Menü güzel cnm ama suyu bol iç afiyet olsunKızlar is yerinde oruc tutarken fenalastigim icin oruc tutamiyorum. Diyetimi devam ettiriyorum bir haftadir.bugun bu saate kadar yediklerimi yazayim cok mu ya da yanlis nisey var mı?
Sabah 1 tane zeytin bir dilim domates yarim salatalik bir leblebi kadar peynir
Öğle 1 dolma yarim kase çorba yarim kase yogurt 1 yk firinda yapilmis türlü ayrica hic su icmedigimi farkettim hergunde 3 litre tarcinli su
3 litre yeterli degil mi canim normalde 1 bardak bile icmiyordumMenü güzel cnm ama suyu bol iç afiyet olsun
Anladim cnm..Bende evde pişen herşeyden azar azar yiyırum . Ekmeği hayatımdan çıkardım va akşam meyve dahil bişey yemedim yemekten sonra. Şimdi ramazan dolaysıyla sahur yapıyorum bir yumurta domates falan. Evde bandm var hergün olmasada yürüyorum ve egzersz yapıyırum. Ayrıca hergün ne yediğimizi paylaşıyoruz tartı günümüz yok istediğimz zaman tartılıyrz.
Yoo çok güzel canim3 litre yeterli degil mi canim normalde 1 bardak bile icmiyordum
İsminiz neydi pardonAnladim cnm..
Saol paylasirim bende ne yersem..
Adim tugbaİsminiz neydi pardon
Memnun oldum cnmAdim tugba
Atıştırmalık bişe yada ayran icCok aciktim kizlar yaa daha is yerindeyim
Menu bence cok azKızlar is yerinde oruc tutarken fenalastigim icin oruc tutamiyorum. Diyetimi devam ettiriyorum bir haftadir.bugun bu saate kadar yediklerimi yazayim cok mu ya da yanlis nisey var mı?
Sabah 1 tane zeytin bir dilim domates yarim salatalik bir leblebi kadar peynir
Öğle 1 dolma yarim kase çorba yarim kase yogurt 1 yk firinda yapilmis türlü ayrica hic su icmedigimi farkettim hergunde 3 litre tarcinli su
20 dk sonra cikicam o zamana kadar suya devam 3 litreyi tamamliyayimAtıştırmalık bişe yada ayran ic
Öğle is yerinde ne menu varsa onlarla idare ediyorum yoksa ac kalicam iyiceMenu bence cok az
Zeytini 10 a cikarabilirsin
domatesi 1 dilim deyil tum ye
peynir ne oyle leblebi kadar bir dilim ye
2 tane yumurta
bir avuc kuruyemis yersen hem acikmaz hem tok kalirsin
su 3 lt icebilirsen super olur
ama madem hic icmiyordum 1 litreyle basla sonra cogalt
oglen sabaha gore daha iyi
Yok canım istedkten sonra yıl sonuna ulaşırsn hedefine en fazla..50 - 55 olmak istiyorum yıllarımı alır mı acaba çok çirkin görünüyorum bu halimle
ben çok çabuk vermek istiyorum izmire gittiğimde dalga konusu olmak istemiyorum :)Menu bence cok az
Zeytini 10 a cikarabilirsin
domatesi 1 dilim deyil tum ye
peynir ne oyle leblebi kadar bir dilim ye
2 tane yumurta
bir avuc kuruyemis yersen hem acikmaz hem tok kalirsin
su 3 lt icebilirsen super olur
ama madem hic icmiyordum 1 litreyle basla sonra cogalt
oglen sabaha gore daha iyi
inşalah Allah o gücü kuvveti versin hepimize sabır diliyorum :)Yok canım istedkten sonra yıl sonuna ulaşırsn hedefine en fazla..
Bende cabuk vermek Istiyorum ama sagligimi kabetmeyi hic istemiyorumben çok çabuk vermek istiyorum izmire gittiğimde dalga konusu olmak istemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?