- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Canım yaptğn spor nasıl bişi? Bilmediğim için fikir veremiyrm. Dikkat et canm spor yapcz dye kendmzi sakatlamayalmAy sporumu yapamadim isinma kismini nasil olsa yaptim dedim yogunluk kismina gectim onu yapiodum ilk hareketi yaptim ikinci haraket yel degirmeniydib onuda yaptim egiliktim son iki kisimini yaptim kalktim ve basim dondu nasil desem yer kaydi sanki lap diye yere dustum sirt ustu halen basim donuo cok az da olsa ne oldu anlamadim tam dinlenmedenmi basladim desem enerjim vardi
Pardon sana göre azmış tamamAf edersin ama neresi fazla oglen yemiycrm ztn? 9dan once kahvalti yaptim tostum kucuk dilimdi ustelik karpuz kavunda oyle nersei fazla anlamadim ben?
Canım bende 9 lardayım ve benmde boğazm açılmş senin regl şişknliğide var benm resmen nefsime söz geçiremiyrm.bugn dikkat et abartma
Pardon canım kusurabakma ne yersen ye yazılarını ne okur nede yorum yaparım bundan sonra bizim burda amacımız birbirimizi uyarmak diyeti Sıkı tutup hedefe ulaşmak ki ben az yedin bukadarmi yani çok anlamında dedim ozur dilerim bitmistirKalirisi yuksek olabilir yedigim sucuk iki ince dilim krem peynirde tat versindiye yag yerine surdum .ayrica aksamada sadece corbayla gecistircem cnm pek bisi istemedigi icin onlari yedim ztn bugunluk yarin aynisini yemiycem bana canin istemedi ama cok fazla demsi kirdi alayci gibi yazms kim olsa kirilir
Canim bencede muruvet uyari anlaminda yazmis abarti yok sen daha yeni oldugun Icin kirilmissinNie kirici konusuoiun ki bunuda anlamis deilim ...canim bisi yemek istemedi bende oyle gecirtirdim daha dogrusu yumurta patates domates yemek istemedi cnm oglende yemiycem yani yediklerimde azdi yani cok drildi bence sen abartiyosun boyle konusuyorsun
Sitresten buyuk ihtimal sitres yapma kuzumBu aralarr bogazim acildiii doymakk bilmiyorumm reglimde gectii
sinirrr basiyorrrr resmenn
Diyeti siki tutup hedefe ulasmak olabilir ama yazdigin ters yazilmis gibi grldi esas ben ozur dilerim oku yada okuma bu konuda zaten zorlamam kendi tercihin ..Pardon canım kusurabakma ne yersen ye yazılarını ne okur nede yorum yaparım bundan sonra bizim burda amacımız birbirimizi uyarmak diyeti Sıkı tutup hedefe ulaşmak ki ben az yedin bukadarmi yani çok anlamında dedim ozur dilerim bitmistir
Cankizim sisliktir o bence uzulme tatlim Iyisimi bugunden sonra reglin bitene kadar tartilma ve beslenmeyi abartma hem vucudunun ne kadar su tuttugunuda farkedersinGünaydinn geri 9lu rakamlara döndümm
90.200 ciktimm
Tansiyonun dusmustur canim aletin varsa olcebilirsinAy sporumu yapamadim isinma kismini nasil olsa yaptim dedim yogunluk kismina gectim onu yapiodum ilk hareketi yaptim ikinci haraket yel degirmeniydib onuda yaptim egiliktim son iki kisimini yaptim kalktim ve basim dondu nasil desem yer kaydi sanki lap diye yere dustum sirt ustu halen basim donuo cok az da olsa ne oldu anlamadim tam dinlenmedenmi basladim desem enerjim vardi
Suan devam etmiyo abla gecti dinleniyorum ztn saol ablaTansiyonun dusmustur canim aletin varsa olcebilirsin
Hala devam ediyorsa yere yatip ayaklarini yukari kaldir bir dunara yasla insallah gecer
Glisemik Index yedigimiz besinlerin icindeki seker miktari oluyor canimBu bendeki kaalori resmi dogrumu yanlismi bilmiyorum ayrica glisemik endeks ne onuda bilmiyorum
Anladim saol abla ben genelde ekmek pek yemem sevmem unlada pek isim olmaz unlu corbalari oldum olsi yemem sevmem bu konuda hemfikirim misirda paketlenmis deilde dogal tuketiorum yaz aylarinda kendi bahcemizden bir iki kocan kadr oda fazla deil arastircam ona gore neyi yiyp yemiyceme karar vericem saol ablaGlisemik Index yedigimiz besinlerin icindeki seker miktari oluyor canim
ben yediklerimin kalorisine bakmiyorum artik
ama bak bi ornek veriyim karatayi siki yaptigim zamanlar 1 haftaligina tr gitmistim
o kadar siki yapiyordumki birgun ayran corbasi yaptilar icinde un var diye corba yemedim oysaki benim yiyecegim 1 kase corbaya 1 cay kasigi un bile gelmezdi
hicbisey bulamazsam kendime ya yumurta kaynatirdim yada bir kase yogurdun icine az salatalik bir kirmizi biber bir domates varsa nane yada dereotu ve 1 kasik zeytinyagi gezdirirdim
corba yemeyip caciga yag koydugumu gorunce cok sasirdilar oysaki cok acik unun glisemik indeksi cok yuksekken yagda 0
Ekmek meyva patates princ bezelye nohut havuc(pismis olani) misir ve islenmis paketlenmis urunlerin hepsi glisemik indeksi yuksek seyler secmeye burdan baslayabilirsin
hani ne yemeyecegine karar ver yazmistim
2.5 civariydi.Sen kaç kilo vermiştn?
Bi fikrim var canim bu agustosa kadar sen kendin cabala 3 agustosta insallah gene evimde olacam menulerini beraber secelimAnladim saol abla ben genelde ekmek pek yemem sevmem unlada pek isim olmaz unlu corbalari oldum olsi yemem sevmem bu konuda hemfikirim misirda paketlenmis deilde dogal tuketiorum yaz aylarinda kendi bahcemizden bir iki kocan kadr oda fazla deil arastircam ona gore neyi yiyp yemiyceme karar vericem saol abla
Ceza verelimmi tatlimKizlar sanirim öğle yemeğini cok kaçırdım tabagin birazina bulgur pilavi diğer tarafinada taze fasulye koydum 1 kasede cacık yedim 10 tanede kiraz yedim abartmisim yaa
Tabağının nekadar büyük oldğna bağl. Pilavnda fasülyende 3-4 kaşığı gwçmediyse(herbiri) bence çok değil. Akşam geçiştirmen şartyla tabiKizlar sanirim öğle yemeğini cok kaçırdım tabagin birazina bulgur pilavi diğer tarafinada taze fasulye koydum 1 kasede cacık yedim 10 tanede kiraz yedim abartmisim yaa
Kiraz ı yemekle yemesdydn ama keşkeKizlar sanirim öğle yemeğini cok kaçırdım tabagin birazina bulgur pilavi diğer tarafinada taze fasulye koydum 1 kasede cacık yedim 10 tanede kiraz yedim abartmisim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?