Sağol bebeğim , bende seni tebrik ederim bak ne güzel verdin bugün ..Cooook sevindimm ablacigimmm
e o zaman sende -1,200 falan vermişsin wowww süper bebeğim :))Evet ise yaradi ama hatirlamiyorumki dün kactim 93yakindim galiba bilmiyorumki
tamam canım tahmin ettiğim gibi, fazla yemediğin için ye bakalım ama hazır veriyorken sade tavuk yeseydin daha iyi olurdu ama madem canın istemiş ye kuzum :)Tavuk gögsü una yumurtaya paniermehle batirip pisiriyorsun :)
Allah kabul etsin inş canım , ruhu şad olsun halanızın .. Kilon ne durumda canım ??Bugün mevludu muz son cnm bitecek
Sağol bebeğim , bende seni tebrik ederim bak ne güzel verdin bugün ..
e o zaman sende -1,200 falan vermişsin wowww süper bebeğim :))
tamam canım tahmin ettiğim gibi, fazla yemediğin için ye bakalım ama hazır veriyorken sade tavuk yeseydin daha iyi olurdu ama madem canın istemiş ye kuzum :)
Evet tek öğün yaptığından zarar etmez canım .. Aynen pilavsız falan yersin arada canım , gördün işe yaradı sendede yani :))Erken yedim ztn sabah bisey yemedim ee aksamda yemicem birsey olmaz herhalde
canim hic istemedi ya haslama fln
ama ara sira tavuk yaptigimda sadece salatayla yicem pilavsiz fln gene ise yarar herhalde
93 ü görmüşmüydün sen geçenlerde kuzum ? Genede iyi tatlım .. Ramazanda dikkat edersen vereceğinden eminim canım :)çok güzel canım ben 94 çıktım gene
Amin cnm Allah razı olsun 89 cnm açken 88 falan cikiyo bakim ramazanda ne olacakAllah kabul etsin inş canım , ruhu şad olsun halanızın .. Kilon ne durumda canım ??
Evet canım 93ü görmüştm hatta 92yi görmeye 300 grm kalmştı.yok yok ben olmuyorum iştahm açılmş yaaa bakalım bende bi ara yine pro dyeti yapmayı düşnyrm ara ara denk geldiği günler yapcm olurmuki acep93 ü görmüşmüydün sen geçenlerde kuzum ? Genede iyi tatlım .. Ramazanda dikkat edersen vereceğinden eminim canım :)
Hoşgeldin canım yaşın boyun kilon kaç?Hayirli ramazanla kizlar benide araniza alirmisiniz
Evet tek öğün yaptığından zarar etmez canım .. Aynen pilavsız falan yersin arada canım , gördün işe yaradı sendede yani :))
Hayirli ramazanla kizlar benide araniza alirmisiniz
41 yasindaHoşgeldin canım yaşın boyun kilon kaç?
Hosgeldin hayırlı ramazanlar boy kilo yaş bildirimi:)Hayirli ramazanla kizlar benide araniza alirmisiniz
Sanada hayırlı Ramazanlar canım :)) Hoşgeldin aramıza , ama lütfen sürekli katılımda bulun .. Çok gelen oluyor bir gün yazıyorlar sonra bir faha uğramıyorlar , ben üzülüyorum öyle olunca .. Sen inşallah sürekli paylaşımcılardan olursun tatlım :)Hayirli ramazanla kizlar benide araniza alirmisiniz
Pro sende de baya işe yaramışdı canım iki gün iki gün falan yapabilirsin arada .. Ödem falanda vardır.. Dikkat edince gider inşallah canım :)Evet canım 93ü görmüştm hatta 92yi görmeye 300 grm kalmştı.yok yok ben olmuyorum iştahm açılmş yaaa bakalım bende bi ara yine pro dyeti yapmayı düşnyrm ara ara denk geldiği günler yapcm olurmuki acep
İşe yaradığını unutma bak Cankızz, aşırı ödemli olduğun günlerde bu yöntemi yapıver hayatım , formülüde buldun bak :))Evettt abla yaradii :)
Yaşıtmısız canım :)) kilolarımızda yakın :)41 yasinda
1.63 buyundayim.
kilom malum nedenden dolayi 76 78 arasi gidip geliyor.
tam kilomu carsamba yazarim
Muruvetim kız sen hep aç karnına tartılmıyor musun sabahlarıda bugün aç karnına 88 demişsin .. E o zaman 88 sin hayatım ne güzel Maşallah :))Hosgeldin hayırlı ramazanlar boy kilo yaş bildirimi:)
Bazen telefonum takiliyorSanada hayırlı Ramazanlar canım :)) Hoşgeldin aramıza , ama lütfen sürekli katılımda bulun .. Çok gelen oluyor bir gün yazıyorlar sonra bir faha uğramıyorlar , ben üzülüyorum öyle olunca .. Sen inşallah sürekli paylaşımcılardan olursun tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?