Geçmiş olsun canımBirdaha hic gelmedi gelirsede doktora gitcem bu sene ben cok hasta oldum yaa
Sabah yok akşam yok öğle 3 şiş kuş başı bir parça pide ekmegi salata
Yok cnm 1 /2 hafta tartılmıycam her gün her gün bişi değişmiyorAffiyet olsunn kac olmussun tartildinmi
Yok cnm 1 /2 hafta tartılmıycam her gün her gün bişi değişmiyor
Dayanacak valla yarından itibaren 40 dakka sabah akşam kosu bandi diyet ful tek ögun bakim ne olacakYanii öylede ben dayanamiyorumm
Dayanacak valla yarından itibaren 40 dakka sabah akşam kosu bandi diyet ful tek ögun bakim ne olacak
Sen garanti vermişsndr canm. Hem menüler iyi hemde çok hareketliydn.Dayanacak valla yarından itibaren 40 dakka sabah akşam kosu bandi diyet ful tek ögun bakim ne olacak
Ayy bugün yine çook yoğundumm sabah dbakıra gittik görümcem doğum yapmştı akşam üstü geldik. Gidiş geliiş 1/5saat sürüyor.geldim hemen evi temzledm yemk bıraktm akşamda kızkardeşlerm halam gelmişti yeni gittiler bebeği yeni yatrdm çook yorgunum. Malesef bugün diyeti çok bozdm
Sabah bir çörek
Öğlen bikaç kaşık pilav iki parça et salata
Akşamda bir lahmacun ve bir kase çorba yedm ve gün içinde sayısını bilmediğim şeker yedim. Bugün tartılmadm bikaçgün dahada tartlmayı düşünmüyrm çünkü eminim yine 90 olmşmdr
Yok kiz nerdeHadiiii bakalimmm
sen vermissindirr garanti 80olmussundurr
BencedeGünaydinn tartildim ve 87.700 ciktimm
Benim artik kendime bi dur demem lazimm
Ne yedin kızz? Çok almamşsn bugnde dikkat etsen gider hemen canımSen gene az yemissinnn ben simdii daha yeni bu saatee neler yedim nelerrr yazmaya utaniyorumm
bu gidisle ben gene 90lara gelirimm
Hiç tartılma fırsatı bulmadnmı canım?Selam bende dedigim gibi yemek duzensiz yiyorum ama şu 4 gunde yurudugumuz 80.000adim olmus tabi daha saymadigida var
istanbul tatili bugun bitti sayilir
artik sivas tatili basliyor
ordada cok yogun olurum ara ara girer yazarim
cankiizzz hergun bozmaya basladin
bu gidisle tokati yiyeceksin hııı
aman canim nolur dikkat et
bak cok zorlaniyoruz niye emeklerimiz çöpe gitsin
hepinizi öpüyorum
Allah a emanet olun
Ne yedin kızz? Çok almamşsn bugnde dikkat etsen gider hemen canım
Selam bende dedigim gibi yemek duzensiz yiyorum ama şu 4 gunde yurudugumuz 80.000adim olmus tabi daha saymadigida var
istanbul tatili bugun bitti sayilir
artik sivas tatili basliyor
ordada cok yogun olurum ara ara girer yazarim
cankiizzz hergun bozmaya basladin
bu gidisle tokati yiyeceksin hııı
aman canim nolur dikkat et
bak cok zorlaniyoruz niye emeklerimiz çöpe gitsin
hepinizi öpüyorum
Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?