Oo sahur çok az koz Maşallah :) fazla da yememişsin iftarda brova kuzum :)1 kase yedim cnm hala bişi yemedim sahurumuzu belli 1 yumurta haşlanmış okaaa
Sağol cnmOo sahur çok az koz Maşallah :) fazla da yememişsin iftarda brova kuzum :)
Canım bilmiyorum ama o tür ürünlerin işe yaradığını sanmıyorum hiç girme öyle şeylere derim .. Yap yürüyüşünü zaten çok dikkat ediyorsun beslenmene elbet gidecek kilolarımız ..Cathc me patch me diye bir zayiflama bant varmış Nede rece doğru etkisi acaba merak ettim
Yumurtayı yiyemedim valla midem çok kotuSağol cnm
Yok girmem sadece merak ettimCanım bilmiyorum ama o tür ürünlerin işe yaradığını sanmıyorum hiç girme öyle şeylere derim .. Yap yürüyüşünü zaten çok dikkat ediyorsun beslenmene elbet gidecek kilolarımız ..
Menün güzelmiş afiyet olsunn.Kilonada çok sevindim adına canıım benimm ama hakettn tabi kaçamakta yok sporda olunca verecen tabi ablam:*Kızlar menüm ;
Dünkü sahur
Tavuk kanat tavada kızarmış derileriyle hemde :) 5,6 tane
Yağlı çökelek epey yedim ya nasıl tarif etsem miktarını bilemedim ama çok yedim tuzu az olunca yedim de yedim çayla 100 gr falan bvardır belki 120 :)
Başkada kaşığın ucuyla patlıcan kbier sos
O kadardı
İftar
Az haşlama et ( çorba niyetine , hem bitsin hem pro olsun dedim )
1 kepçe zeytinyağlı taze fasulye
( ne zamandır canım istiyordu nihayet kavuşduk :)) )
1 kepçe biber kavurma domatesli zeytinyağlı
( bunuda pek severim , biberler dolapda yer çok kaplıyordu , kalan yemeklere yer açılsın dedim hem yoksa aslımda iki sebzeyi yapmazdım heralde )
Hurma çok canım istemesine ragmen hala tadına dahi bakmadım , revani istemişdi eşim tadına dahi bakmadım , etli pilav vatdı ye beni diyordu ama küsüm ben sana dedim yüz vermedim :))
Kızlar iftar öncesi tartıldığımda kilom sıkı durun :)))
72,500 düne göre -800 ( 73,300 düm dün sabah )
Tabii su kaybı çok fazla var ama olsun 72 yi gördüm ya :)
Bıgün sebze yedim bakalım yarın bu kadar olmaz heralde :))
Canım benimde çok hızlı okuduğum söylenemez bir cüzü yaklaşık 40 dkikada okuyorum.Hani iki üç cz okunur demiştmya Demek istediğim şuydu ramazan kuran ayı ya maşallah öyle güzel ve aşkla okunuyoki okudukça okumak istyorsun.Canım evet tecvidli okuyorum ama kurallarına tam uyuyormuyum bilmiyorum çünkü kendi çabamla bi tvden bi kitaplardan evde öğrendim tecvidi ders almaya gtmeye durumum müsait değildi.Allah kabul etsin inşlh kendimize göre okuyoruz.Keşke komşu olsaydık canım eminim senle çok anlaşırdk..Allah kabul etsin kuzum . Benimde günlerim yoğun artık .. Öglen namazından sonra bir cüz okuyorum.. Kız sen gibi hızlı okuyamıyorum ben anam bir cüz 1 saat 20 dk falan sürüyor benim :) sonra iftar hazırlığı arada işler falan derken iftardan sonraya sporumu bırakamazdım yetişmezdi :) denedim ve gayet iyiydi artık inşallah iftar öncesi yapıcam hep :)
Canım evet bizde çok geç açılıyor malesef öyle :) açlık anlamında inan hiç zorlanmadım sadece zaman sıkıntısı beni zora sokuyor :)
Çocuklarına kur' an öğretmen ne kadar güzel tatlım .. Tecvidli okuyorsundur sen kesin ? Keşke yakın olsaydıkda senden ders alsaydım canım :)
Tecvidli öğrenmişdim gençliğimde ama tam kurallarına uyamıyorum oysa ne çok isterdim güzel Kur' an okumayı ..
Evet canım üzgünüm ama kızartmaydı:))pilavdanda bi kaşıkçık aldm:)Sahurun harika canım
İftarda güzel ama patlıcanlar kızartma mıydı acep ??
Patlıcanları dışını hafif yağlayıp fırına atıyorum ben kızarınca içini doldurup tekrar fırınlıyorum 2,3 yıldır böyle yapıyorum artık .. Senin ki nasıldı acaba ? E pilavı yemedin demi şekerim ? :))
Geçmiş olsun canım hayırdır midende bi. rahatszlıkmı var.Bu arada görüntü süper onu yapmakta bi marifet Maşallah sana canım.Yumurtayı yiyemedim valla midem çok kotu
Amiiin canım ecmainn..Allah oruçlarımızı kabul etsin
Allah rahatlik versin
Hayırlı sabahlar
Amin cümlemizin kuzum :)Allah oruçlarımızı kabul etsin
Allah rahatlik versin
Hayırlı sabahlar
40 dakikada gayet güzel canım benim :) ben sene içinde hem manasını okuyorum arkadan hem arapçasını okuyorum Allah kabul etsin öylede çok seviyorum.. Şimdi Ramazanda sadece Arapçasından okuyorum .. Komşu olsaydık bencede çok güzel anlaşırdık ayy :)) ahh şöyle bir komşum olmadı benim yaaMenün güzelmiş afiyet olsunn.Kilonada çok sevindim adına canıım benimm ama hakettn tabi kaçamakta yok sporda olunca verecen tabi ablam:*
Canım benimde çok hızlı okuduğum söylenemez bir cüzü yaklaşık 40 dkikada okuyorum.Hani iki üç cz okunur demiştmya Demek istediğim şuydu ramazan kuran ayı ya maşallah öyle güzel ve aşkla okunuyoki okudukça okumak istyorsun.Canım evet tecvidli okuyorum ama kurallarına tam uyuyormuyum bilmiyorum çünkü kendi çabamla bi tvden bi kitaplardan evde öğrendim tecvidi ders almaya gtmeye durumum müsait değildi.Allah kabul etsin inşlh kendimize göre okuyoruz.Keşke komşu olsaydık canım eminim senle çok anlaşırdk..
Evet canım üzgünüm ama kızartmaydı:))pilavdanda bi kaşıkçık aldm:)
Teşekkürler canim midemde reflü var migde fıtığı var rahatsız ediyoGeçmiş olsun canım hayırdır midende bi. rahatszlıkmı var.Bu arada görüntü süper onu yapmakta bi marifet Maşallah sana canım.
Geçmiş olsun tatlım .. Neden öyle oldu ki ??Yumurtayı yiyemedim valla midem çok kotu
Ahh canım mide ağrısı zor , papatya çayı içtin mi hiç mide ağrısını anında kesiyor .. Dene birgünTeşekkürler canim midemde reflü var migde fıtığı var rahatsız ediyo
Sağol cnm uzun süre aç kalıp yiyince oluyo fıtık ve reflü den dolayı cnmGeçmiş olsun tatlım .. Neden öyle oldu ki ??
Tamam cnm teşekkürlerAhh canım mide ağrısı zor , papatya çayı içtin mi hiç mide ağrısını anında kesiyor .. Dene birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?