- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Allah şifa versn canım eşimdede reflü var yıllar önce amelyat oldu reflüden şimdide sıkıntıları devam ama eskisi gibi değil çok şükür.Teşekkürler canim midemde reflü var migde fıtığı var rahatsız ediyo
Allah gönlüne göre bir komşu nasip etsin canım.Tamam birdahakine öyle denerin inşallah40 dakikada gayet güzel canım benim :) ben sene içinde hem manasını okuyorum arkadan hem arapçasını okuyorum Allah kabul etsin öylede çok seviyorum.. Şimdi Ramazanda sadece Arapçasından okuyorum .. Komşu olsaydık bencede çok güzel anlaşırdık ayy :)) ahh şöyle bir komşum olmadı benim yaaAlmanların içinde sahte komşuların içindeyim yıllardır.. Arkadaşlarım var elbet ama komşu bambaşka ya.. Neyse genede Almanlarla da bir sorunum yok onada şükür..
Canım bir daha benim dediğim gibi dene hem hafif oluyor hem diyete uygun :)
Gunaydiiin
bende az once kalktim kahvalti yapip yuruyuse gidecem
gelince gorusuruz
Hayırlı güzel bir gün olsun kızlar :)
Komşum yarım saatte okuyormuş.Tahmini dedim Tam saat tutmadm okurken merak ettim bugün okurken saat tutacam:)Canım ya o bitirmen gereken hatmi oku bu ay (eğer çok kaldysa tabi) yada yarm olan hatmini bırak yenisini başla bitir ramazAndan sonra yarm hatmini oku..Sadece fikir yani karar seninNisa hanim 40 dakikada 1 cuz ne demek masallah okumuyor iciyorsun
benim 1 cuz 1 saat suruyor
insallah yarin bende baslayacagim birde benim bitirmem gereken 1 hatim daha var
Günaydıın kızlar hayırlı günler olsun inşallah..Cankızz tartılmadn bugün sanırım cicimm
Komşum yarım saatte okuyormuş.Tahmini dedim Tam saat tutmadm okurken merak ettim bugün okurken saat tutacam:)Canım ya o bitirmen gereken hatmi oku bu ay (eğer çok kaldysa tabi) yada yarm olan hatmini bırak yenisini başla bitir ramazAndan sonra yarm hatmini oku..Sadece fikir yani karar senin
Tmm canim nasil Istersen oyle hitap ederimNisa hanım bi tuhafıma gitti resmiyet olmasın sonuçta topik arkadaşıyız canım.29 yaşında 3 çocuk annesiyim bende 18 yaşnda anne oldm genç anne olmak gzel bişey olsa gerek annemle benm aramda 17 yaş var 45 yaşında annem benden daha genç görünüyor arkadaş gibiyiz birlikte biryere çıkınca ona anne dye seslendiğimde herkes şok oluyo sizi kız kardeş sandık diyorlar:)))
Ablan dünkü sebze yemeklerinden sonra artılarda kuzum napsın :))Ins :)
Napion nasil gidiyor abla
erken saatte olmuş eritirsin :)Bugünkü menüm
sabah 1dilim salamli ekmek birkac catal pasta gene dayanamadim
öglen köfte salata
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
Evet bir tut bakalım saat :)Günaydıın kızlar hayırlı günler olsun inşallah..Cankızz tartılmadn bugün sanırım cicimm
Komşum yarım saatte okuyormuş.Tahmini dedim Tam saat tutmadm okurken merak ettim bugün okurken saat tutacam:)Canım ya o bitirmen gereken hatmi oku bu ay (eğer çok kaldysa tabi) yada yarm olan hatmini bırak yenisini başla bitir ramazAndan sonra yarm hatmini oku..Sadece fikir yani karar senin
Nisa hanım bi tuhafıma gitti resmiyet olmasın sonuçta topik arkadaşıyız canım.29 yaşında 3 çocuk annesiyim bende 18 yaşnda anne oldm genç anne olmak gzel bişey olsa gerek annemle benm aramda 17 yaş var 45 yaşında annem benden daha genç görünüyor arkadaş gibiyiz birlikte biryere çıkınca ona anne dye seslendiğimde herkes şok oluyo sizi kız kardeş sandık diyorlar:)))
Mukabeleyi camide mi okuyorsunuz canım ? Allah kabul etsin inşallah okuduğumuz Kur' anlarımıza ..Tmm canim nasil Istersen oyle hitap ederim
benimle kizimin arasida 18 yas bizide gorenler abla kardes zannediyor.
yarim hatmim 8. Cuzde kaldim.birde mukabele yapacagim insallah
yarin yuruyusu biraz azaltip kurana agirlik verip ikisinide bitirmek istiyorum
Allah tan cocuklarim buyuk dokup dagitan yok
zaten odalarindan cikmazlar
yemek sorunumda yok cogunlukla camiye gideriz
e daha ne olsun bitirmem lazim valla
Ramazanin son haftasida gene oruc olmam saniyorum o zamanda temizligimi yaparim
Gayet güzel yürümüşsün canım gene Maşallah :)Yazmayi unuttuuum
1 saat 45 dakika carsi gezmisim
7.000 adim atmisim
aksama bi daha yururum insallah
İyi yapmışsın tartılmamakla canım :) bende acayip artılarda görünüyorum :) ama sebze yemeği çok yedim dün :) sahurdada yedim sebze şişdim wc de yok 3 gündür :) gerçi daha saat erken akşama doğru bakalım ne olacak ama yinede artı çılarım tanıyorum çünkü vücudumu :)Yok cnm tartilmadim korktum dün cok yedimya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?