97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kızlar menüm ;
Dünkü sahur

Tavuk kanat tavada kızarmış derileriyle hemde :) 5,6 tane
Yağlı çökelek epey yedim ya nasıl tarif etsem miktarını bilemedim ama çok yedim tuzu az olunca yedim de yedim çayla 100 gr falan bvardır belki 120 :)
Başkada kaşığın ucuyla patlıcan kbier sos
O kadardı

İftar

Az haşlama et ( çorba niyetine , hem bitsin hem pro olsun dedim )
1 kepçe zeytinyağlı taze fasulye

( ne zamandır canım istiyordu nihayet kavuşduk :)) )

1 kepçe biber kavurma domatesli zeytinyağlı

( bunuda pek severim , biberler dolapda yer çok kaplıyordu , kalan yemeklere yer açılsın dedim hem yoksa aslımda iki sebzeyi yapmazdım heralde )

Hurma çok canım istemesine ragmen hala tadına dahi bakmadım , revani istemişdi eşim tadına dahi bakmadım , etli pilav vatdı ye beni diyordu ama küsüm ben sana dedim yüz vermedim :))

Kızlar iftar öncesi tartıldığımda kilom sıkı durun :)))

72,500 düne göre -800 ( 73,300 düm dün sabah )
Tabii su kaybı çok fazla var ama olsun 72 yi gördüm ya :)
Bıgün sebze yedim bakalım yarın bu kadar olmaz heralde :))

Allah kabul etsin kuzum . Benimde günlerim yoğun artık .. Öglen namazından sonra bir cüz okuyorum.. Kız sen gibi hızlı okuyamıyorum ben anam bir cüz 1 saat 20 dk falan sürüyor benim :) sonra iftar hazırlığı arada işler falan derken iftardan sonraya sporumu bırakamazdım yetişmezdi :) denedim ve gayet iyiydi artık inşallah iftar öncesi yapıcam hep :)

Canım evet bizde çok geç açılıyor malesef öyle :) açlık anlamında inan hiç zorlanmadım sadece zaman sıkıntısı beni zora sokuyor :)

Çocuklarına kur' an öğretmen ne kadar güzel tatlım .. Tecvidli okuyorsundur sen kesin ? Keşke yakın olsaydıkda senden ders alsaydım canım :)
Tecvidli öğrenmişdim gençliğimde ama tam kurallarına uyamıyorum oysa ne çok isterdim güzel Kur' an okumayı ..

Bizde daha Iftar olmadi canim
aksam yuruyusumude yaptim 1 saat
13.000 adim atmisim
1.5 lt su
1 koca bardak(400 ml) limonlu su
1 koca bardak limonlu yesil cay
1 koca fincan kahve(300 ml)sekersiz
1 koca bardak siyah cay (sekersiz)
Harikasın tatlım :) 13000 adım ne demek kız Maşallah sana canım :)
Katılımcılığında çok güzel canım, iyi ki geldin tatlım :)

ozaman yaziyim sahurda peynrli iki yumurta iki domates iki çatal karpuz tadmlık bi çatal labne
iftar iki karnıyarık cacık.pilav var ama yemeycm.inşşlh
Sahurun harika canım
İftarda güzel ama patlıcanlar kızartma mıydı acep ??
Patlıcanları dışını hafif yağlayıp fırına atıyorum ben kızarınca içini doldurup tekrar fırınlıyorum 2,3 yıldır böyle yapıyorum artık .. Senin ki nasıldı acaba ? E pilavı yemedin demi şekerim ? :))

tartıldm 93.3 takldm burda Allahtan almamşm.Ama iki gndr vc yok onunda etks var akşm kahvemi içeym aldm sonunda:))
Dün 94 demişdin canım.. Ee sen almadığına şükret kuzum :)) ha bire az da olsa kaçamaklar vardı menünde şekerim .. Hadi bundan sonra inişler başalar hayırlısıyla :)

Ben kacamakkk yaptimm genee
1dilim pasta yedimm
kendim yapmistim dayanamadim
Yarın artı görürsen hiç moralin bozulmasın tatlım, kendin yedin kendin artı buldun olur :))
İnşallah verirsin genede :))
Kuzum kaçamakları haftada bir güne bırakmaya çalış mesela pazar günü gibi .. Hergün olursa kilo vermelerimiz etkileniyor.. Bakalım yarın ne durumda olacaksın :)

Ben geldiiim
evim caminin yaninda her ramazan iftar yemegi veriliyor.bende1 ayin 3 haftasini orda geciriyorum.tr den asci getirtiyoruz.yemekde mercimek corbasi, bulgur pilavi,patatesli kemik haslama, cacik, cevizli baklava ve hurma vardi.ben sadece 1 kase mercimek corbasi 2 kase cacik yedim.gerisinin yuzune bile bakmadim.yemek sahibi erkenden tüyünce bulasiklarda bir arkadasla bana kaldi.koca koca tencereleri yikadik acaip ter attik.neyse yemekden sonra yuruyecektik.bulasiklar ugrastirinca yurumek kaldi.insallah yarina

Allah kabul etsin

Ama kendim yaptim tadida cok güzeldi :)
Ben bu hafta saat 5de kalkicam gecte yatiyorum 3saate fln belli olurmuki gercek kilom

Ama kendim yaptim tadida cok güzeldi :)
Ben bu hafta saat 5de kalkicam gecte yatiyorum 3saate fln belli olurmuki gercek kilom
Afiyet olsun canım, zaten isteyerek yediysen pişman olma tatlım :)
Tartıl canım fazla da çıksa az da çıksa boşver .. 3 saat az sür ama zaten gece birşey yemediysen pek sorun olmaz ama dünkü tartıldığın saatte tartılsan daha iyi olurdu tabii ..

Ayy canım sevaba girmişsiniz tatlım .. Çok az yemişsin ama niyetli değildin zaten iyi yapmışsın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…