97 kiloyla tekrar basliyorumm

İki ayda istiyorum biraz sabirsizim da :)) bende paylaşayım o zman bugün spor yapamadim. Öğlen 1 dilim tam buğday ekmeği domates ve light Peynir, , ara öğün ceyrek muz ,,, akşam yoğurt çorbası Yoğurtlu semizotu salatası yedim :)

Yemek çok az yediğim için sıvılar anca ateşini söndürdü valla ama açıktım eve gelince 1 tabak kıymalı makarna yedim anam napim yari pro oldu :)

Mesajım iletilmesi sanırım :) tekrar yazayım. Ben çok sabirsizim o yüzden iki ay gibi bir sürede başarmak istiyorum :) bugün spor yapamadim. Bol su içtim.
Geç uyandım bu yüzden
Öğle : 1 dilim tam buğday ekmeği , light peynir ,domates
Ara öğün : çeyrek muz ( normalde yemem ama canım çok çekti :) )
Aksam : yoğurt çorbası , yogurtlu semizotu salatası
Az önce de bir soda içtim ..
Ayrıca kendim haftalik bitki çayı yapıyorum(yaklaşık 20 çeşit karıştırarak ) ondan da bir bardak içtim

Biki çayı ne için cnm faydası varsa bizede yaz

Başta 89 dum şimdi 76 kiloyum
Çayın içeriği
Limon kabuguyla
Yeşil Elma kabuguyla
Biberiye
Kekik
mate yaprağı
Funda yaprağı
Yesil çay
Maydanoz sapı
Rezene
Papatya
Melisa
Nar çiçeği
Tane karabiber
Tarçın
Kuşburnu
Adaçayı
Zencefil
Aktardan alıyorum

Ne ise yariyorki günde nekadar iciyosun

Menü süper afiyet olsun canım..
Yemek çok az yediğim için sıvılar anca ateşini söndürdü valla ama açıktım eve gelince 1 tabak kıymalı makarna yedim anam napim yari pro oldu :)
Kız nerde pro bugün neredeyse pro yok:)))))
Bu arada söylemeyi unuttum geçtiğimiz 3 ayda 13 kilo verdim..
Spor yapmadım. Ve cok fazla kaçamak la nerdeyse hergün çikolatalı dondurma yiyerek:)
Vay vayyy yeni başlamadın yani dyete benmde 3 ay olacak nerdeyse ve bende yarın tartdan sonra 14 kilo vermiş olcm inşlh:)))

Bu gün pro yapamadım döner vardı iftarda yanında cacık
İki börek ve bir lokmacık baklava tattım

Ama bunun yanında hareketli bir gündü 4.600 adım yürümüşüz
Dönern ekmeği börek hemde iki tane bide baklavamıı:O kııız naptn bikaçgn tartılma o ödem yapAr üçlü rakamları görnce üzülme tatlım . Bi iki güne iner ama merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…