97 kiloyla tekrar basliyorumm

Canım yaptğn spor nasıl bişi? Bilmediğim için fikir veremiyrm. Dikkat et canm spor yapcz dye kendmzi sakatlamayalm

Pardon canım kusurabakma ne yersen ye yazılarını ne okur nede yorum yaparım bundan sonra bizim burda amacımız birbirimizi uyarmak diyeti Sıkı tutup hedefe ulaşmak ki ben az yedin bukadarmi yani çok anlamında dedim ozur dilerim bitmistir

Canim bencede muruvet uyari anlaminda yazmis abarti yok sen daha yeni oldugun Icin kirilmissin
bizler aslinda diyetle ilgili o kadar cok sey biliyoruzki sorun bilip bilmemek deyil uygulamak
burda olmamizin amacida bazen amaan bugun bisey olmaz deyip bunu bikac gun daha uzatmak
bizde yediklerimizi yaziyoruzki bizim gozden kacan yada bilerek nefsimize hakim olamayarak yediklerimizi ancak bizi anlayanlar uyarsin
biz bu destegi bir akrabamizdan alamiyoruz ya esas onlar dalga gecer üzerler yada üzmemek icin goz yumarlar
tugbacim muruvet gozunu acmis canim kirilma yediklerinin dogrumu yanlismi oldugunu gozden gecir
benim fikrime gelince
miktar cok az ama glisemik index yuksek seyler yemissin muhtemelen aksama kadar duramazsin dursanda cok zorlanirsin
bazen bende oyle canim bisey istemediginde 1 kase yogurdun icine badem dograyip bir cay kasigi keten tohumu ekleyip yerdim
Inan daha uzun sure tok tutuyor ve glisemik indexsi fazla deyil.sadece badem biraz fazla onunda miktari 1 avuc
daha baska seylerde var sirasi gelince aklima gelince yazarim

Diyeti siki tutup hedefe ulasmak olabilir ama yazdigin ters yazilmis gibi grldi esas ben ozur dilerim oku yada okuma bu konuda zaten zorlamam kendi tercihin ..

Bu arada aciklama yapayim yedigim dilim karpuzun dilimi deil dilimin dilimi yanlis anlasilmasin lokma kadr bisi antioksidan acisindan yedim ustelik hergun yemiyorum ki

Bu bendeki kaalori resmi dogrumu yanlismi bilmiyorum ayrica glisemik endeks ne onuda bilmiyorum

Eklentiler

• index.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 35
Tansiyonun dusmustur canim aletin varsa olcebilirsin
Hala devam ediyorsa yere yatip ayaklarini yukari kaldir bir dunara yasla insallah gecer

Bu bendeki kaalori resmi dogrumu yanlismi bilmiyorum ayrica glisemik endeks ne onuda bilmiyorum
Glisemik Index yedigimiz besinlerin icindeki seker miktari oluyor canim
ben yediklerimin kalorisine bakmiyorum artik
ama bak bi ornek veriyim karatayi siki yaptigim zamanlar 1 haftaligina tr gitmistim
o kadar siki yapiyordumki birgun ayran corbasi yaptilar icinde un var diye corba yemedim oysaki benim yiyecegim 1 kase corbaya 1 cay kasigi un bile gelmezdi
hicbisey bulamazsam kendime ya yumurta kaynatirdim yada bir kase yogurdun icine az salatalik bir kirmizi biber bir domates varsa nane yada dereotu ve 1 kasik zeytinyagi gezdirirdim
corba yemeyip caciga yag koydugumu gorunce cok sasirdilar oysaki cok acik unun glisemik indeksi cok yuksekken yagda 0
Ekmek meyva patates princ bezelye nohut havuc(pismis olani) misir ve islenmis paketlenmis urunlerin hepsi glisemik indeksi yuksek seyler secmeye burdan baslayabilirsin
hani ne yemeyecegine karar ver yazmistim

Anladim saol abla ben genelde ekmek pek yemem sevmem unlada pek isim olmaz unlu corbalari oldum olsi yemem sevmem bu konuda hemfikirim misirda paketlenmis deilde dogal tuketiorum yaz aylarinda kendi bahcemizden bir iki kocan kadr oda fazla deil arastircam ona gore neyi yiyp yemiyceme karar vericem saol abla

Bi fikrim var canim bu agustosa kadar sen kendin cabala 3 agustosta insallah gene evimde olacam menulerini beraber secelim
asagi yukari 1 haftam kaldi dilersen bu bir haftayi beraber yapalim
Ayrica bi doktora gidip herhangi bir rahatsizligin varmi diye kan degerlerine baktirmanida öneririm

Kizlar sanirim öğle yemeğini cok kaçırdım tabagin birazina bulgur pilavi diğer tarafinada taze fasulye koydum 1 kasede cacık yedim 10 tanede kiraz yedim abartmisim yaa

Kizlar sanirim öğle yemeğini cok kaçırdım tabagin birazina bulgur pilavi diğer tarafinada taze fasulye koydum 1 kasede cacık yedim 10 tanede kiraz yedim abartmisim yaa
Tabağının nekadar büyük oldğna bağl. Pilavnda fasülyende 3-4 kaşığı gwçmediyse(herbiri) bence çok değil. Akşam geçiştirmen şartyla tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…