Ben o evreye uyamam ki kirmizi et sevmiyorum bana gore diyet yok galiba yaİnşlh canm. Dukan diyetinin atak evresi canm. Tamamyle dukana uymuyrm
Aktarlada var canimBen o evreye uyamam ki kirmizi et sevmiyorum bana gore diyet yok galiba yaayrica yulaf kepegini nasil bulucam ;(((
Bakarim sali gunu kurs cikisi aktara bakalim insallah vardirAktarlada var canim
İgsallahBakarim sali gunu kurs cikisi aktara bakalim insallah vardir
canim o zaman ne yiyecegine deyil ne yemeyecegine karar vermen lazimBen o evreye uyamam ki kirmizi et sevmiyorum bana gore diyet yok galiba yaayrica yulaf kepegini nasil bulucam ;(((
Simdi turkcesine baktim bektasi uzumu yada frenk uzumu diye geciyormusIyi geceler kizlar
1 kepce tel sehriye corbasi
kofteli patates yemegi
biraz bulgur pilavi
bol cacik
1 parca helva yedim
Simdi bikac cilek ve ùzūme benzer eksi bir meyva turkcesini bilmiyorum birazda ondan yedim sahurda daha yemem
Cabım ben yulaf kepeğini kullanmadım. Kırmızı ette yemeyebilirsin. Yumurta yoğurt tavuk eti balık sınırsz yiyebilirsinBen o evreye uyamam ki kirmizi et sevmiyorum bana gore diyet yok galiba yaayrica yulaf kepegini nasil bulucam ;(((
Bende oruçlu yapabilirmiym Acaba bilmiyrm..iştahm açılmş ya kendime şaşıyorumRegl oldum yarından itibaren hurma diyetine basliyirum canımNisaeylemmir
Birlikte yapalım dediğin için solerim cnmBende oruçlu yapabilirmiym Acaba bilmiyrm..iştahm açılmş ya kendime şaşıyorum
Evet canım biliyorum çook sağolBirlikte yapalım dediğin için solerim cnm
Cnm mrk ettimde atagi kac gün yapip kac kg verdin? Cvp icin simdiden tsk ederim...Cabım ben yulaf kepeğini kullanmadım. Kırmızı ette yemeyebilirsin. Yumurta yoğurt tavuk eti balık sınırsz yiyebilirsin
Ozmn yumurta beyaz et falan yiuim kirmizi et olarak arada kofte yerim olur biter saol cnmCabım ben yulaf kepeğini kullanmadım. Kırmızı ette yemeyebilirsin. Yumurta yoğurt tavuk eti balık sınırsz yiyebilirsin
Rica ederim.. Bir ay önce yapmştm ozaman 4 gün dayanabildim 2.5 kilo verdim. Geçen günlerde gene yaptım 5 günde 3 kilo verdim. İnternettrki gibi yapmadm ama onlar yeşillk yulaf kepeği faln dyrlar. Ben yumurta yoğurt balık kırmızı et tavuk dşnda sebze meyvede ağzma almadm.son yaptğmda midem tutmadığı için artık son iki gün salatalk yedm bi tane. Bir ay sonra yine yapacam çünkü acaip inceltyr.Cnm mrk ettimde atagi kac gün yapip kac kg verdin? Cvp icin simdiden tsk ederim...
Evet canm öyle yap rica ederm tatlım..Ozmn yumurta beyaz et falan yiuim kirmizi et olarak arada kofte yerim olur biter saol cnm
Canin istemedi bukadar yedin çok fazlaSabah kahvaltim cnm pek bisi istemediginden
krempeynirli peynirli sucuklu tost
Bir dilim karpuz bir dilim kavun 5 adet kiraz iki dilim seftali....
160Resmlern çok gzel maşallah Allah mesut etsin canm. Boyun kaç tı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?