- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Miden bayram etmiştir ayy bi sevinmiştir:)))) iyi yaptın bugünlükte böyle olsunBugün öğlen ben yaptım kaçamak hep sizmi yapacaksiniz:) sabah simit ayran ogle adana kebap yedim kıyma 1 kişilik yanında salata ayran buraya kadar normal ama yarım pide yedim yanindaakşam da 3 tane içli köfte yicem
Hadi bakalıııım:)Tabi tabii yetisirsin beklee bugün son gaz basladimmm :)
Hiç deme hemde ne bayram aylar sonra ekmek yedi zavalli:)Miden bayram etmiştir ayy bi sevinmiştir:)))) iyi yaptın bugünlükte böyle olsun
Vavv mükemmelsin canimSabahtan sadece bir yumurta bikaç şeker yemştim 5 saatten sonra 3 hurma yedim akşam ne yesem yazarım
annem gelmiş dbakırdan kızkardeşimde kesn bende akşam gderim dayanamam pasta yerim diye korkuyrm bari gndz az tutaymda akşm yersemde dengelnsin dedim.Vavv mükemmelsin canim
Ne güzel canim Allah ayırmasın keşke benim annemde olaydı yanıma geleydi bende 5 kilo alaydimAnnem 5 6 gün buralarda biz üç kızkardeşte kalck. Bana gelip kaldğnda umarım cozutmam. Yürüyş bugünde kaldı ve annem gidene kadarda yapamam heralde bakıcam duruma
Amin canımm çok sağol. Rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşlhNe güzel canim Allah ayırmasın keşke benim annemde olaydı yanıma geleydi bende 5 kilo alaydim
Ayyy teşekkürler canım moral oldu:)
Sabahtan sadece bir yumurta bikaç şeker yemştim 5 saatten sonra 3 hurma yedim akşam ne yesem yazarım
annem gelmiş dbakırdan kızkardeşimde kesn bende akşam gderim dayanamam pasta yerim diye korkuyrm bari gndz az tutaymda akşm yersemde dengelnsin dedim.
He yaa çocuklara veriyrm bol bol yesnler bitsn dye:))Seninde bu sekerlerin bi bitsede sende kurtulsann :)
Bozma dikkat et canımBu saat oldu daha bozmadim ins geceye kadarda bozmamm
He yaa çocuklara veriyrm bol bol yesnler bitsn dye:))
Bozma dikkat et canım
İnşlh bozmamşsndrKendimii zor tutuyorummmmmm
Evet kızlar bugün yediklerim
Sabah 1yumurta
Arada sayısını bilmediğim bayrm şekeri
Akşm üstü 3 hurma
Akşam 3 kaşık bulgur bi tabak etsiz güveç salata
1 saat yürüyş+20 dk egzersz bol su.
Kızkardeşime gidemedim bende yürüyşmü yapiyim dedim oh iyide geldi ferahlıyorum spor yapnca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?