97 kiloyla tekrar basliyorumm

Canim ben günde 3 defa tartilirim sabah öğle yatarken:)
Canım gerçek kilon sabah wc ye gittikden sonra aç karnına su bile içmeden iç çamaşırlarınla tartıldığın kilo .. Öğlen akşam onlar değişir artı çıkar .. Ramazan da heralde iftara yakın tartılıcaz .. Sabah tartısı doğru çıkmaz ..

Tamam canım bende öyle yaparim

Malesef hergun yuruyemiyorum
insallah sabahda biraz yuruyecegim
erken evlenince bu yasta torun sahibi oldum
16 yasinda evlendim 18 de anne oldum
kizimda 18 de evlendi 20 yasinda anne oldu
bazen torun bizde kaldiginda gezdiriyorum tanimayanlar annesi zannediyor
Biri 18 biri 15 yasinda 2 oglum var evde

Teşekkür ederim sizlerde süpersiniz. Ben 28 yaşındayım çokta genç sayılmam :) Hayatım boyunca ciddi anlamda en fazla 2,5 ay diyet yapabildim. O zamanda 10 kilo verip bırakmıştım ve eski kilomdan fazlasına geri dönmüştüm. Bu ikinci diyet denemem... Ben aç kalmadan kilo verme taraftarıyım çünkü acıkınca gözüm dönüyor ve kaçamaklar o zaman benim için kaçınılmaz olur malesef.

Bir akşam yemeğinde sadece 2 kepçe çorba ve salata ile geçiştirmeyi denedim. Gece açlıktan gözüm döndü ve 2 kase dolusu sütlü nesfit fruit yemiştim. Az öğünlü ve doymadan yiyerek kaçamak yapmaktansa, az ve sık yemeyi tercih ediyorum.

Birde şöyle birşey var ben yemek yemeyi ve içmeyi seviyorum. Az ve sık aralıklarla yiyorum bu yüzden. 2 Öğün yesem kendimi aç gibi hisseder ve sağlıklı beslenme şeklimi bozarım kesin :)

Hepinizi takipteyim canlar. Hayırlı ramazanlar dilerim. Şimdiden Allah oruçlarımızı kabul etsin...

iştahım açıldı yaaaa canım bişiler istyr adetime de 9 gn var halbuki anlamadm kendmi yaa.

Kızlar bugün INSANITY 1. Ay bitiminde bir hafta aynı program yapılıyor normalde CORE CARDIO &BALANCE
ama ben sadece bugün yaptım , yarın kısmetse 2. Ayıma geçicem Ramazanda inşallah bitirmek istiyorum bayram sonuna kalsın istemiyorum bakalım :)

Toplamda 40 dk da 222 kalori yatım tempo diğerlerine göre sakindi zorlayıcı değildi bir hafya uzaktamaya gerek yok o nedenlede bir gün yeter :) kalori harcamam gene devam ediyordu ama duşa girip namaz kılmam gerektiğinden erken çıkardım saati , heralde 320 yi falan bulurdu ...

Maşallah canım :) annesi zannetmeleri normal canım :)

Canım epey gençsin Maşallah bana göre Metobolizman daha iyidir kesin senin .. Aslında keşke bende sen gibi olsaydım çeşit çeşit yiyebilseydim daha ne :)) en güzeli , ama ben öyle yapınca malesef veremiyorum ya da çok az veriyorum oda sinir ediyor beni :)

Sanada hayırlı Ramazanlar canım :)

iştahım açıldı yaaaa canım bişiler istyr adetime de 9 gn var halbuki anlamadm kendmi yaa.
Canım kaçamaklar ınsilun seviyemizi oynatıyorlar sonra iştah açılması yaşıyoruz.. İştahını kapatmak istersen sahurda ve iftarda protein ağırlıklı beslen yanına salata yoğurt ya da hafif bir sebze yemeğide ekliyebilirsin .. Tatlı şeyler yeme kesinlikle ama , ben mesela orucumu hurma yerine zeytinle açıcam :) inşallah bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…