Af edersin ama neresi fazla oglen yemiycrm ztn? 9dan once kahvalti yaptim tostum kucuk dilimdi ustelik karpuz kavunda oyle nersei fazla anlamadim ben?Canin istemedi bukadar yedin çok fazla
Nie kirici konusuosun ki bunuda anlamis deilim ...canim bisi yemek istemedi bende oyle gecirtirdim daha dogrusu yumurta patates domates yemek istemedi cnm oglende yemiycem yani yediklerimde azdi yani cok drildi bence sen abartiyosun boyle konusuyorsunCanin istemedi bukadar yedin çok fazla
Canim muruvetin bahsettiği genel olarak kalorisi yuksek seyler yemissin ondan bahsesiyor yoksa eminimki seni kirmak maksatli sorylemedi tabiiki miktarini sen biliyorsun fakat bir degerlendirme yapilacak olursa kren peynir cok kalorili sucuk desen ayni sekilde diger yediklerin sekeri cok olan meyveler ondan dolayı fazla olarak bakmistir kalorisi az olan seylerden istedigin kadar ye ama bahsettigin seyler kalorisi yuksek kirmanin ya da kirilmanin anlami yok bende dun abarrtim meselaNie kirici konusuosun ki bunuda anlamis deilim ...canim bisi yemek istemedi bende oyle gecirtirdim daha dogrusu yumurta patates domates yemek istemedi cnm oglende yemiycem yani yediklerimde azdi yani cok drildi bence sen abartiyosun boyle konusuyorsun
Teşekkür ederim canim 160 boyundayimResmlern çok gzel maşallah Allah mesut etsin canm. Boyun kaç tı?
Kalirisi yuksek olabilir yedigim sucuk iki ince dilim krem peynirde tat versindiye yag yerine surdum .ayrica aksamada sadece corbayla gecistircem cnm pek bisi istemedigi icin onlari yedim ztn bugunluk yarin aynisini yemiycem bana canin istemedi ama cok fazla demsi kirdi alayci gibi yazms kim olsa kirilirCanim muruvetin bahsettiği genel olarak kalorisi yuksek seyler yemissin ondan bahsesiyor yoksa eminimki seni kirmak maksatli sorylemedi tabiiki miktarini sen biliyorsun fakat bir degerlendirme yapilacak olursa kren peynir cok kalorili sucuk desen ayni sekilde diger yediklerin sekeri cok olan meyveler ondan dolayı fazla olarak bakmistir kalorisi az olan seylerden istedigin kadar ye ama bahsettigin seyler kalorisi yuksek kirmanin ya da kirilmanin anlami yok bende dun abarrtim mesela
Kırılma böyle seylere beni olabildigince kotu elsetirsinler ki bende su kilolardan hirs yapıp kurtulayim etrafimdakilerin yorumlarindan daha iyi gelir tatlim benimKalirisi yuksek olabilir yedigim sucuk iki ince dilim krem peynirde tat versindiye yag yerine surdum .ayrica aksamada sadece corbayla gecistircem cnm pek bisi istemedigi icin onlari yedim ztn bugunluk yarin aynisini yemiycem bana canin istemedi ama cok fazla demsi kirdi alayci gibi yazms kim olsa kirilir
Ben etrafimda yeterince elestiri duydum ama bu bir elestiri deil ben kirildim yani ben kimseye kirici konusmuorum cok fazla kalorili falan dese amenna ama canin istemedi cok fazla demesi kirici dalga gecer gibi geldi bana ki ben kirmamak icin ugrasirken kimseyi.. ayrica kalorisi yuksek olabilir ama iki sefftali deil iki kucuk dilim yedim hani resmini cekip koysam hepsi tadimlik nerdeyse . Cogu yerde meyveyi kahvaltida yeyin diyolar bende bugun onu uyguladim oglen arasi bisi yemiycem nasil olsa diye aksamada sadece corba icicem bugunumu bole tamamliycamKırılma böyle seylere beni olabildigince kotu elsetirsinler ki bende su kilolardan hirs yapıp kurtulayim etrafimdakilerin yorumlarindan daha iyi gelir tatlim benim
Tamam canim yanlis anlasilma olmus olabilir bazen bende az ve cesit yemis oldugum zamanlar yazdigimda banada cok fazla gibi geliyor. Yanlis anlasilmistir canim sonucta yiyen sensin az ya da cok farkediyorsundurDaha dogrusu su anlama gelmis canin bise istemedigi halde cok fazla yemissin der gibi olmus ki sanki cni istemeyen insan bisi yemez gibi ben cnm istemedi ama kahvaltim 9dan sonraya kalsin istemedim olay bu.....
Bana gore normal yedim ne cok az ne cok fazla geneledede cok yemem ztn bugun kardiyo calisicam plates falan yapicam yakarim muhtemelen . Yesil cay form cayda iciyorum suyuda bol icersem aksamida ne kadar hafif gecistirirsem bugunum daha iyi gecer...Tamam canim yanlis anlasilma olmus olabilir bazen bende az ve cesit yemis oldugum zamanlar yazdigimda banada cok fazla gibi geliyor. Yanlis anlasilmistir canim sonucta yiyen sensin az ya da cok farkediyorsundur
Uzulme geri inersin 8lere :)Günaydinn geri 9lu rakamlara döndümm
90.200 ciktimm
Bende 3 gün dayanabilmistm. Bende ramazandan sonra tekrar yapicam.Rica ederim.. Bir ay önce yapmştm ozaman 4 gün dayanabildim 2.5 kilo verdim. Geçen günlerde gene yaptım 5 günde 3 kilo verdim. İnternettrki gibi yapmadm ama onlar yeşillk yulaf kepeği faln dyrlar. Ben yumurta yoğurt balık kırmızı et tavuk dşnda sebze meyvede ağzma almadm.son yaptğmda midem tutmadığı için artık son iki gün salatalk yedm bi tane. Bir ay sonra yine yapacam çünkü acaip inceltyr.
Uzulme geri inersin 8lere :)
Sen kaç kilo vermiştn?Bende 3 gün dayanabilmistm. Bende ramazandan sonra tekrar yapicam.
Canım bende 9 lardayım ve benmde boğazm açılmş senin regl şişknliğide var benm resmen nefsime söz geçiremiyrm.bugn dikkat et abartmaBu aralarr bogazim acildiii doymakk bilmiyorumm reglimde gectii
sinirrr basiyorrrr resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?