Tarcinli su iç süt ic
Daha ramazan basladi baslayali hic hurma yemedim oysaki cokda severimValla tavsiye ederim canım tokum hemde çok tok tüm gün 15 tane hurma 2 tam kase yogurt yedim ve en önemlisi 3 kez lavaboya çıktım tokum
Bak soz verdin unutma sakin
Sutu bilmem ben sevmiyorumda Icmiyorumda ama ayran, limonlu su, yesil cay, filtre yada turk kahvesi icebilirsinAcikinca süt icersem kilo yapmaz demi
Tarcinli süt şekersiz yapmaz cnmAcikinca süt icersem kilo yapmaz demi
Kolayi var eve almayacaksinYarindan itibaren redbullu birakiyorummcook zor olacakk benim icin ama mecburum ztn cok seker var icinde
Icersemde yazarim ztn
Sutu bilmem ben sevmiyorumda Icmiyorumda ama ayran, limonlu su, yesil cay, filtre yada turk kahvesi icebilirsin
Tarcinli süt şekersiz yapmaz cnm
Alır cnm ben içiyorum regliyimTmm cok tskler birde sey sorcaktim simdi ben regl oldum ya yesil cay icersem siskinligimi alirmii
Kolayi var eve almayacaksin
Benimde en sevdigim icecek sari kapakli yesil uludag varya o
evde olsa gozum diyet filan gormez bende almiyorum
belki ayda bir turk bakkalina gidersem
Alır cnm ben içiyorum regliyim
Doğadan tarcinli yeşil çayı da var
Bilmiyomki tatlim ben bi ara hergun 2 buyuk bardak Iciyordum artik bana etki etmemeye basladi gibi hissettimmm cok tskler birde sey sorcaktim simdi ben regl oldum ya yesil cay icersem siskinligimi alirmii
Bilmiyomki tatlim ben bi ara hergun 2 buyuk bardak Iciyordum artik bana etki etmemeye basladi gibi hissettim
İftarda üç kaşık şehriye çorbası 4 dolma iki kaşık salata yedm.az önce sahur niyetine 2 küçük dolma daha yedim imsaga 2 buçk saat var yatmaycm şimdi namz kılp okuycm. Cankız bende öyleym boğazm çoook açlmş yine 90 lardayım(
İftarda üç kaşık şehriye çorbası 4 dolma iki kaşık salata yedm.az önce sahur niyetine 2 küçük dolma daha yedim imsaga 2 buçk saat var yatmaycm şimdi namz kılp okuycm. Cankız bende öyleym
Canim coook yedin ama helede bu saatte ekmek patates sana ne oldu ayol 1 ögun yerdinDaha az önce 1tabak tavuklu patatesli sulu yemek 2dilim ekmek ve salata yedim esim isten geldi bende oturdum onunla birlikte yedim amaa söz yarin cook dikkat edicemm bugünlük böyle oldu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?