Tebrikleer cankizim cok sevindim
Darisi bana
bu sabah tartildim 75 ciktim
2 kg almisim neyseki fazla deyil
ben fazla bekliyordum
Canım bende 105 kiloyla başladm 4 ay önce. Öyle ha diyince gitmiyr porsiyonlarını küçültsen bile kilo verdiğini farkedeceksin. Öyle ağlamak falan yokkk. Bende tıkır tıkır veryrdm eee şimdi bi 20 gndr yermde sayıyorum nedenmi?? Çok kaçamak yapıyrm vallahi dikkat edilince çok güzel gidiyoo..Ağlıycam valla neden bu kadar kiloluyum ya hepiinizden kiloluyum offff
Biraz ağır gitmiş ama olsunn sonçta kilo vermişsin ne güzel.Nisa bende kasimda basladim ama yap birak derken 103 den 93 e anca geldim
Bugün 88.6 çıktım dünden - 100 gr.
Menüm
Sabah erken saatte bi kek
Kahvalda bir yumurta yeşil çay
Öğlen bikaseye yakın şekernohut küçük bir muz
Akşam fırında tavuk az salata frınlanmış iki küçük kuru soğan..
Canım bende 105 kiloyla başladm 4 ay önce. Öyle ha diyince gitmiyr porsiyonlarını küçültsen bile kilo verdiğini farkedeceksin. Öyle ağlamak falan yokkk. Bende tıkır tıkır veryrdm eee şimdi bi 20 gndr yermde sayıyorum nedenmi?? Çok kaçamak yapıyrm vallahi dikkat edilince çok güzel gidiyoo..
Aha örnek cankızz aldı başını gitti hepimizi solladı ceyda abla korksun gümbür gümbür geliyo cankızım:))
Nisa bende kasimda basladim ama yap birak derken 103 den 93 e anca geldim
Günaydın kızlar bu sabah 88.5 çıktım dünden -100 grm gene. Olsun oda bişi en azndan artı çıkmadım:))
Bikaçgün nisafrlerim gelmeden saf protein yapıcam gene öyle karar verdm..
Kızlar bravo sizlere bende bu kilolari kasima kadar versemde iki dugunumuz var kocamin yanina yakissam ne kadar guzeldim ne hale geldim adam hala ayni yakisikli iki dogum yaptim dagildim
Ooo maşallah napiyon anam sen bizede şöyle cankizim:)Kizlarrrrr 84.700 ciktimmmmmmm
Ooo maşallah napiyon anam sen bizede şöyle cankizim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?