GunaydiinnGünaydın kizlar
Canım sabah 7 de uyandm pazara gttm kurtmalık patlcan aldk halamla. Bugn halamnkileri açtık babanemde burda halamda kaldm yemekte. Yarnda benkileri açıcaz yemekte bendeler yemk filan yapcm ölmessek Allah nasip ederse..Nisaeylemmir nerelerdesin canim
GunaydinGünaydın herkese
Kızlarrr ne alemdesnZ ben çok yoğundm bugünn neyse çok şükür atlattım.
Menüm
Sabah iki yumurta az yoğurt
Öğlen 3 dolma bikaç sarma bi tabak közlnmiş patlıcan cacık
Akşam 2 dolma bi tabah semizotu
Spor yok yapacak halimde yok:)
M Muruvet bende 3 gün önce aç karna ve akşam olmak üzere iki kase zencefil zerdeçal tarçnlı yoğurt yedim ama nasıl yemekk midem bulana bulana. Diğer gün onun etkisimiydi bilmiyrm 800 grm vermiştim. Yarın yine yapcm bakalım etkisi nasıl olacak. Seninki nasıl gidiyor?@cankizzzz sen neler yapıyorsn canım?
Menün gayet iyi canım iki öğn ye ama. Az ye böyle daha iyi bence. Atak yapmamz lazm yermzde sayıyorzBugün cook dikkatt ettim cnm sence nasil olmus menüm
cok bunaldim artik hergün 87.00 cikiyorum artik ins gene vermeye baslicam aklim gene basima geldii
Menün gayet iyi canım iki öğn ye ama. Az ye böyle daha iyi bence. Atak yapmamz lazm yermzde sayıyorz
Bugun tekrar basladim Umarım bu son baslangic olur ve sonu gelir biktim artik kilo derdinden
Slm kizlar sabah karatay kahvaltisi aksam iki karniyarik bir kase yoğurt sekersiz kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?