Afiyet olsun şekerim sahırda hafif tutarsın bişey olmaz ama genede ölçülü yeseydin tatlım :)Evet cnm pirincli yedim valla
Allah kabul etsin kuzum . Benimde günlerim yoğun artık .. Öglen namazından sonra bir cüz okuyorum.. Kız sen gibi hızlı okuyamıyorum ben anam bir cüz 1 saat 20 dk falan sürüyor benim :) sonra iftar hazırlığı arada işler falan derken iftardan sonraya sporumu bırakamazdım yetişmezdi :) denedim ve gayet iyiydi artık inşallah iftar öncesi yapıcam hep :)Yoğunn geçti yemek namaz kuran okuma bide kızıma oğluma kuran dersi verdm mutfağı topladm saat 11i buldu.bugün güzel geçti çok şükür.
Anaa nasıl bi saat farkıdır bu biz sahur hazrlığna grdik sz yeni iftar açtnız.Valla maşallah sana ben oruçluyken zaten yapamam asla.İftardan sonrada fırsatım yok.Artık adet dönemnde yaparm gibime geliyr.Yapamasamda bu ay böyle olsun kilo almiyimde bu ay önemli olan o benm için şuan ekten kiloda versem yok demem tabi:))
Harikasın tatlım :) 13000 adım ne demek kız Maşallah sana canım :)Bizde daha Iftar olmadi canim
aksam yuruyusumude yaptim 1 saat
13.000 adim atmisim
1.5 lt su
1 koca bardak(400 ml) limonlu su
1 koca bardak limonlu yesil cay
1 koca fincan kahve(300 ml)sekersiz
1 koca bardak siyah cay (sekersiz)
Sahurun harika canımozaman yaziyim sahurda peynrli iki yumurta iki domates iki çatal karpuz tadmlık bi çatal labne
iftar iki karnıyarık cacık.pilav var ama yemeycm.inşşlh
Dün 94 demişdin canım.. Ee sen almadığına şükret kuzum :)) ha bire az da olsa kaçamaklar vardı menünde şekerim .. Hadi bundan sonra inişler başalar hayırlısıyla :)tartıldm 93.3 takldm burda Allahtan almamşm.Ama iki gndr vc yok onunda etks var akşm kahvemi içeym aldm sonunda:))
Yarın artı görürsen hiç moralin bozulmasın tatlım, kendin yedin kendin artı buldun olur :))Ben kacamakkk yaptimm genee
1dilim pasta yedimm
kendim yapmistim dayanamadim
Ayy şahane bir görüntü olurdu heralde , sen bir ara paylaş ayy merak ettim :)) ben hiç bilmiyorum o kaburga dolmasının tadını :) ama yapılışını biliyorum :) birgün denesem bende kaburga alınca :))Kaburga dolması odun ateşinde piserken
1 kase yedim cnm hala bişi yemedim sahurumuzu belli 1 yumurta haşlanmış okaaaAfiyet olsun şekerim sahırda hafif tutarsın bişey olmaz ama genede ölçülü yeseydin tatlım :)
Çok denedim resim atılmıyor olmuyo cnmAyy şahane bir görüntü olurdu heralde , sen bir ara paylaş ayy merak ettim :)) ben hiç bilmiyorum o kaburga dolmasının tadını :) ama yapılışını biliyorum :) birgün denesem bende kaburga alınca :))
Allah kabul etsinBen geldiiim
evim caminin yaninda her ramazan iftar yemegi veriliyor.bende1 ayin 3 haftasini orda geciriyorum.tr den asci getirtiyoruz.yemekde mercimek corbasi, bulgur pilavi,patatesli kemik haslama, cacik, cevizli baklava ve hurma vardi.ben sadece 1 kase mercimek corbasi 2 kase cacik yedim.gerisinin yuzune bile bakmadim.yemek sahibi erkenden tüyünce bulasiklarda bir arkadasla bana kaldi.koca koca tencereleri yikadik acaip ter attik.neyse yemekden sonra yuruyecektik.bulasiklar ugrastirinca yurumek kaldi.insallah yarina
AminAllah kabul etsin
Yarın artı görürsen hiç moralin bozulmasın tatlım, kendin yedin kendin artı buldun olur :))
İnşallah verirsin genede :))
Kuzum kaçamakları haftada bir güne bırakmaya çalış mesela pazar günü gibi .. Hergün olursa kilo vermelerimiz etkileniyor.. Bakalım yarın ne durumda olacaksın :)
Anaamm ne güzel bir görüntü ayy bahçede odun ateşinde bide, çocukluğuma gittim bir an kuzum ya , ellerine sağlık canım benim afiyet olsun kilo olmasın :))
Afiyet olsun canım, zaten isteyerek yediysen pişman olma tatlım :)Ama kendim yaptim tadida cok güzeldi :)
Ben bu hafta saat 5de kalkicam gecte yatiyorum 3saate fln belli olurmuki gercek kilom
Ayy canım sevaba girmişsiniz tatlım .. Çok az yemişsin ama niyetli değildin zaten iyi yapmışsın canım :)Ben geldiiim
evim caminin yaninda her ramazan iftar yemegi veriliyor.bende1 ayin 3 haftasini orda geciriyorum.tr den asci getirtiyoruz.yemekde mercimek corbasi, bulgur pilavi,patatesli kemik haslama, cacik, cevizli baklava ve hurma vardi.ben sadece 1 kase mercimek corbasi 2 kase cacik yedim.gerisinin yuzune bile bakmadim.yemek sahibi erkenden tüyünce bulasiklarda bir arkadasla bana kaldi.koca koca tencereleri yikadik acaip ter attik.neyse yemekden sonra yuruyecektik.bulasiklar ugrastirinca yurumek kaldi.insallah yarina
Sağol canimAnaamm ne güzel bir görüntü ayy bahçede odun ateşinde bide, çocukluğuma gittim bir an kuzum ya , ellerine sağlık canım benim afiyet olsun kilo olmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?