E şişkoyuz ve aç gözlüyüz yalanmı.şimdi:)
Ne mutlu ona canım Allah bizlerede nasip etsinMekkede umre yaparkn vefat etti canım.biz hertrlü onu ordan alırız dedik ama vasiyet etmiş ordaykn burda kalcam brn gelmeyecem demiş
Öylemiii bekle ve görrrSensinn ooo
ben ac gözlü degilim :))
Hicte kacamak yapmiyorum senin gibii :):)
85.0? kız tam kaç verdiğini sölesene bugün yapıcam inşlh hurmalar bir elime yetişseeeE şişko lar ne haberNisaeylemmir cankizzzz tartildim vede 87 diyim hurma dan önce şimdi 85 canım sizde yapın ve gerçekten tok tutuyor yeminle hemde bağırsak calistiriyor harıl haril:))
Kız 87 dim 2 kilo vermişim 3 günde dün akşamda misafir ver onca çeşit sadece mantı yedim85.0? kız tam kaç verdiğini sölesene bugün yapıcam inşlh hurmalar bir elime yetişseee
Demek mantıda olmasa 2 buçuğu bulurduKız 87 dim 2 kilo vermişim 3 günde dün akşamda misafir ver onca çeşit sadece mantı yedim
Aynen ama misafirin yanında laf olur diye utandım eltim gorumceler falandı yinede sen niye yemiyom dediler ama bugün devam daha öğlen yemedim tokum 5 hurma 2 kaşık yogurt yedım okadarDemek mantıda olmasa 2 buçuğu bulurdu
Allah rahmet eylesin canim ne guzel kutsal topraklarda kalmisMekkede umre yaparkn vefat etti canım.biz hertrlü onu ordan alırız dedik ama vasiyet etmiş ordaykn burda kalcam brn gelmeyecem demiş
Allah razı olsun canım.Allah rahmet eylesin canim ne guzel kutsal topraklarda kalmis
Hemde ne hırslanmaa bayrama az kaldı bişeyler yapmalıym artıkSizi gidi şişkolar sizi siz fidisip durun anca kaplumbaga hiziyle gelirsiniz muruvet kosuyor gormuyormusunuz
ay nerdeyse bana yetisecek
ben gram gram giderken kadin kilo kilo gidiyor masallah
eeee bende bayramdan sonra acilirim artik
siz kendinizi dusunun(hirslandinizmi)
Ceylanim arastirdiklarima gore hurma diyeti 7gune kadar yapiliyor sabah ogle ve aksam her ogunde 7 hurma ve 1 kase yogurtla beraberKızlar ben şu hurma diyetini yaparken hurmayı ve yoğrdu karıştırıyordum karıştırmasam olur mu? bide her öğünde mi onu yiyorsunuz yoksa tek öğün mü? Ayrıca öğle yemeğimde erişte plavı ve patatesli tavuk vardı biraz pilav biraz tavuk içindede bir dilim patates cıktı onu yedim bir kasede cacık
Canım iş yerinde çıkanlar bunlar onlarıda yemesem ölücem açlıktan :)Ceylanim arastirdiklarima gore hurma diyeti 7gune kadar yapiliyor sabah ogle ve aksam her ogunde 7 hurma ve 1 kase yogurtla beraber
Birde suyla yapanlar var o sanki biraz daha zor
bunuda ya kilo verme durunca yada ilk diyete baslarken yapilmasinda fayda var
bugunku yediklerin cok deyil afiyet olsun canim (eriste ve patates olmasa iyi olurmus)
E şişko lar ne haberNisaeylemmir cankizzzz tartildim vede 87 diyim hurma dan önce şimdi 85 canım sizde yapın ve gerçekten tok tutuyor yeminle hemde bağırsak calistiriyor harıl haril:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?