97 kiloyla tekrar basliyorumm

Allah gönlüne göre bir komşu nasip etsin canım.Tamam birdahakine öyle denerin inşallah

Günaydıın kızlar hayırlı günler olsun inşallah..Cankızz tartılmadn bugün sanırım cicimm
Nisa hanim 40 dakikada 1 cuz ne demek masallah okumuyor iciyorsun
benim 1 cuz 1 saat suruyor
insallah yarin bende baslayacagim birde benim bitirmem gereken 1 hatim daha var
Komşum yarım saatte okuyormuş.Tahmini dedim Tam saat tutmadm okurken merak ettim bugün okurken saat tutacam:)Canım ya o bitirmen gereken hatmi oku bu ay (eğer çok kaldysa tabi) yada yarm olan hatmini bırak yenisini başla bitir ramazAndan sonra yarm hatmini oku..Sadece fikir yani karar senin

Nisa hanım bi tuhafıma gitti resmiyet olmasın sonuçta topik arkadaşıyız canım.29 yaşında 3 çocuk annesiyim bende 18 yaşnda anne oldm genç anne olmak gzel bişey olsa gerek annemle benm aramda 17 yaş var 45 yaşında annem benden daha genç görünüyor arkadaş gibiyiz birlikte biryere çıkınca ona anne dye seslendiğimde herkes şok oluyo sizi kız kardeş sandık diyorlar:)))

Yok cnm tartilmadim korktum dün cok yedimya :)

Tmm canim nasil Istersen oyle hitap ederim
benimle kizimin arasida 18 yas bizide gorenler abla kardes zannediyor.
yarim hatmim 8. Cuzde kaldim.birde mukabele yapacagim insallah
yarin yuruyusu biraz azaltip kurana agirlik verip ikisinide bitirmek istiyorum
Allah tan cocuklarim buyuk dokup dagitan yok
zaten odalarindan cikmazlar
yemek sorunumda yok cogunlukla camiye gideriz
e daha ne olsun bitirmem lazim valla
Ramazanin son haftasida gene oruc olmam saniyorum o zamanda temizligimi yaparim

Evet bir tut bakalım saat :)
Kız ben kaplumbağa hızında kaldım ya aranızda , yarım saatte bir cüz ne yaa :)) sürekli okuyor demek ki Maşallah ya da kır' an kursu mezunları falanda hızlı okuyorlar birde cüzden cüze değişiyor bazen ayy bazı cüzler daha zor :))

Ayy canım ne güzel arkadaş gibi durursunuz zayen fazla bir yaş fatkı yok aranozda , annenin yaşıda küçükmüş Maşallah :)

Mukabeleyi camide mi okuyorsunuz canım ? Allah kabul etsin inşallah okuduğumuz Kur' anlarımıza ..
Bende sene içinde de mutlaka hatim yapmaya çalışıyorum..kur' an okunan evde bereket huzur eksik olmuyor şükürler olsun ..

Yok cnm tartilmadim korktum dün cok yedimya :)
İyi yapmışsın tartılmamakla canım :) bende acayip artılarda görünüyorum :) ama sebze yemeği çok yedim dün :) sahurdada yedim sebze şişdim wc de yok 3 gündür :) gerçi daha saat erken akşama doğru bakalım ne olacak ama yinede artı çılarım tanıyorum çünkü vücudumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…