Valla bilemiyorum canimYaa kendime güvenmiyorum biliyomusun iftarda özenle yemek hazrlanıyor içimden biri dürtüyo sanki ye yee diye ya.yarın iftarda yiyeym en iyisi inşallllaaah yani
Çok haklısın ablam sana söz bittiii silkeledn beni sağolCankizzzz la sana şaşıyorum bu kadar diyete mideniz küçülmesi lazım nasıl iştahını açılıyor anlamadım pro ile verdiğini tekrar alacan bu yemeyle 4 lahmacun bak kalorisi ne yüksek birde üstüne kalburabastı bastı offf anam offf
Kızdın bana demiValla bilemiyorum canim
Canim valla kırdıysam özür ama emeğinize aciyorumKızdın bana demiyorumda yapmak istemiyn
Yok canım ne kırması haklısın kesin proyla verdiğimi geri almşmdr emeğime acımıyorum demekki çook haklısınCanim valla kırdıysam özür ama emeğinize aciyorum
Canim benim lahmacun:1795 kaloriYok canım ne kırması haklısın kesin proyla verdiğimi geri almşmdr emeğime acımıyorum demekki çook haklısın
1795mi?Canim benim lahmacun:1795 kalori
Tatli:300 kalori yapma lutfen
Evet canim oda tatlıyı nekadar yedin bilmiyorumBozmasam şimdiye 88 i görmüştüm
1795mi?yani toplam 2000 kalorimi almışım
Cankizzzz la sana şaşıyorum bu kadar diyete mideniz küçülmesi lazım nasıl iştahını açılıyor anlamadım pro ile verdiğini tekrar alacan bu yemeyle 4 lahmacun bak kalorisi ne yüksek birde üstüne kalburabastı bastı offf anam offf
İstah kesici şeyler nebim otlar icinValla benim migdemde bi sorun var herhalde kücülmüyorr doymuyorumm sürekli yemek istiyorum
İstah kesici şeyler nebim otlar icin
Hadi Allah rahatlik versin arkadaşlar
Iyi geceler muruvetcigimMuru: 47124537 .!.:Hadi Allah rahatlik versin arkadaşlar
Sanada canım bazıları yoruma açık olmadıklarından terkediyor cnm ben bişe dedim kırılmıştı tuğba hanimIyi geceler muruvetcigim
Yok yok sonradan oda ben yanlis anladiysam özur dilerim demistiSanada canım bazıları yoruma açık olmadıklarından terkediyor cnm ben bişe dedim kırılmıştı tuğba hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?