Valla bende baskulumun pilini değiştim çalıştı dünkü köydeki yanlış demekki 87 çıktım ben artik bayrama kadar tartilmam
Tam anlamyıla yapamadık cnm gelen misafir ben davete gidiyorum bayram sonu 7 gün yapacamAbla ozm hurma ise yaramadimii
kac gün yaptin nekadar verdin toplamda
Tam anlamyıla yapamadık cnm gelen misafir ben davete gidiyorum bayram sonu 7 gün yapacam
İzgara balık 1 taneKizlarr niye menü paysamiyorsunuz
İzgara balık 1 tane
1 kase mercimek corba
Salata
Yarın orucum allah izin verirse sahur yemicem
Teşekkürler canimAffiyett olsunn
Sabahi yazmistim canimKizlarr niye menü paysamiyorsunuz
Ay ne guzel kııİzgara balık 1 tane
1 kase mercimek corba
Salata
Sabahi yazmistim canim
Iftarada camiden vaz gectik lokantaya geldik
döner box ve
patates kizartma si
uludag
Hurma işe yaramadımı diyosun yoksa şırdanmı yaptı böleValla bende baskulumun pilini değiştim çalıştı dünkü köydeki yanlış demekki 87 çıktım ben artik bayrama kadar tartilmam
Menün iyi canım afiyet olsun.İzgara balık 1 tane
1 kase mercimek corba
Salata
Box nedir bilmiyorum patates kızartması miktarı?oda önemli bide sabahta iki kurabiye hurma yemiştn bide. Bugün fazlamı olmuş sanki ablam?Sabahi yazmistim canim
Iftarada camiden vaz gectik lokantaya geldik
döner box ve
patates kizartma si
uludag
Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe 4 gün canım çok şükürAy ne guzel kıı
Kac gun yedin orucu
ben bu sene 7 gun yiyecem diye seviniyom gecen senelerde 10 gun suruyordu
menun icinde afiyet olsun sifa olsun
Evet cnm günde 3 kez lavaboya cikiyosunCanım cankızımm benim menü 5 hurma bi kase yoğurt içecekte soğuk çay ve uludağ acaip susamıştm. Hurmaları yedm hemen bağırsaklar homurdanmaya başladı. Allah izin verirse 3 gün yapiyim bi bakalım faydasına göre devamda edebilirm.sahurdada 3 yada 5 tane daha ve yoğurt yiyecm..
BANADA fazla geldi kızartma nin kalorisi yuksekMenün iyi canım afiyet olsun.
Box nedir bilmiyorum patates kızartması miktarı?oda önemli bide sabahta iki kurabiye hurma yemiştn bide. Bugün fazlamı olmuş sanki ablam?
Hiç tam yapamadim ki cnm eve misafir aldım ben davete gittim yapamadim ki yarında davetteyim bayram sonu yapacam tamHurma işe yaramadımı diyosun yoksa şırdanmı yaptı böle
Pilav yoktu salata doner ve patates kizartmasi vardi ama kucuk bi menuyduCnm döner box da pilav mi vardi
birde patates kizartmasi bence biraz fazla olmus
Zaten bu tur beslenme ramazanda zor oluyorHiç tam yapamadim ki cnm eve misafir aldım ben davete gittim yapamadim ki yarında davetteyim bayram sonu yapacam tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?