İyi akşamlar kizlar yarın öğle kibrisa uçuyorum pazartesi yazarım Nisa geçmiş olsun cnm sanada
Menüm
Sabah 1 yumurta az peynir
Öğlen yine kısır bir dilim kek kurupasta(yine misafrlikteydm)
Akşam 4 kaşık bulgur bir parça et salata yogurt bikaçkaşık.
50 dk yüryş 20 dk egzersz. Bulgur ve kısır yarında şişlik ve artı demek bile bile yiyorum.
Bacağmda kötü kas gevşetici krem sürüp yatacam.
Yok cnm 2 tane görümce var birinin yıldır bebeği olmuyordu doğum yaptı ona gidiyoruzAllah razı olsun canım .Hayırdır kız akrabamı var orda
Teşekkürler canimHayirli yolculuklarrr
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün.Yok cnm 2 tane görümce var birinin yıldır bebeği olmuyordu doğum yaptı ona gidiyoruz
Kız ben onu araba anladim:)) hala kendime gelememisim:)Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün.
Kız akrabanmı var orda dyom yok diyorsun görümce akraba değilmi :)))
Kızlar dün yoğun tempoda mıdır sicaktan mi Allahım bir başım ağrıdı gece 11 ayıptır söylemesi bir istifra ettim günboyu yediğim çıktı biraz rahatladım uyudum şimdi dışardayim kıymalı börek 1 çay içtim artık hafta sonu bana ödül dikkat ederim yinede:)
Yok cnm 2 tane görümce var birinin yıldır bebeği olmuyordu doğum yaptı ona gidiyoruz
Allah razı olsun canimAllah anali babali büyütsün
Bu topik bugün çok sıkıcı ne slm veren var ne yazan
Nerdesiniz kızlar ya
Menüm
Sabah iki kuru pasta
Öğlen bir şeftali bir hurma biraz kavrulmamş badem fındık bikaçtane petibör bisküvi
Akşam mercimek çorbası çiğköfte salata
55dk yüryş +30 dk egzersz..
Bugünde aynı çıktı kilom+1 yani 89.4
Sinirim çok bozldu bu duruma bikaçgün tartılmayı düşünmüyrm
Bu dünkü menümdü... bugn kilom yine 89.4 çıktı 3 gndr bu kiloyu görmekten çok sıkıldmCnm iyi fazla yememissin bugün sporda yapmissinn yarina iner kilon gene ins
Bu dünkü menümdü... bugn kilom yine 89.4 çıktı 3 gndr bu kiloyu görmekten çok sıkıldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?