97 kiloyla tekrar basliyorumm

Cathc me patch me diye bir zayiflama bant varmış Nede rece doğru etkisi acaba merak ettim
Canım bilmiyorum ama o tür ürünlerin işe yaradığını sanmıyorum hiç girme öyle şeylere derim .. Yap yürüyüşünü zaten çok dikkat ediyorsun beslenmene elbet gidecek kilolarımız ..

Menün güzelmiş afiyet olsunn.Kilonada çok sevindim adına canıım benimm ama hakettn tabi kaçamakta yok sporda olunca verecen tabi ablam:*

Canım benimde çok hızlı okuduğum söylenemez bir cüzü yaklaşık 40 dkikada okuyorum.Hani iki üç cz okunur demiştmya Demek istediğim şuydu ramazan kuran ayı ya maşallah öyle güzel ve aşkla okunuyoki okudukça okumak istyorsun.Canım evet tecvidli okuyorum ama kurallarına tam uyuyormuyum bilmiyorum çünkü kendi çabamla bi tvden bi kitaplardan evde öğrendim tecvidi ders almaya gtmeye durumum müsait değildi.Allah kabul etsin inşlh kendimize göre okuyoruz.Keşke komşu olsaydık canım eminim senle çok anlaşırdk..
Evet canım üzgünüm ama kızartmaydı:))pilavdanda bi kaşıkçık aldm:)

40 dakikada gayet güzel canım benim :) ben sene içinde hem manasını okuyorum arkadan hem arapçasını okuyorum Allah kabul etsin öylede çok seviyorum.. Şimdi Ramazanda sadece Arapçasından okuyorum .. Komşu olsaydık bencede çok güzel anlaşırdık ayy :)) ahh şöyle bir komşum olmadı benim yaa Almanların içinde sahte komşuların içindeyim yıllardır.. Arkadaşlarım var elbet ama komşu bambaşka ya.. Neyse genede Almanlarla da bir sorunum yok onada şükür..

Canım bir daha benim dediğim gibi dene hem hafif oluyor hem diyete uygun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…