İnşlh bozmamşsndr
Dbakırdan geldğmde tartıldm 90.3 çıktm bakalım bugnlerde tartılcm kaç çıkacamAffiyet olsun iyi yapmissin cnm
nezaman tartilcan
Ye yee bekle beni sana yetişiyim:))))Henüz bozmadimm ama patatesli pogaca yaptim esime birazdan gelirr ins yememm
Ye yee bekle beni sana yetişiyim:))))
Dbakırdan geldğmde tartıldm 90.3 çıktm bakalım bugnlerde tartılcm kaç çıkacam
Ee yAnii bi zahmet aruk yeme yAni:))Bu laftan sonraa hic yermiyimmm :)
Sabah kalkinca yerim bende :)
Ee yAnii bi zahmet aruk yeme yAni:))
Tmm.canm tartılırm yarn inşlh.
Canım sanada tavsiyem hergün tartılma yinede senin fikrnBen artik tartilmak bile istemiyorum cünkü biliyorum kilo veremedigimi
Çok güzel canim igsallahGünaydınlar tartıldım 89.4 çıktım. İnşallah bugnden sonra kaçamak yapmam ikinci hedefm olan 7 li sayıları görene kadar.
Bugünkü menününmü bu canım? Tartılmadnmı tatilde sauna yüzmeyle nekadar verdn acep merak etmednmi:)Sabah 3 hurma
öğle 2 yumurta kavurdüm çeyrek ekmekle yedim
Akşam etli taze fasilye 1 tabak,3 kasik tavuklu prinç plavi
Evet cnm bugünkü menüm yok cnm tartılmıycam geldiğimde tartildim 86Bugünkü menününmü bu canım? Tartılmadnmı tatilde sauna yüzmeyle nekadar verdn acep merak etmednmi:)
O tempoda vermednmi menülernde iyiydi halbukiEvet cnm bugünkü menüm yok cnm tartılmıycam geldiğimde tartildim 86
Yok canım diyorum ya hep benim yediğimi yaptığım hareketi başkası yapsa erirdiO tempoda vermednmi menülernde iyiydi halbukicankizzzz nerelerde yaa
Canım sanada tavsiyem hergün tartılma yinede senin fikrn
Günaydınlar tartıldım 89.4 çıktım. İnşallah bugnden sonra kaçamak yapmam ikinci hedefm olan 7 li sayıları görene kadar.
O tempoda vermednmi menülernde iyiydi halbukicankizzzz nerelerde yaa
Ayy okurken bile yoruldum anam bu ne Allah kolaylık versin canımmYok canım diyorum ya hep benim yediğimi yaptığım hareketi başkası yapsa erirdi
Bak 2 saatte evim dublex 7 odalı tüm komple sildim 3 balkon dahil ve 5 makina çamaşırı katlayıp yerleştirdim yemeği yaptım şimdi uzandim valla başkası olsa birderi bir kemik olur ama ben tombul balina:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?