97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kizlar ben dun abarttim sanirim ekmek yemedim ama yogurtlu brokoli azicik tavuk sote 2 kasik salata yarim kase acisu tarhanaorbasi ictim aksam.
Sabah ise a101 de satulan hazir pizzalar varya onlardan bir tane ve bir haslanmis yumurta yedim. Askam yemeginden sonra 2 dilim karpuz biraz kuru uzum 3 tane kayisi yedim abartmisim dimi

Canin istemedi bukadar yedin çok fazla
Nie kirici konusuosun ki bunuda anlamis deilim ...canim bisi yemek istemedi bende oyle gecirtirdim daha dogrusu yumurta patates domates yemek istemedi cnm oglende yemiycem yani yediklerimde azdi yani cok drildi bence sen abartiyosun boyle konusuyorsun

Canim muruvetin bahsettiği genel olarak kalorisi yuksek seyler yemissin ondan bahsesiyor yoksa eminimki seni kirmak maksatli sorylemedi tabiiki miktarini sen biliyorsun fakat bir degerlendirme yapilacak olursa kren peynir cok kalorili sucuk desen ayni sekilde diger yediklerin sekeri cok olan meyveler ondan dolayı fazla olarak bakmistir kalorisi az olan seylerden istedigin kadar ye ama bahsettigin seyler kalorisi yuksek kirmanin ya da kirilmanin anlami yok bende dun abarrtim mesela

Kalirisi yuksek olabilir yedigim sucuk iki ince dilim krem peynirde tat versindiye yag yerine surdum .ayrica aksamada sadece corbayla gecistircem cnm pek bisi istemedigi icin onlari yedim ztn bugunluk yarin aynisini yemiycem bana canin istemedi ama cok fazla demsi kirdi alayci gibi yazms kim olsa kirilir

Kırılma böyle seylere beni olabildigince kotu elsetirsinler ki bende su kilolardan hirs yapıp kurtulayim etrafimdakilerin yorumlarindan daha iyi gelir tatlim benim

Kırılma böyle seylere beni olabildigince kotu elsetirsinler ki bende su kilolardan hirs yapıp kurtulayim etrafimdakilerin yorumlarindan daha iyi gelir tatlim benim
Ben etrafimda yeterince elestiri duydum ama bu bir elestiri deil ben kirildim yani ben kimseye kirici konusmuorum cok fazla kalorili falan dese amenna ama canin istemedi cok fazla demesi kirici dalga gecer gibi geldi bana ki ben kirmamak icin ugrasirken kimseyi.. ayrica kalorisi yuksek olabilir ama iki sefftali deil iki kucuk dilim yedim hani resmini cekip koysam hepsi tadimlik nerdeyse . Cogu yerde meyveyi kahvaltida yeyin diyolar bende bugun onu uyguladim oglen arasi bisi yemiycem nasil olsa diye aksamada sadece corba icicem bugunumu bole tamamliycam

Daha dogrusu su anlama gelmis canin bise istemedigi halde cok fazla yemissin der gibi olmus ki sanki cni istemeyen insan bisi yemez gibi ben cnm istemedi ama kahvaltim 9dan sonraya kalsin istemedim olay bu.....

Daha dogrusu su anlama gelmis canin bise istemedigi halde cok fazla yemissin der gibi olmus ki sanki cni istemeyen insan bisi yemez gibi ben cnm istemedi ama kahvaltim 9dan sonraya kalsin istemedim olay bu.....
Tamam canim yanlis anlasilma olmus olabilir bazen bende az ve cesit yemis oldugum zamanlar yazdigimda banada cok fazla gibi geliyor. Yanlis anlasilmistir canim sonucta yiyen sensin az ya da cok farkediyorsundur

Tamam canim yanlis anlasilma olmus olabilir bazen bende az ve cesit yemis oldugum zamanlar yazdigimda banada cok fazla gibi geliyor. Yanlis anlasilmistir canim sonucta yiyen sensin az ya da cok farkediyorsundur
Bana gore normal yedim ne cok az ne cok fazla geneledede cok yemem ztn bugun kardiyo calisicam plates falan yapicam yakarim muhtemelen . Yesil cay form cayda iciyorum suyuda bol icersem aksamida ne kadar hafif gecistirirsem bugunum daha iyi gecer...

Ay sporumu yapamadim isinma kismini nasil olsa yaptim dedim yogunluk kismina gectim onu yapiodum ilk hareketi yaptim ikinci haraket yel degirmeniydib onuda yaptim egiliktim son iki kisimini yaptim kalktim ve basim dondu nasil desem yer kaydi sanki lap diye yere dustum sirt ustu halen basim donuo cok az da olsa ne oldu anlamadim tam dinlenmedenmi basladim desem enerjim vardi

Bende 3 gün dayanabilmistm. Bende ramazandan sonra tekrar yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…