97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bugünkü menüm
Sabah 1/5 yumurta bikaç zeytin iki lokma k.ekmek domates salatalık
Öğlen 3 hurma yarım muz
Akşam ton balığı 2 yumurta bool salata
Bol su sabah saatlernde bikaç şeker:))

Evet çook şükür 4 kilomtreyi 48 dk da yürüdüm + 25 dk egzsersz yaptm duş aldm yatağmdayım sonundaa:)) ferahlAdım. İki günde bile sporla hemen vucut toplanmaya başladı farkedyrm. Ramazanda etlerm yumuşamştı salmştı sanki. Cankızz beklee geliyorum sen redbul içmeye devam et:))

Hahahaha buyurr gell cnm beklerimm

günaydın kızlar. moralim çok bozuk bi türlü kilo veremiyorum. Dün eşimle dışarı çıktık bişey bakalım dedik bi kaç beğendim deniyorken eşim bana olur diye hamile pantalonu getirmiş. Bi zoruma gitti anlatamam ben hamile değilim şişkoyum çok zoruma gitti valla

Canım diyetine sporuna devam ediyormusun.? Mesela ben veremiyorsam elbet kaçamak yapmşmdr biliyorum yani. Dikkat ednce spor yapınca tıkır tıkır gidiyor. 3 gndr dzenli yürüyş ve dikkat ederek hergün eksi görüyorum çook şükür..
Hırslan ve ver kilonu önce kendine sonra eşine kanıtla. Benim eşimde bana inanmıyrdu kilo vereceğime yani o da haklı hep başlayıp bozuyodm. Geçen gün itiraf etti bayağı inceldin sana inanmıyodm dedi :))

canım ben zaten spor yapamıyorum sabah 7 den gece 12 ye kadar ayaktayım akşam 7 ye kadar iş yerindeyim sonrasında evdeki işleri yapıyorum vücudum kaldırmıyor artık bu kadar yorgunluğu. normaldede çok yemiyorum eşim şaşırıyor benim bu halime yemeden nasıl kilo alıyorsun diyor.

Uzun zamandır yolsun cnm bizi bırakma bak burada birbirimize destek verip yediğimiz içtiğimiz müdahale edip tıkır tıkır kilo veriyoruz vermesek almıyoruz üzülme hırs yap kocana verirsin

Triod falan varmı bir kan tahlili yaptır cnm T3 T4 kendimden biliyorum kuş kadar yer kilo alirim

Uzun zamandır yolsun cnm bizi bırakma bak burada birbirimize destek verip yediğimiz içtiğimiz müdahale edip tıkır tıkır kilo veriyoruz vermesek almıyoruz üzülme hırs yap kocana verirsin
Canım bıraktığım yok sizi ama bu sıralar iş yerinde ve evde çok yoğunum bi başımı kaldıramıyorum ondan biraz uzak kaldım pazartesi dahiliyeye gidicem ayrıca kadın doğuma gidicem. bakalım neler çıkacak bende

İgsallah birşey çıkmaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…