Afiyet olsun canım :)Et kavurma yedim akşam biraz ekmekle cenaze yerindeyim yine
Kız onda un var tatlım :) yemesen daha iyi olur karbon almadığında tıkır tıkır gidiyor kilolar zaten salata ve yoğurtan az bişey alacaksın karb. Nu o yeter :)Schnitzell yesem olurmu :):):)
Çocuklar küçük gayet normal tatlım evin dağılması öyle öyle büyüyecekler inşallah .. Onların bakımıda ibadet anneler için :)ayy benim civcivler çok dağınk işim hiç bitmez benm tabiiki ramazandada durmayacam uykuda yok.Allah yardmcmz olsun ramazan ayını çok seviyorum ama hem bereketli hemde iblisler bağlı olduğu için ibadetleri çok lezzetli:)
Neyse ki Ramazan geliyor iftar ve sahuru kontrollu yaparsan düzene girersin inş tatlım :))cankıızz bende kilo almşmdır kesin ama benm kaçamaklardandır.Bugnlerde ağzımı tutamıyorm yaaaa
Kız onda un var tatlım :) yemesen daha iyi olur karbon almadığında tıkır tıkır gidiyor kilolar zaten salata ve yoğurtan az bişey alacaksın karb. Nu o yeter :)
Kız güldürdün beni sanki bana yiyor ya tavırlara bak anamm :))) kız ye diyoz işde daha ne istiyon bebek :))Offff tmm yememm
sabahtan aksama kadarda tavuk yenmezki
ay yarinda kilom ayni olursa yada almis olursam ozm cildiririm
Kız güldürdün beni sanki bana yiyor ya tavırlara bak anamm :))) kız ye diyoz işde daha ne istiyon bebek :))
Canım hemen bir günde pes etmek yok öyle ister ver ister al elbet gidecek bunu biliyorsun strese gerek yok ki :))
3,4 gün en az denemelisin bence :) ödem olmazsa kesin verdiğin aşikar olur zaten .. Ama ödemini hala atmadıysan moral bozmak yok şekerim :))
çok güzel canım ben 94 çıktım geneGünaydinn 91.700 ciktimmm
Oo süper hayatım düne göre ne kadar gitti tatlım ?? Dünkü diyetin işe yaradı mı onu test edelim :))Günaydinn 91.700 ciktimmm
Hayatım gel gayrı yaa :)Günaydın kizlar
Kız scnitzel de tavuk değil mi ?? Az anlat bakiim ne bu ??Bugünkü menüm
sabah yok
aksam yok
öglen salata ve 4tane kücük schnitzel abla kizcaksin ama dün cok canim istemisti
tavugu yiyemem ya hergün :)
2litre su
30dk yürüyüs
çok güzel canım ben 94 çıktım gene
Kızlar hayırlı pazarlar canlarım :))
Önce güzel haberle başlıyım :))
Saf protein diyetimin sonuçlarını almaya başladım bugün :))
Bu gün -1,300 le 73,300 geldim OLEY OLEY :)))
Tabili ödem ve wc sorunum gittiğinden bu kadar çok oldu ama zaten bizi bu ödemler çogunlukla mahvediyor :)
Yarına 72 leri görsem keşke :))
Oo süper hayatım düne göre ne kadar gitti tatlım ?? Dünkü diyetin işe yaradı mı onu test edelim :))
Kız scnitzel de tavuk değil mi ?? Az anlat bakiim ne bu ??
Karbon degerlerine bir bakalım bakalım :)
Bugün mevludu muz son cnm bitecekHayatım gel gayrı yaa :)
Kaç kilodasın şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?