3 tane hurma 2 kasik yogurt yiyebildim anam bu hurma neymiş böyle tok tutuyoVallaa ohh negüzel
3 tane hurma 2 kasik yogurt yiyebildim anam bu hurma neymiş böyle tok tutuyo
Kesin keser valla tok tutuyor canım al iyisinden kilosu 50 tl olan var güzel baklava hurma diyorlar burada deneYarin bende aliyim da deniyim bi
ins benimde istahimi keserr
Kesin keser valla tok tutuyor canım al iyisinden kilosu 50 tl olan var güzel baklava hurma diyorlar burada dene
Bi terslik oldu bugb hurma yetşmedi elime. Bikaçkaşık bamya yemeği bir parçada etnden yedm okadar.Nisaeylemmir ne yedin cnm hurma geldimi
Yav he heeee.. Sen beni hertürlü geçersin zaten 91.4 çıktm tartıdaO yer ablasii hic dayanamaz yemeyee:)
Yav he heeee.. Sen beni hertürlü geçersin zaten 91.4 çıktm tartıda
Bi terslik oldu bugb hurma yetşmedi elime. Bikaçkaşık bamya yemeği bir parçada etnden yedm okadar.
Çok güzel az yemişsin canimBi terslik oldu bugb hurma yetşmedi elime. Bikaçkaşık bamya yemeği bir parçada etnden yedm okadar.
Benmde moralim çok bozukValla suan hic kilomu düsüncek durumda degilimm cokkkk agrimm varrrr
Midem bulanıyodu zor yedm onuda başm dönmesn diyeÇok güzel az yemişsin canim
Benmde moralim çok bozuk
Midem bulanıyodu zor yedm onuda başm dönmesn diye
Boşver canım. Canım bişeye sıkkın bide oruçlu kilim yolluk yıkadm pazara gttm ondan heralde canım bişi istemedi su içtim epey bi uzandm sonra yedmSanaa nolduu cnm
Gecmis olsunn cnm
Allah razı olsun canlar
Boşver canım. Canım bişeye sıkkın bide oruçlu kilim yolluk yıkadm pazara gttm ondan heralde canım bişi istemedi su içtim epey bi uzandm sonra yedm
Allah razı olsun canlar
Olabilir. Canım yarn bi doktra git böyle bitkiyle geçecek gibi değil anlattğna göreYorulmussun cok ondandir gecer ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?