97 kiloyla tekrar basliyorumm

ben menümü sahuruda yedikten sonra yazacam kızlar.kilomu iftara yakın tartıp bakıcam ramazana kaç.kiloyla grmişm
Bugün akşam dünkü sahurunu ve akşam iftarını yazarsın kuzum, sahurda belki vakit kalmaz değerlendirmeye , düzenimiz o şekilde olsun .. İftardan sonra sahur( bugün yediğimiz sahur ) ve iftar menüsü olasun .. İftar öncesi tartılalım bakalım kaç çıkcaz :)

tartıldm 93.3 takldm burda Allahtan almamşm.Ama iki gndr vc yok onunda etks var akşm kahvemi içeym aldm sonunda:))

Canlarım bugün yoğundum uğrayamadım :) okuyamadımda artık gece okurum inş .. Daha bizim iftara 20 dk var :)
Sporumu iftar öncesinde yaptım .. İftarla sahur arasında fazla zaman olmadığından böyle yapmaya karar verdim ..
Insanıty 2 . Ay 58 dk sporum tamamdır canlarım :)

Maşallah oruc kendi yapiyosun sporunu

İyi akşamlar iftar sonrası nasılsınız arkadaşlar
Yoğunn geçti yemek namaz kuran okuma bide kızıma oğluma kuran dersi verdm mutfağı topladm saat 11i buldu.bugün güzel geçti çok şükür.
Anaa nasıl bi saat farkıdır bu biz sahur hazrlığna grdik sz yeni iftar açtnız.Valla maşallah sana ben oruçluyken zaten yapamam asla.İftardan sonrada fırsatım yok.Artık adet dönemnde yaparm gibime geliyr.Yapamasamda bu ay böyle olsun kilo almiyimde bu ay önemli olan o benm için şuan ekten kiloda versem yok demem tabi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…