Allah şifa versin cnm igsallah faydasını görürsünCok sagoll allah razi olsun yarin denicem
Allah şifa versin cnm igsallah faydasını görürsün
Çok geçmiş olsun canım benimde bir ara sık oluyodu öyle en son bi ilaç içtm bidahada olmadıInsallahhhh yaaa
20 kişi misafirim vardi canım menü:karnı yarık, milfoylu tavuk butu, pirinç pilavi, mantı ama ben sadece ufak bir tabak mantı yedim gün boyu hiç bişi yememistim sadece hurma yiyip diyetteyim demek istemedimKizlarr nerdesiniz ya
Neler yediniz bugün kimse menü paylasmadi bugünn
Amin cnm evet çok yiyosun nisa ne olduBiraz temzlik yaptm oruçlu yapamıyorum. Ben bikaçgündr çook yiyorum.
Menüm
Dört lahmacun salata üç kalburabastı tatlı ve uludağ. Sahur yemeyecem ve vakit bulursam yüryecm spor yapcm hem özledim yürümeyi hemde etlerim saldı gibi kendini. Ramazan zorluyor beni. Hayrlısyla ramazandan sonra çok sıkı dönmeliyimmmm. Bide haber izliyorum istanbulda patlama olmş bu bayram ağzı 28 kişi ölmüş çok üzüldüm Allah bu ateşe bi su döksün
Kizlarr nerdesiniz ya
Neler yediniz bugün kimse menü paylasmadi bugünn[/telQUOTE]
Benim tel yine takildiydi canim yazdiklarinizi okudum ama bu saate kadar yazamadim
Ohooo ceylanla rakip olmussunuz hadi bakalim kim kilo verecek kim catlayacak ikinizede kolay gele
bana gelelim kac gundur yuruyus yapamiyordum bugun yaptim cok sukur
8.600 adim attim
iftardada
1,5 kase kremali mantar corbasi
yarim soslu balik
az oncede 1 kase cekirdek yedim
bugun 73.400 ciktim
dunden 300 gr eksik
Amin canimBiraz temzlik yaptm oruçlu yapamıyorum. Ben bikaçgündr çook yiyorum.
Menüm
Dört lahmacun salata üç kalburabastı tatlı ve uludağ. Sahur yemeyecem ve vakit bulursam yüryecm spor yapcm hem özledim yürümeyi hemde etlerim saldı gibi kendini. Ramazan zorluyor beni. Hayrlısyla ramazandan sonra çok sıkı dönmeliyimmmm. Bide haber izliyorum istanbulda patlama olmş bu bayram ağzı 28 kişi ölmüş çok üzüldüm Allah bu ateşe bi su döksün
Muruvet tartildinmi hayatim20 kişi misafirim vardi canım menü:karnı yarık, milfoylu tavuk butu, pirinç pilavi, mantı ama ben sadece ufak bir tabak mantı yedim gün boyu hiç bişi yememistim sadece hurma yiyip diyetteyim demek istemedim
Biraz temzlik yaptm oruçlu yapamıyorum. Ben bikaçgündr çook yiyorum.
Menüm
20 kişi misafirim vardi canım menü:karnı yarık, milfoylu tavuk butu, pirinç pilavi, mantı ama ben sadece ufak bir tabak mantı yedim gün boyu hiç bişi yememistim sadece hurma yiyip diyetteyim demek istemedim
Malesef canım Baskül um arızalı bulamadim da baskaMuruvet tartildinmi hayatim
cok merak ettim ne kadar gitti
Canim yap sonuçta bişeye mıyo sun illaki kilo verilir ben hissediyorum karnım eridi 3 kez lavaboya çıkıyorum yediğim 15 hurma ve 3 ufak kase yoğurt ve bugün hiç bişe yemedim 1 tek hurma ve akşam misafirlerin yanında biraz mantı okadar valla tokum yap dene 1 gunYa boğazm çok açıldı yaa sporda yapamuyorum çocuklar bi türlü uyumadı imsağa bi saatten az kaldı yürüyemem artıkne oluyor bana anlamıyorum yediğim bikaçgün içinde vucdmda değişiklik olmş bile ya şişmişim sanki. Oruçlu hurma dyeti yapmaya kendimi haztlamaya çalışıyrm.@muruvet bi tartılsaydn işe yarıyosa başlaycm bayrama kadar yapsam iyiydiii
Oflayinca geciyormu kizim bi silkeleninnoluyorsunuz yavOfffff pofffffff
Cankizzzz la sana şaşıyorum bu kadar diyete mideniz küçülmesi lazım nasıl iştahını açılıyor anlamadım pro ile verdiğini tekrar alacan bu yemeyle 4 lahmacun bak kalorisi ne yüksek birde üstüne kalburabastı bastı offf anam offfOfffff pofffffff
Yaa kendime güvenmiyorum biliyomusun iftarda özenle yemek hazrlanıyor içimden biri dürtüyo sanki ye yee diye ya.yarın iftarda yiyeym en iyisi inşallllaaah yaniCanim yap sonuçta bişeye mıyo sun illaki kilo verilir ben hissediyorum karnım eridi 3 kez lavaboya çıkıyorum yediğim 15 hurma ve 3 ufak kase yoğurt ve bugün hiç bişe yemedim 1 tek hurma ve akşam misafirlerin yanında biraz mantı okadar valla tokum yap dene 1 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?