Benim dünkü menüm
Haşlanmış tavuk
3 köfte
1 kase yoğurt
Teravihden sonra da 1 dilim karpuz
Ve 30dk yürüyüş
İnşallahCook iyii cnm garanti kilo vermissindir bugün
Menün çok güzel canım. Cankıza kAtılıyorum bugün kessin vermşsndir. Sahur yemedinmi canım?Benim dünkü menüm
Haşlanmış tavuk
3 köfte
1 kase yoğurt
Teravihden sonra da 1 dilim karpuz
Ve 30dk yürüyüş
Fazla yememişsin canım o yumurta yağ yakar tokta tutar canım.İyi sahurlar iyi geceler kizlar 1 tane haşlanmış yumurta yedim
Tartılmadnmı canım bugün nekadar gtmiş.Günaydinn kizlarrr
Tartılmadnmı canım bugün nekadar gtmiş.
Gunaydiiin
bana yine özelden msj gelmis
abla merhaba yaziyor bu sefer
Aslinin dedigi gibi sikayet ettim bakalim ne olacak
Evet canım unutmştm ben onları. İyi yaptın tartılmayarak.Yok cnm tartilmadim almisimdir garanti diye dün cook yedim pogaca fln
Evet canım unutmştm ben onları. İyi yaptın tartılmayarak.
Şimdi tartıldm ilk tartıldğmda 89.9 çıktı sonra nekadar çıktıysam 90.4 çıktı en son çıkanı kabul ederek dünden bugüne-400 gr vermişim.bugünde pro yapacam son artık 5 gün olacak artık. Yarın 8 i görmeyi umuyorum inşallah
Yok hayatım ben bu diyetle veriyorum böyle. Normal diyetimi yapınca asla hergün kilo vermiyorumki dikkat ettiysen normal diyet yapınca hergün de tartılmıyorum. Tşkler canım benim ben yinede ikinciyi kilom sayıcm. Sende bugün yaptnmı saf pro?Cnm coook iyiii bence ilkini say sende kurtuldun 9lu rakamdan vallaa cok sevindim cnm sen bu hizla beni gecersinn
ben ztn günlük 100gr veriyorum dünde fazla kacirinca 600 gr fln almisimdir kesinn
Sinir bozacak bişi yok canım arada kaçıyor olur öyle takma kafana. Stres yapıncada vuct yağ üretiyr kızAcayip sinirim bozuk ya tartilamadimyaa
Bu sefer sadece abla merhaba yazmiscankizzzz .!.:Sana takmislar kafayi :)
Ne istiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?