97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kizlar sinir oldum 92.100 idi kilom iki un once simdi 93 ne is anlamadim moralim bozuldu
Sıkma canini tatlim gelen fazla deyilmis ama yedigin tatli ekmek ve pide olmamis bugunden itibaren daha dikkatli olursun insallah yarin birgun eksileri gorursun
protein alimi kilo vermeyi hizlamdiriyor canim ayrica oruc tutmuyorsan detox yapabilirsin
cesitleri cok arastirip kendine uygun olani secebilirsin:)

İftarda 4 tane yaprak sarma 1 tane lahmacun 5 bardak Uludağ limonta 1 bardak ayran 1 bardak ramazan şerbeti 5 bardak su igne batsa patlicam:)
Yahu muruver şu Ictigin uludagin resmini koyabilirmisin ben uludagi cok severim
olursada cok icerim ama benimki sekerli ve cok susiriyor o yuzden almiyorum

Az önce tartildim kilom 3 gundur ayni
dunku kacamaklardan sonra artis olur diyordum ama cok sukur artmamis

Bugun nuggets ve balik kizartacam aslinda dogru deyil hem kizartma hemde baligin etrafi galetali ama beyim onu istedi birde sehriye corbasi
bugun hepten gitti
acaba benimkini firinlasammi

Cnm ekmeksizz birkactane ye hicbirsey olmaz bende yiyorum nuggets

Merhabalar :)) 350 sayfayi okumaya üsendim sanırım
Hosgeldin tatlim
Biz burda yediklerimizi ve yaptigimiz spor-yuruyus ne varsa paylasiyoruz
egriyi dogruyu bulup yapmamaya calisiyoruz
birbirimize sözler verip tutuyoruz(kacamak yapmamak gibi)
sahsen bende cok ise yariyor

Kizlar sinir oldum 92.100 idi kilom iki gun once simdi 93 ne is anlamadim moralim bozuldu
Canım o ödemdir birgünlük saf protein yap bigünde gider bende ilk gün 1. 1 grm verdm. Moral bozmak yok hergn eksi çıkmıyrz üstelik kaçamaklarda var ödemdr gider sıkıntı yapma...
İftarda 4 tane yaprak sarma 1 tane lahmacun 5 bardak Uludağ limonta 1 bardak ayran 1 bardak ramazan şerbeti 5 bardak su igne batsa patlicam:)
Ayyy mürüvett inan okurken benim midem şişti bukadar sıvıdan sonra ne haldeydn anam :)))

Hosbuldukk ben mevra :) 20 yaşındayım Boyum 1.70 kilom 76 hedefim ise 2 ayda 58 :) biraz çok gibi gozukebilir ama basaricagimi düşünüyorum :) inşallah

Bugünkü menüm
Sabah bir yumurta bi kase yoğurt ve bir küçük salatalık
Öğlen yok midem çok kazndı ama canm bişi istemedi
Akşam ton balığı yağı süzülmüş
Bir kase yoğurt
İki yumurtalı baharatlı omlet.
Spor yok
Bol su
Salatalık dışnda protein diyetm yolndaydı ama midem bulanıyodu mecbr yedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…