97 kiloyla tekrar basliyorumm

E şişko lar ne haber Nisaeylemmir cankizzzz tartildim vede 87 diyim hurma dan önce şimdi 85 canım sizde yapın ve gerçekten tok tutuyor yeminle hemde bağırsak calistiriyor harıl haril:))
85.0? kız tam kaç verdiğini sölesene bugün yapıcam inşlh hurmalar bir elime yetişseee

Sizi gidi şişkolar sizi siz fidisip durun anca kaplumbaga hiziyle gelirsiniz muruvet kosuyor gormuyormusunuz
ay nerdeyse bana yetisecek
ben gram gram giderken kadin kilo kilo gidiyor masallah
eeee bende bayramdan sonra acilirim artik
siz kendinizi dusunun(hirslandinizmi)

Ne cok yazmissiniz oku oku bitmiyor
nede guzel tatli atismalarda baslamis
bu gece 4 te yattim 5 e kadar uyuyamadim
sonra bi ara uyumusum ruyamda korktum
saat 6 da uyandim bi daha uyuyamadim taki 09:30 a kadar
neyse ondan sonra uyudum bi uyandimki saat öglenin 1 í olmus
sizde sayfa sayfa doldurmussunuz

Hemde ne hırslanmaa bayrama az kaldı bişeyler yapmalıym artık

Neyse siz oturadurun ben yuruyuse cikiyim belki bugun bi 100 gr daha gider
bu aksam kizimdayim
muhtemelen ayran corbasi
auflauf
lahmacun var bunlardan yerimde
tatli pasta yemiycem insallah

Kızlar ben şu hurma diyetini yaparken hurmayı ve yoğrdu karıştırıyordum karıştırmasam olur mu? bide her öğünde mi onu yiyorsunuz yoksa tek öğün mü? Ayrıca öğle yemeğimde erişte plavı ve patatesli tavuk vardı biraz pilav biraz tavuk içindede bir dilim patates cıktı onu yedim bir kasede cacık

Ceylanim arastirdiklarima gore hurma diyeti 7gune kadar yapiliyor sabah ogle ve aksam her ogunde 7 hurma ve 1 kase yogurtla beraber
Birde suyla yapanlar var o sanki biraz daha zor
bunuda ya kilo verme durunca yada ilk diyete baslarken yapilmasinda fayda var
bugunku yediklerin cok deyil afiyet olsun canim (eriste ve patates olmasa iyi olurmus)

Canım iş yerinde çıkanlar bunlar onlarıda yemesem ölücem açlıktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…