecekleri bir insan var... cıkksss ama bunları düşünmüyorlar. Bizler zayıflamaya kesin karar vermiş hanımlar olarak burda tabiki birbirimize destek vercez. Özellikle Annemi ne zaman sofrada görsem gel kızım bir bardak çay iç, gel ye bilmem ne deyip duruyor. Biliyorum ben o sofraya otursam kendimi o güzelim yiyeceklerden alıkoyamam. Burda bende sizlerden destek alarak istikrarlı bir şekilde diyetime kaçamaksız devam etmeye çalışıyorum

Hepimiz Allah ın izniyle bizim kabusumuz olan bu fazla kilolardan kurtulcaz inşallah... Sizlerde İnanç Ve Umutla Kalın :))

merhaba arkadaşlar bende yarın başlıyorum inşallah...4 hafta sürecek lahana küri uygulayacağım.ve artık bir diyetisyen kadar bilgim var.kendime göre diyet yapacağım .ha bide koşu bandı alıp sauna eşofmanımla yürüyeceğim .bu arada sauna eşofmanın birebir faydası yokmuş ama diyetisyen kendini iyi hissediyorsan giy dedi bol bol su içmek kaydıyla.sabaha görüşürüz kahvaltıdan önce aç karnına bi güzel bardak lahana suyuyla başlayacağım inş..beklerim burda yarışma gibi götürelim şu uyus yag kütlelerimizi ıyy uff..

:) Hadi hayırlı olsun arkadaşım başlamak bitirmenin yarısıdır... Kendi kendimizin doktoru olalım :) Aklına listende olmayan zararlı türden yemekler gelirse koş gel burda başarı hikayeleri oku kafanı dağıt...

ay cnm sabahın körunde nasıl içeceksın lahana suyunu miden bulanır.

Merhaba kızlar,

Profil ve geçmiş olarak ben de sizler gibiyim. Yazılanları okuyunca sizlere eşlik etme isteği uyandı içimde :) Kabul ederseniz ben de hem destek olmak hem de eşlik etmek isterim. Hepimize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…