- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Yokk canımm çook haklısn kırılacak yanlş bişi demednki.şarjdayd telefn bide bamaz kılp kuran okudm benm canavar uyandı gözler cin gibii zor uyuttum ahanda yatağıma girdim:)
Ayneen benmde gözm aç yaaBenim gözüm ac tutamiyorum kendimii
ama bugün bozmadim
Senin nasıl gidiyo ablamKizlar elifle tuba yok nerelerdesiniz yoksa sizdemi bozdunuz
tuba kacirdim seni heralde
neleryemeyecegini yazinca gozunmu korktu kuzum
elif bikac gundur yok
Pro ağzı kurutuyo oruçlu yapmaya korkuyorum. Ama hurmayı kararlaştrdım muhakkak deneyecm ilk gün güzel bi eksi görürsem zAten artık kimse tutamaz beni:))) Merak ettiğimm oda susatıyomu ağz kuruluğu falan?Tabiki 88 sonra 87 bana kavusurdun işte bayrama 5 yada 6 gün kala lütfen canım sen ya hurma yap yada pro
Yemek kismi Iyi gidiyorda canim bazen cikolata istiyorSenin nasıl gidiyo ablam
Iyi geceler canim bebisi benim için bi öpBende uyuyim artık canlar iyiki varsınız... muahh öpüyırum
Sanada canım bazıları yoruma açık olmadıklarından terkediyor cnm ben bişe dedim kırılmıştı tuğba hanim
Cankiiiz bak aklima ne geldi
şu dukkanlarda satilan toz icecekler varya onlardan denedinmi hic
ben bi ara bayagi vermistim onlarla
hoş birakinca hemencecik geri geliyor ama
sanki az yiyorsun ve yeterince vitamin almiyorsun gibi geliyor bana
genede sen bilirsin
Ben oruç değilim ya bilemiyorum canimPro ağzı kurutuyo oruçlu yapmaya korkuyorum. Ama hurmayı kararlaştrdım muhakkak deneyecm ilk gün güzel bi eksi görürsem zAten artık kimse tutamaz beni:))) Merak ettiğimm oda susatıyomu ağz kuruluğu falan?
Çok güzelBugün 89.00ciktimmm 1kilo vermisim
bugünkü menüm
sabah kahve
öglen sadece schnitzel yicem
aksam yok
2litre su
spor yok
Bizim kız hızlanmış bak ben tartıldım hala 90 kiloyum cankız yerden yere vurabilirsin tatlım benim :)Bugün 89.00ciktimmm 1kilo vermisim
bugünkü menüm
sabah kahve
aksam yok
2litre su
spor yok
Bizim kız hızlanmış bak ben tartıldım hala 90 kiloyum cankız yerden yere vurabilirsin tatlım benim :)
alınıpta gitmem şekerim ben istediğinizi söyleyebilirsiniz altı üstü şişkoyuz :) ha bu arada ben cumartesi akşamı izmire gidiyorum cuma sabahına kadar yokum alınıpta gitti sanmayın :)Aman durr simdi sende ceker gidersin fln bosverr :):)
Ne güzel canımm ödemin gtmiş birde dün yediğin tavukta etkiledi tabi dikkat ettnmi tavuk yediğin ertesi günü eksi oluyor canımBugün 89.00ciktimmm 1kilo vermisim
bugünkü menüm
sabah kahve
aksam yok
2litre su
spor yok
Bugün denemek istyorum. İftarımı hurma ve yoğurtla açmayı düşünüyorum sahurda öyle. Denemekte fayda var bi günde fark nekadar olacak merak edyrmBen oruç değilim ya bilemiyorum canim
alınıpta gitmem şekerim ben istediğinizi söyleyebilirsiniz altı üstü şişkoyuz :) ha bu arada ben cumartesi akşamı izmire gidiyorum cuma sabahına kadar yokum alınıpta gitti sanmayın :)
Hadi bakalım kurban bayramına kadar 75 olucaz :)Tmm cnm dikkatt et fazla yeme sonunda dalga gecerim ona göree :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?