Cok canim cok kilom bu sabah 95.600 cikti
Senin kilon kac canim
Oh ne güzel hadi darısı başıma
Hedefler ayni demek ama sen daha yakinsin en azindan o da guzel
Canım çok yoğunumKizlarrr nolduu niye bugün hicbiriniz yazmadinizz
Canım çok yoğunumbi iki güne babanem gdecek bu sefer görmcelerm geliyrlar yatıya bikaç gndr spor yapamıyrm bugidişle bi on gün daha yapamam
İyi geceler kızlar bugnlerde felaket yoğunum bugnde babanemle kızkardeşime ordan pazara ordan eve yemk yaptm sonra 4 yastık açtm şiltesini yıkadn yarn babanem gelp doldrck sonra döşemeciye gdecm ordan bi akraba doğm yaptı oraya ordan erken kalkıp eve gelip 13 kğ patlıcanı közleyp dolaba atmam lazım.....ayhhhhh
Menüme gelince
Yoğurt kürümü yedm
Kahvaltıda bir yumurta yoğurt
Öğlen ızgara balık tavuk ve salata vardı
Akşam küçük bi tabak sebzeli bulgur iki çatal menemenin yumurtasndan ( sözde akşam yemeycktm dayanamadım)
Bu diyetm kötü yerlere gdyr çok yiyorum ya
Çok sağol tatlımm. Tartlmadm bugn dünkü dolmalardan sonra korktmKolayy gelsin ozm cnm
dikkat edersen yediklerine kilo almazsin
bugün kac ciktinn
Çok sağol tatlımm. Tartlmadm bugn dünkü dolmalardan sonra korktm
Cankizzzz canim 39yasindayim bu sabah ödem atmış olarak uyandim dunku spor fayda etti 94.300 kilom bu sabah senin yasin ve kilon kac?
Selam kizlar bende çok yoğunum yazıları beğenip çıkıyorum yazamadim bir yakınımız hastanede solunum yolları çok ciddi dün boğazını deldiler şimdi yine hastaneye gidecem yediklerime dikkat ediyorum ama regl den sanırım 2 kilo fazlam dahi var 88 çıktım bu sabah kilo almisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?