Evet hemde ne fark attılar yaBasallah kizlar supersiniz
nisacigim seninde silkelenmen lazim
bak sana acik ara fark attilar
bugun oruc deyilim sabah biraz tavuk eti tirtikladim 5 6 tane hurma yedim 2 de kurabiye
aksama camiye gidecem insallah durabilirsem o zamana kadar az biseyde camide yerim
havada bozuk yaa yuruyusede gidemiycem
belki evde bisiklet surerim
Menü süper bu gdşle 85 i görürsn yarn öbrgün tebrik ederm canımm:)Bugünkü menüm
sabah yok
aksam yok
2litre su
1litre bitki cayi
spor yok
öglen brokoli ve köfte
bukadarcikkkk :)
Senide tebrik ederim canım birgün için süper bir eksi:)Cankizzzzzz dun 90 gosterirken bugün 87.500 gosteriyorum sekerim :)
Ne içmiştn kızzGalibaaa ictigimm cay yaptii
Evet hemde ne fark attılar yaacil toplanmam lazm çok geri kaldm. Yetişirm inşlh
Menü süper bu gdşle 85 i görürsn yarn öbrgün tebrik ederm canımm:)
Ne içmiştn kızz
Bizede soyle canım eczaneye sor karışımın içinde neler var ayyy igsallah verirsin kız sordu bizde yapıp kurtulalimIdrar yolu iltihabi icin eczaneden karisik bitki cayi verdilerr onu ictim kadin dedi 1litre fln ic hic zarari olmazz
birazdan yapip icicem gene yakin arkadasim şook oldu yarinda verirsen gidip bende alcam dedi :)
Evet kızlarr 90.4 dünden - 1.1 gramla hurma diyetine başlıyorum iftara az kaldı. Ölmezsek 3 gün yapıcam ve 88.4 ü görürüm. Hadi bana kolay gelsiiinnnn
Bizede soyle canım eczaneye sor karışımın içinde neler var ayyy igsallah verirsin kız sordu bizde yapıp kurtulalim
Agzindan yel alsin canimEvet kızlarr 90.4 dünden - 1.1 gramla hurma diyetine başlıyorum iftara az kaldı. Ölmezsek 3 gün yapıcam ve 88.4 ü görürüm. Hadi bana kolay gelsiiinnnn
Cayi birakincaya kadar dikkat edersen Insallah +gormezsinKizlar bu cay sadece vucutaki suyu ve iltihaplari atiyormus kilo verdirmiyormus
Fazla su gittigi icin tartidada eksi görüyormusum
yanii ben aslinda kilo vermemisim yarin fln icmeyince geri gercek kilom cikarmis ztn ortaya
Amin hepimize inşallah. Ama yarına senedimz yokki işte demi ablamAgzindan yel alsin canim
Allah hayirli uzun omur versin
insallah umdugun kiloya dusersin
Yok canm dikkat edersen almassn tatlımmKizlar bu cay sadece vucutaki suyu ve iltihaplari atiyormus kilo verdirmiyormus
Fazla su gittigi icin tartidada eksi görüyormusum
yanii ben aslinda kilo vermemisim yarin fln icmeyince geri gercek kilom cikarmis ztn ortaya
Yok tabi Allah Imandan ayirmasinAmin hepimize inşallah. Ama yarına senedimz yokki işte demi ablam
Cayi birakincaya kadar dikkat edersen Insallah +gormezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?