97 kiloyla tekrar basliyorumm

Tabiki 88 sonra 87 bana kavusurdun işte bayrama 5 yada 6 gün kala lütfen canım sen ya hurma yap yada pro
Pro ağzı kurutuyo oruçlu yapmaya korkuyorum. Ama hurmayı kararlaştrdım muhakkak deneyecm ilk gün güzel bi eksi görürsem zAten artık kimse tutamaz beni:))) Merak ettiğimm oda susatıyomu ağz kuruluğu falan?

Senin nasıl gidiyo ablam
Yemek kismi Iyi gidiyorda canim bazen cikolata istiyor
bugun yemeyim diye almadim ama dayanamadim bikac kasik nutella yedim
onlar olmasa daha fazla verirdim kesin
benim camiye gitmem olmasa hurmayi yapardim ama yarin kizima gidecem cuma camiye gidecem geriside cami olur heralde o yuzden hurmayi erteliyorum
belki firsat bulursam tr de kizkardesimle yaparim diyorum ama ordada dengesiz oluyoruz tam gunun prugramini yapiyoruz hoop bi telefon alt ust oluyoruz
ancak gelince yaparim heralde

Cankiiiz bak aklima ne geldi
şu dukkanlarda satilan toz icecekler varya onlardan denedinmi hic
ben bi ara bayagi vermistim onlarla
hoş birakinca hemencecik geri geliyor ama
sanki az yiyorsun ve yeterince vitamin almiyorsun gibi geliyor bana
genede sen bilirsin

Sanada canım bazıları yoruma açık olmadıklarından terkediyor cnm ben bişe dedim kırılmıştı tuğba hanim

Ya kirilcak birsey demedinki sen
hem herseyi yazicazki birbirimize nerde hata yapiyoruz neyi yanlis yapiyoruz biliriz ona göre daha dikkat ederiz bu sayfanin amaci o ztn herseyi paylascaz

Biliyorum o icecekleri ama ben icemem onlari yesil cayi bile zorla iciyorum

Aman durr simdi sende ceker gidersin fln bosverr :):)
alınıpta gitmem şekerim ben istediğinizi söyleyebilirsiniz altı üstü şişkoyuz :) ha bu arada ben cumartesi akşamı izmire gidiyorum cuma sabahına kadar yokum alınıpta gitti sanmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…