- 10 Şubat 2015
- 107
- 79
- 38
- 30
benim bi bugün oldu canım ama bugün çok tempolu yürüdüm inşallah yakmışımdır :)Kızlar genelde hangi saatler kaçamaklarınız oluyorbenim genelde öğleden sonra üç dört civarı?
düşcez inş. hepımız :) destek olalım bırbırımıze90 ın altına düşmek rüya gibi. Bu doksanlar lanet gibi yapıştı yakama
Tşk ederim canım morale ihtiyacım var cidden . Kaçamağın yapıldığı günden sonraki gün telafi edebilirsiniz yazıyor heryerde. Önemli olanı başarmışşın pşman olup akşam yememek iyi. Ben onu yapamıyorum o gun bir parçayla bozmuşsam bütün gün istediğimi yiyorum nasılsa yarın başlıycam diye. Emin ol bu daha kötü. Böyle kilo artışıda oluyor.Hmry-19
lütfen umutsuzluğa kapılma....diyete başladın ya gerisi çok önemli değil...elbette bazen bozucaksın...ama istikrarlı ve uzun vadeli yapınca sonuç aldığını görmemen imkansız...tartıda 90 ne ki yaaa...iki ay düzenli diyet yapmaya bakar....arada kaçamak herkes yapar önemli olan onu telafi edip ertesi gün sıkmak biraz...daralınca buraya yaz...hepimiz yanındayız....bi de bi şey söylicem...spor olayı benim ruhuma cok iyi geliyor...kendimi modern ve güzel hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?