- 9 Haziran 2012
- 14
- 6
- 18
- Konu Sahibi basarmamgerek
-
canım ben geçen sene 14 şubatta dur dedim kendime ve 31 marta kadar diyet yaptım öğle böyle değil ama hakikaten diyet yaptım 6 öğün diyeti 90 kilodan 75 kiloya düştüm sonrası yaz dönemi yoğun ve geç biten mesailer yiyip yatmalar olduğu için 7 kilo geri aldım aslında 5 ay koruduktan sonra aldım bu kiloyuda yani hepsi bizim elimizde gerçekten. şimdi 82 kiloyum ve yine başladım diyete dün hazırlıklarımı yaptım ve bugün diyete start verdim bence buradan birbirimize destek olmalıyız ki birbirimizden feyz azim alalım her gün ne yediğimiz yazalım tamam mı. ben bebek istiyorum artık ve 15 kilo vermem lazım en kısa sürede biliyorum kısa sürede vermek i değil ama ben başka türlü veremiyorum ya hep ya hiç olanlardanım yani.
ne dersin varmısın ?
arkadaşlar 24 yaşındayım 150 boyundayım ve maalesef 96 kilodayım..doğduğumdan beri hep kiloluyum.sürekli duyduğum yeni diyetleri 1-2 gün uygula bırak.bir dönem 60'larda oldum. evlendikten sonra tekrar aldım .nefret ediyorum giydiğinin yakışmamasına ki zorla girmişimdir içine zaten..psikolojim çok bozuluyor.eşim aksine incecik..benim ciddi ciddi dur demem gerek bu gidişata.artık başla bırak diyete kendime olan güvenim inancım kalmadı.son şansım artık.çok sıkıldım bu durumdan.memurum bide çevremde incecik insanlar ben oturunca kat kat olmuş sırt karın.içine çökmüş boyun.ben bile baktığımda nefret ediyorsam bu görüntüden çevremdekiler ne düşünüyor ne diyorlardır artık..evlendikten beri kaç kere diyet girişiminde bulundum ama sonuç aynı hüsran..eşime karşıda artık yüzüm kalmadı.neden çünkü öküz gibi yediğim tatlı, şeker , çikolatadan ki eşim nefret eder tatlılardan onun yerine yiyorum.çok ihtiyacım var ya...AMA BU SEFER İNŞALLAHH OLACAK..destek lütfennnnnnnnnn...
selam cnm yazın dikkatimi cekti. Bende senin gibiyim ya hızlı verebiliyorum ya da hic veremiyorum :26:
Sende şubattan marta 15 kilo vermişsin nasıl bir diyetle verdin canım ?? Bende senin gibi hamile kalmak için kilo vermem gerek
merhaba canım. Bende 23 yasındayım ve kilomu görüyorsun çizelgedebende bıktım kilolu olmaktan.... Kendimi bildim bileli böleydim. Zayıf hâlimi hiç görmedim.
Bende koşu bandı aldım dün düzenli yürüyüş yapıyorum umarım ise yarar. Bende diyet yapmak istiyorum ama birtürlü kendime uygun kolay buluncak malzemelerle yapılan bi diyet bulamadım kendime...
canım merhaba
durumu yukardıa açıklamaya çalıştım ve hergün bir tane çikolata yiyerek verdim bu kiloyu spor yapamadım yoğun çalışıyordum sadece sabah 20 dakika işe yürüyerek gidiyordum hepsi bu . Ama eğer buradan birbirimize destek olursak tekrar yapabilirim bunu çünkü 2 yada 3 kişi birlikte olunca aramızda tatlı güzel bir rekabet olabilir anlatabildimmi inş. Herkes için en güzeli olsun bütün kadınlar mutlu olmayı hak eder.
canım benim maddi durumumda iyi değil o yüzden uygun fiyatlı olan bu diyeti yaptım kendimce çabuk çorba meyve alabildiğinden ve kepek ekmek tabi birde yeşil çay haftalık maliyeti 25 tl gibi olur ortalama yani kendini ayarlamak gerek meyve olarak çilek değilde elma yedim çorba domates çorbası tanesi 50 krş.
Birde yeşilçay 3 tl
birde kepek ekmek 3 tl
bana bir paket ekmek fazlasıla bir hafta gidiyordu
sevgiler
evet canım sonradan gördüm okudum gayet güzel bi diyet uygulamışsın ama biraz zor sanki. Yada bana öyle geldi
Haklısın birlikten kuvvet doğar. Ben zaten 90 kilonun üzerindekiler grubundayım. Yediklerimizi yazıyoruz hergün. Iyi oluyo gerçekten arkadaşlar tavsiyede bulunuyorlar.
Bende yürüyüşe yeni başladım. Kış diye kendimi salmak istemiyorum zaten daha ne kadar salabilirdim bilmiyorum..
3 yıldır evliyiz artık bebek istiyoruz kilo vermezsem olmıcakmısHerseyin hayırlısı inşallah hepimiz sağlıkla zayıflarız...
peki yetti mi onlar sana nerdeyse sadece çorba meyve yeşillik yemişsin. Bana yetmez valla illa bi yemek geçmeli boğazımdan
Bu yüzden böyleyim ya
Önerilerini dikkate alıcam canım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Bende diyete 1 ay önce başladım. Bebek sahibi olmak isteyişim ama fazla kilolarım kilo vermeye karar vermemde en büyük etken oldu. Ben 1 ay içinde farklı diyet listeleri uygulayarak, tam 6 kilo verdim ve hala vermeye devam ediyorum. Benimde bir sayfam var ve yediğim içtiğim herşeyi günlük olarak sayfamda paylaşıyorum. İşinize yarayabileceğini düşündüğüm birçok bilgi paylaştım :) Sıkılmadan okursanız inşallah size hem destek, hem motivasyon olur... Sizlere de destek olmayı çok isterim... Diyetli günlerinizde başarılar dilerim...
evet canım ben hemen okumaya başlıyorum desteklerin için sağol.inançla ve umutla kal.
merhaba arkadaşlar bende yarın başlıyorum inşallah...4 hafta sürecek lahana küri uygulayacağım.ve artık bir diyetisyen kadar bilgim var.kendime göre diyet yapacağım .ha bide koşu bandı alıp sauna eşofmanımla yürüyeceğim .bu arada sauna eşofmanın birebir faydası yokmuş ama diyetisyen kendini iyi hissediyorsan giy dedi bol bol su içmek kaydıyla.sabaha görüşürüz kahvaltıdan önce aç karnına bi güzel bardak lahana suyuyla başlayacağım inş..beklerim burda yarışma gibi götürelim şu uyus yag kütlelerimizi ıyy uff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?