97 kiloyla tekrar basliyorumm

Günaydin dün gece gece yemek yedim korkarak tartildim bugün vee 90.00 ciktimm saka gibi kilo vermisim acaba reglim geldigi icinmi verdimki
Günaydın canım senin kilon 88-89 lardaydı regl şişliğiydi azı gitti tam bitince epey eksi görecksin merak etme.

Seve seve tatlim en azindan veririz hirs yaparak
O zaman bir gun belirliyelim yarin sabah tartilalim fotoğrafı cekelim sonra belirledigimiz diger gune kadar kim ne kadar kilo vermis yarisalim uyar mi

Biz nisayla birara yapiyorduk
sadece sinir ediyorduk birbirimizi öyle yapabilirizz :)

Canim o zaman yarin sabah tartiliyoruz kurban bayramina kadar 75 kilo olucaz kim olmazsa yerin dibine sokup cikaricaz anlastikmi butun kizlar rezil edecek seni ya da beni

Kiz öyle degill mesela sen bugün kacamakyaptinya ben seninle dalga gecicem yada sen kilo verdin ya 400gr fln ozmda kiskandircaksin beni
öyle yapalimm nisa sende katil kiz bize iyi oluyorduu öylee hirslaniriz hem

Kiz öyle degill mesela sen bugün kacamakyaptinya ben seninle dalga gecicem yada sen kilo verdin ya 400gr fln ozmda kiskandircaksin beni
öyle yapalimm nisa sende katil kiz bize iyi oluyorduu öylee hirslaniriz hem
Canim oda olur ama benim soyledigim daha iyi gibi belirli bir hedef var

Sabahtan berii wcden cikamiyorumm
yarin kadin doktorum kapali ev doktorumda kapaliii hastaneyede gitmek istemiyorum yatirirlarr diye
limon suyu iyi geliyormus ictim
sarimsak yuttum oda iyi geliyormus
bol su ictim genede gecmedii yaa
biriniz bi cözüm biliyorsa allah rizasi icin yazinn cildircammmm yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…