- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Burdaym canımm.bir dilim karpuz 3 erik yedm şimdi yeşil kahvemi içiyorum.Kizlarrrr nerdesiniz ya
Neler yedin kızzz:)Kizlar ben tatilden döndüm selam herkese iki kilo almışım tatilde malesef 94.500 son durum
Bende almşm tatlım hayrlısyla ramazan ve bu bayram faslı bi bitseydi sıkı bi dönüş lazm bizeKizlar ben tatilden döndüm selam herkese iki kilo almışım tatilde malesef 94.500 son durum
Benimde öyle canim büyük bal gibi 5 tane ye her ogunde
Hosgeldin ama kilon hoş gelmedi canım sıkma canını verirsinKizlar ben tatilden döndüm selam herkese iki kilo almışım tatilde malesef 94.500 son durum
Olabilir. Canım yarn bi doktra git böyle bitkiyle geçecek gibi değil anlattğna göre
Afiyet olsunBurdaym canımm.bir dilim karpuz 3 erik yedm şimdi yeşil kahvemi içiyorum.
Anaaaa gitti hurma diyeti şırdan demek içi dolu prnç demek. Afyet olsun bu akşmda böyle olsn.Bende dışarı çıktık bu saate şırdan ve mumlar yedim
Napim valla dayanamadim kiz günboyu 15 hurma 4 kaşık yogurt :)Anaaaa gitti hurma diyeti şırdan demek içi dolu prnç demek. Afyet olsun bu akşmda böyle olsn.
Bu şok diyetlern bu yanı kötü işte insan dünya görmemş gibi saldryr:)Napim valla dayanamadim kiz günboyu 15 hurma 4 kaşık yogurt :)
Ben dün dedim cnmcankizzzz karnıbahar kaynatıp içtnmi o anında kesiymş yanmayı?
Bu şok diyetlern bu yanı kötü işte insan dünya görmemş gibi saldryr:)
Iyi geceleerİyi geceler arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?