Boynum kildan inceCeza verelimmi tatlim
Normal yemek tabagi tatlım is yerinde yemek arasi yedin yedin sinra yiyemiyorsun bende ac gozluluk yaptim sanirimTabağının nekadar büyük oldğna bağl. Pilavnda fasülyende 3-4 kaşığı gwçmediyse(herbiri) bence çok değil. Akşam geçiştirmen şartyla tabi
Yok canım yapmadm bugün sen bi dene bakalım ramazanda zorlanırm belki ama deneyebilirmde bilemiyrm. Günlük tartılsan keşke hergün kaç gr verdiriyr acabaNisaeylemmir canım sen hurma yapıyomusun ben şimdi öğlen yiyorum hurmalar çok büyük 4 tane hurma 1 kase yoğurt yiyorum sabahtan çarşıda isim vardı yeni eve geldim hiç halsiz değilim böyle giderse cumaya kadar zorlanmam
Kizlar ben su hurma diyetini yapamiyorumm midemi bulandiriyorYok canım yapmadm bugün sen bi dene bakalım ramazanda zorlanırm belki ama deneyebilirmde bilemiyrm. Günlük tartılsan keşke hergün kaç gr verdiriyr acaba
O zaman sen sec tatlim ya aksam yemegini azalt yada bugunku sporunu cogalt(aslinda bana gorede cok deyil)Boynum kildan ince
Tamam canimYok canım yapmadm bugün sen bi dene bakalım ramazanda zorlanırm belki ama deneyebilirmde bilemiyrm. Günlük tartılsan keşke hergün kaç gr verdiriyr acaba
Spor yapamiyorum canim gunluk islerime zor yetisiyorum sabah ise geliyorum aksam 7 de cikiyorum hemen yemenk yapmaya basliyorum esim geliyor yemek yiyoruz bulasiklari topla evi toparla cay meyve fasli derken saat gec oluyor sonra yatiyoruz ertesi gunu yine ayniO zaman sen sec tatlim ya aksam yemegini azalt yada bugunku sporunu cogalt(aslinda bana gorede cok deyil)
Tmm canim zaten yogunmussun nacizane tavsiyem zaten yemek saati baya geçe kaliyor bari meyva yemeSpor yapamiyorum canim gunluk islerime zor yetisiyorum sabah ise geliyorum aksam 7 de cikiyorum hemen yemenk yapmaya basliyorum esim geliyor yemek yiyoruz bulasiklari topla evi toparla cay meyve fasli derken saat gec oluyor sonra yatiyoruz ertesi gunu yine ayni
Bizdende selam soyle canimBen aslı ablayla görüşüyorum halen. Enerjisi bana iyi geliyor:)
Meyveyi ben yemiyorum zaten benim kocam sagolsun agzi bos durmuyorTmm canim zaten yogunmussun nacizane tavsiyem zaten yemek saati baya geçe kaliyor bari meyva yeme
Aleykümselam canım..Bizdende selam soyle canim
Ben aslı ablayla görüşüyorum halen. Enerjisi bana iyi geliyor:)
E mail adresnden. Seninde varmı mail?Nasıl görüşüyorum bende istiyorum cnm
Gerçekmi kıııı. Ya dün tartlsaydn bugün nekadar verdiğini bilirdin kızzNisaeylemmir canım hurma mutis tok tutuyor ayrıca bağırsak calistiriyor günlük 1 kez lavabo ihtiyacı 2 oluyo tavsiye ederim
Var cnmE mail adresnden. Seninde varmı mail?
Baskül um arızalandı cnm tartilamadimki yarın arkadaşta tartilacam 10 tane hurma bircucuk kase yogurtun uzerine yim sabahtan hiç açlık yok birde regl im yani halsizlik yokGerçekmi kıııı. Ya dün tartlsaydn bugün nekadar verdiğini bilirdin kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?