Sıkma canini tatlim gelen fazla deyilmis ama yedigin tatli ekmek ve pide olmamis bugunden itibaren daha dikkatli olursun insallah yarin birgun eksileri gorursunKizlar sinir oldum 92.100 idi kilom iki un once simdi 93 ne is anlamadim moralim bozuldu
Yahu muruver şu Ictigin uludagin resmini koyabilirmisin ben uludagi cok severimİftarda 4 tane yaprak sarma 1 tane lahmacun 5 bardak Uludağ limonta 1 bardak ayran 1 bardak ramazan şerbeti 5 bardak su igne batsa patlicam:)
Az önce tartildim kilom 3 gundur ayni
dunku kacamaklardan sonra artis olur diyordum ama cok sukur artmamis
Bugun nuggets ve balik kizartacam aslinda dogru deyil hem kizartma hemde baligin etrafi galetali ama beyim onu istedi birde sehriye corbasi
bugun hepten gitti
acaba benimkini firinlasammi
Cokta kacirmadim ama sanirim iki lokma ekmek iki lokma tatli iki dilim pide derken vücutta su tuttu malum 1 gr karbonhidrat 190 molokül au tutuyor
İftarda 4 tane yaprak sarma 1 tane lahmacun 5 bardak Uludağ limonta 1 bardak ayran 1 bardak ramazan şerbeti 5 bardak su igne batsa patlicam:)
Canim Uludağ limonata gri kapaklı şimdi misafirlikteyim yarın atarım resimYahu muruver şu Ictigin uludagin resmini koyabilirmisin ben uludagi cok severim
olursada cok icerim ama benimki sekerli ve cok susiriyor o yuzden almiyorum
Evet cnm pro yoktu fazla yemedim hiç yemesem ayıp olurduAffiyett olsun fazla yememissinn
Evet cnm pro yoktu fazla yemedim hiç yemesem ayıp olurdu
Merhaba Aslı senmisin canimMerhabalar :)) 350 sayfayi okumaya üsendim sanırım
Hosgeldin tatlimMerhabalar :)) 350 sayfayi okumaya üsendim sanırım
Yok deyil muruvetcigimMerhaba Aslı senmisin canim
Canım o ödemdir birgünlük saf protein yap bigünde gider bende ilk gün 1. 1 grm verdm. Moral bozmak yok hergn eksi çıkmıyrz üstelik kaçamaklarda var ödemdr gider sıkıntı yapma...Kizlar sinir oldum 92.100 idi kilom iki gun once simdi 93 ne is anlamadim moralim bozuldu
Ayyy mürüvett inan okurken benim midem şişti bukadar sıvıdan sonra ne haldeydn anam :)))İftarda 4 tane yaprak sarma 1 tane lahmacun 5 bardak Uludağ limonta 1 bardak ayran 1 bardak ramazan şerbeti 5 bardak su igne batsa patlicam:)
Canım üç ay yap onu daha kalıcı olur. Ama yok illa verecem diyorsan destek sonsuz:))Hosbuldukk ben mevra :) 20 yaşındayım Boyum 1.70 kilom 76 hedefim ise 2 ayda 58 :) biraz çok gibi gozukebilir ama basaricagimi düşünüyorum :) inşallah
Ben 29 yaşnda 1.63 boy şuan 91.3 kilo evli 5 çocuk annesiyim:))Hosbuldukk ben mevra :) 20 yaşındayım Boyum 1.70 kilom 76 hedefim ise 2 ayda 58 :) biraz çok gibi gozukebilir ama basaricagimi düşünüyorum :) inşallah
Tamam canımYok deyil muruvetcigim
Arkadas yeni topik acmis tesadufen gezinirken okuyup buraya davet ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?