- 15 Mart 2015
- 202
- 377
- 23
- 50
Evet bir ortak nokta daha bende almanyadayimYaşıtmısız canım :)) kilolarımızda yakın :)
Hergün bir kaç kez yazamaya çalışırsan olur canım.. Yoğun günlerde insan yazamayabilir tabii ama ilk fırsatta yazınca sorun olmaz :) mesela Muruvet arkadaşımızın cenazeleri oldu genede sağolsun arada kısa bile olsa yazdı .. Yani öyle olursa insan hem kendisi motive olur hem arkadaşlarına saygısını gösterir diye düşünüyorum kuzum :)Bazen telefonum takiliyor
Ugrayamazsam terkettigimi dusunmeyin
Aaa süpermiş o zaman :)) daha bir ay var sabredersen verirsin canım inş:) yürüyüş falan yapıyor musun ?Evet bir ortak nokta daha bende almanyadayim
Bayramin 3. Gunu tr ye gidecem bi 5 kilo versem fena olmaz
3 ay once 71 dim
İşe yaradığını unutma bak Cankızz, aşırı ödemli olduğun günlerde bu yöntemi yapıver hayatım , formülüde buldun bak :))
Canım yazmayı unutuyorum ben ama hergün mutlaka kahve içiyorum ben , ama türk kahvesi arada bir .. Yeşilçay kiraz sapıçayı arada yapıyorum hergün olmasada ve maydonoz evimde olursa yemeye çalışıyorum özellikle.. Senden naber nasıl gidiyor kilo vermen devam ediyor mu ? Spor yapıyor musun ???
Canim ben günde 3 defa tartilirim sabah öğle yatarken:)Muruvetim kız sen hep aç karnına tartılmıyor musun sabahlarıda bugün aç karnına 88 demişsin .. E o zaman 88 sin hayatım ne güzel Maşallah :))
MasallahBu arada 1 kizim 2 oglum ve 2 torunum var
işim tam anlamıyla bitti birde kişisel temzlik bende bittim tabi çok yorgnmm.sabah bir simit az peynr vazgeçilmezm salatalk domates
öğlen bi halley
akşam bikaç çatal güveç bikaç çatalda makarna yoğurt.sonraaa bitanede çokoprens yedim( benm biran önce kendimi toparlamam laZım farkındaym.sahurda peynirli yumurta ve domates yemeği düşünüyrm tok tutsn dye.ekmek yokk
O Olivenoil canım saf pro dyetnde sebze varmıydı sen közlnmiş sebze yemişsn sanırım.cankız protein diyeti sendede işe yaramş canım arada yapalım bence.Şimdi düşündümde pro diyeti yaptğmda midemi bulandryrdu amaa sabah kilo verdiğimi görünce çook seviniyordm kesnlikle kendimi hazr hissettiğimde yine yapcm. mürüvetçim mevlit nasıl geçti.?Allah kabul etsin halanızın ruhuna yetiştrsn hayrınıı canım.Ben sadece aç karna tartılıyrm fazla elbise bile olmuyr üstmde tartıldğmda.su bile içmiyrm düşün:)))ogün içinde asla tartılmam çünkü artı görmek sinir eder beni:))
Ben koca bir bardak suyu kaynatiyorum Icinede limonun 3 te birini sıkıyorum kabugunuda icine atiyorum varsa cubuk tarcinda koyuyorum ilik olunca iciyorum canim dene istersenCooooooookkk aciktimmm ya
Gayet güzel menün tatlım :)Insallah
az once misafirim vardi gitti
bende oglumla yuruyuse cikacam yaklasik 1 saat surer
aksam yemekde
tavuk mantar biber sis yaptim
2 catal pirinc pilavi (haftalardir yemiyordum)
birazda patlican salatasi yedim
Vavv 12.000 adım harikasın hayatım .. Hergün yürüyor musun ?? Süpersin canım :) kızlar görün görün anam :)) Maşallah !!Yuruyusu cok severim ama bi evden cikabilsem
mesela dun 12.000 adim atmisim
Ayy tatlım gencecik yaşda torunun var demek ayy ne güzel genç annane mi babaanne misin ? Maşallah canım :)Bu arada 1 kizim 2 oglum ve 2 torunum var
kız ne aç duruyon anam git bi bardak tuzsuz ayran yap iç kür niyetine geçer hem :)Cooooooookkk aciktimmm ya
Oo Maşallah canım Allah kolaylık versin epey derin temizliğe girişmişsin ohh bayrama miss gibi tertemiz gireceksin .. Bizlerde sen kadar derin yapamasakda temizledik evlerimizi Ramazan' a hazırız inşallah canım :))Merhaba kusurabakmayın kayınvalideme yatılı gitmiştim giremedim geç cevap veriyorum
Benim diyet çok iyi gidiyor aman nazar değmesin. Bu aralar spor yapamıyorum. Bahar temizliği ile bayram temizliğini birleştirdim. Ağır ev işleriyle uğraşıyorum boya badana halı yıkama koltuk silme.... inanılmaz yoruluyorum hiç oturmaya vakit bulamıyorum. İşlerimi hallettiğimde spora devam oturmak yok
2 Hafta önce ödül olarak adana dürüm ve künefe yemek istediğimi söylemiştim ama eşim ekmişti sonrada birton makarna yiyince ceza olarak ertelemiştim ödülümü... Şükür ödülü dün yedim. Sabah Öğlen diyet menüler akşam yemeği olarak 3 lahmacun ve gece de 1 Künefe, 1 Küçük Kase Dondurma yedim. Pişman değilim bilinçli olarak ödül niyetiyle yedim.
Biraz fazla geldi beni rahatsız etti bir buçuk aydır mide küçüldü tabi. Şimdi ramazana giriyoruz... Diyetime ramazan boyunca nasıl bir yön vereceğim hakkında pek bir fikrim yok ama bırakmak yok birşeyler düşüncem.
Kilo durumuma gelince şöyle
15 NİSAN = 86.00
2 MAYIS = 83.100
14 MAYIS = 80.400
29 MAYIS = 77.800
1 HAZİRAN = 77.300
10 Haziranda tekrar tartılcam inşallah bakalım kaç gelcem
işim tam anlamıyla bitti birde kişisel temzlik bende bittim tabi çok yorgnmm.sabah bir simit az peynr vazgeçilmezm salatalk domates
öğlen bi halley
akşam bikaç çatal güveç bikaç çatalda makarna yoğurt.sonraaa bitanede çokoprens yedim( benm biran önce kendimi toparlamam laZım farkındaym.sahurda peynirli yumurta ve domates yemeği düşünüyrm tok tutsn dye.ekmek yokk
O Olivenoil canım saf pro dyetnde sebze varmıydı sen közlnmiş sebze yemişsn sanırım.cankız protein diyeti sendede işe yaramş canım arada yapalım bence.Şimdi düşündümde pro diyeti yaptğmda midemi bulandryrdu amaa sabah kilo verdiğimi görünce çook seviniyordm kesnlikle kendimi hazr hissettiğimde yine yapcm. mürüvetçim mevlit nasıl geçti.?Allah kabul etsin halanızın ruhuna yetiştrsn hayrınıı canım.Ben sadece aç karna tartılıyrm fazla elbise bile olmuyr üstmde tartıldğmda.su bile içmiyrm düşün:)))ogün içinde asla tartılmam çünkü artı görmek sinir eder beni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?