97 kiloyla tekrar basliyorumm

Biraz temzlik yaptm oruçlu yapamıyorum. Ben bikaçgündr çook yiyorum.
Menüm
Dört lahmacun salata üç kalburabastı tatlı ve uludağ. Sahur yemeyecem ve vakit bulursam yüryecm spor yapcm hem özledim yürümeyi hemde etlerim saldı gibi kendini. Ramazan zorluyor beni. Hayrlısyla ramazandan sonra çok sıkı dönmeliyimmmm. Bide haber izliyorum istanbulda patlama olmş bu bayram ağzı 28 kişi ölmüş çok üzüldüm Allah bu ateşe bi su döksün

Kizlarr nerdesiniz ya
Neler yediniz bugün kimse menü paylasmadi bugünn
20 kişi misafirim vardi canım menü:karnı yarık, milfoylu tavuk butu, pirinç pilavi, mantı ama ben sadece ufak bir tabak mantı yedim gün boyu hiç bişi yememistim sadece hurma yiyip diyetteyim demek istemedim

Amin cnm evet çok yiyosun nisa ne oldu

Amin canim
Allah yaralilara sifa ölenlerin ailelerine sabir versin
bunlarin kafa nasil calisiyor anlamis deyilim

20 kişi misafirim vardi canım menü:karnı yarık, milfoylu tavuk butu, pirinç pilavi, mantı ama ben sadece ufak bir tabak mantı yedim gün boyu hiç bişi yememistim sadece hurma yiyip diyetteyim demek istemedim
Muruvet tartildinmi hayatim
cok merak ettim ne kadar gitti

Ins az kaldi ztn ramazanin bitmesine
evt bende duydum patlamayi yazik ya

Ya boğazm çok açıldı yaa sporda yapamuyorum çocuklar bi türlü uyumadı imsağa bi saatten az kaldı yürüyemem artıkne oluyor bana anlamıyorum yediğim bikaçgün içinde vucdmda değişiklik olmş bile ya şişmişim sanki. Oruçlu hurma dyeti yapmaya kendimi haztlamaya çalışıyrm.@muruvet bi tartılsaydn işe yarıyosa başlaycm bayrama kadar yapsam iyiydiii

Canim yap sonuçta bişeye mıyo sun illaki kilo verilir ben hissediyorum karnım eridi 3 kez lavaboya çıkıyorum yediğim 15 hurma ve 3 ufak kase yoğurt ve bugün hiç bişe yemedim 1 tek hurma ve akşam misafirlerin yanında biraz mantı okadar valla tokum yap dene 1 gun

Yaa kendime güvenmiyorum biliyomusun iftarda özenle yemek hazrlanıyor içimden biri dürtüyo sanki ye yee diye ya.yarın iftarda yiyeym en iyisi inşallllaaah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…