Ben burdayimHu huu nereye kaybldnzz??
Kiyma var ya makarnada:)Menü süper afiyet olsun canım..
Kız nerde pro bugün neredeyse pro yok:)))))
Vay vayyy yeni başlamadın yani dyete benmde 3 ay olacak nerdeyse ve bende yarın tartdan sonra 14 kilo vermiş olcm inşlh:)))
Hay Allah iyiliğini versiiin emi:)))Kiyma var ya makarnada:)
Aslı ablanın sürekli pozitif olması bize güzel dilekleri motivasyonu yokk ondan öylesndr benmde öyle iki gündür bi tuhaf hissedyrm kendimi..Ben burdayim
Bugun pek tadim yok niye bilmiyorum
bencede asli artik gel yahu
He yaaa topik sahıbıdaa kayıplarda:)
Dönerin ekmeği yoktu ama tabiki yine de çokDönern ekmeği börek hemde iki tane bide baklavamıı:O kııız naptn bikaçgn tartılma o ödem yapAr üçlü rakamları görnce üzülme tatlım . Bi iki güne iner ama merak etme.
Bişey olmaz eritirsin yarın hafif geçirmeye çalış bide yürüyüş yaptnmı gitti bitti:))Dönerin ekmeği yoktu ama tabiki yine de çok
Ceyda ablam dyim ozaman. İsminizle hitap ednce saygszlık yapıyrmşm gibi geliyor:)Gönlünden nasil gecerse öyle hitap edebilirsin canim benim Icin farketmez
Üniversite ogrencisiyimmEvli bekar veya öğrenci?:))
Amin cümlemizin canim:)Hay Allah iyiliğini versiiin emi:)))
Hayırlısı canim sende Allaha emanet ol öptümKızlar ben yatarrr sabah olsunda tartıliym bakalım 3. Gün pro nekadar sevndirecek beni:))) Allaha emanetsiniz öpüldünüz :*
Oruç tutuyoruz cnm yapamayizBenimle birlikte bu diyeti yapacak biri varmı acabaaa daha çok motive oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?