Bunu gorupde devam etmeyesin bak bugun Icin soz verdinGünaydin dün gece gece yemek yedim korkarak tartildim bugün vee 90.00 ciktimm saka gibi kilo vermisim acaba reglim geldigi icinmi verdimki
Günaydın canım senin kilon 88-89 lardaydı regl şişliğiydi azı gitti tam bitince epey eksi görecksin merak etme.Günaydin dün gece gece yemek yedim korkarak tartildim bugün vee 90.00 ciktimm saka gibi kilo vermisim acaba reglim geldigi icinmi verdimki
29 yasindayim canim 160 boy 90 kilo izmirliyim fakat burdura gelin geldim 6 ay önce
Cankizim en Iyisi doktora git canim
zaten iltihap varsa sicak iyi gelmez
Cankizim en Iyisi doktora git canim
zaten iltihap varsa sicak iyi gelmez
Günaydın canım senin kilon 88-89 lardaydı regl şişliğiydi azı gitti tam bitince epey eksi görecksin merak etme.
Bunu gorupde devam etmeyesin bak bugun Icin soz verdin
Seve seve tatlim en azindan veririz hirs yaparakKilomuz aynii hadi yarisaaa :)
Ben daha sabahtan bişi yemedim hurma iştahımı mi kesti ne canım bişide istemiyor
Seve seve tatlim en azindan veririz hirs yaparak
O zaman bir gun belirliyelim yarin sabah tartilalim fotoğrafı cekelim sonra belirledigimiz diger gune kadar kim ne kadar kilo vermis yarisalim uyar mi
Senden cok kilo verirsem bende sinir ederim canim seniBiz nisayla birara yapiyorduk
sadece sinir ediyorduk birbirimizi öyle yapabilirizz :)
Senden cok kilo verirsem bende sinir ederim canim seni
Çok güzelBugünkü menüm
sabah yok
aksam yok
öglen firinda tavuk
2litre su
spor yok
Canim o zaman yarin sabah tartiliyoruz kurban bayramina kadar 75 kilo olucaz kim olmazsa yerin dibine sokup cikaricaz anlastikmi butun kizlar rezil edecek seni ya da beniVallaa et kiz beni sinirrr yoksa ben kil9 fln veremiyorum takildim kaldim
Canim o zaman yarin sabah tartiliyoruz kurban bayramina kadar 75 kilo olucaz kim olmazsa yerin dibine sokup cikaricaz anlastikmi butun kizlar rezil edecek seni ya da beni
Canim oda olur ama benim soyledigim daha iyi gibi belirli bir hedef varKiz öyle degill mesela sen bugün kacamakyaptinya ben seninle dalga gecicem yada sen kilo verdin ya 400gr fln ozmda kiskandircaksin beni
öyle yapalimm nisa sende katil kiz bize iyi oluyorduu öylee hirslaniriz hem
Canim oda olur ama benim soyledigim daha iyi gibi belirli bir hedef var
Sabahtan berii wcden cikamiyorumm
yarin kadin doktorum kapali ev doktorumda kapaliii hastaneyede gitmek istemiyorum yatirirlarr diye
limon suyu iyi geliyormus ictim
sarimsak yuttum oda iyi geliyormus
bol su ictim genede gecmedii yaa
biriniz bi cözüm biliyorsa allah rizasi icin yazinn cildircammmm yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?