Bende yazayim sabah sucuk karatay kahvaltisiyla bir seftali aksam firinda çupra biber sogan kahve 30dk yürüyüş koşu bandinda 2litre su
Cankiz evet her gun tartiliyorum
Maşallah cnmVallaa degisik hicbirsey yapmiyorumkii
kacamaklarii biraktimm kilo vermeye basladimm buraya yaziyorum ztn yediklerimide
Tsklerr sen verebildinmiiMaşallah cnm
Cankiz tatlim çocuk varmiydi senin 26 yasindaydin sanirim
Tamam canim yarin sabah yazarim, az once iki kucuk ucgen karpuz yedim dayanamadim tum ev halkina hergun meyve tabagi yapinca boyle oluyor
Sabah 1 yumurta 1 dilim karpuz
Öğle 1 poca
Aksam mangalda tavuk ve kuşbaşı salata
Sana demiştim canım 84 ü göreceksn diye ee dikkat ednce gidiyor maşallah canım. Menüde çok güzel yarın yine eksilerdesn inşlhBugün yediklerimm
sabah yok
aksam yok
öglen yumurta peynir zeytin domates salatalik sucuk
ve kahvee
2litre su
20dk yürüyüs
Menün çok iyi canım yarın sende eksi göreceksin inşallah. Hergn yedklerini kilonu yaz insan motive oluyor ötle .Bende yazayim sabah sucuk karatay kahvaltisiyla bir seftali aksam firinda çupra biber sogan kahve 30dk yürüyüş koşu bandinda 2litre su
Saf pro yapacaktık canımmm yinede protein ağırlıklı olmuş yarın hep beraber eksi görecz inşlh.Sabah 1 yumurta 1 dilim karpuz
Öğle 1 poca
Aksam mangalda tavuk ve kuşbaşı salata
Sana demiştim canım 84 ü göreceksn diye ee dikkat ednce gidiyor maşallah canım. Menüde çok güzel yarın yine eksilerdesn inşlh
Korkmam canim aksine cok sevinirimCanım bende 105 kiloyla başladm 4 ay önce. Öyle ha diyince gitmiyr porsiyonlarını küçültsen bile kilo verdiğini farkedeceksin. Öyle ağlamak falan yokkk. Bende tıkır tıkır veryrdm eee şimdi bi 20 gndr yermde sayıyorum nedenmi?? Çok kaçamak yapıyrm vallahi dikkat edilince çok güzel gidiyoo..
Aha örnek cankızz aldı başını gitti hepimizi solladı ceyda abla korksun gümbür gümbür geliyo cankızım:))
Menüm
Sabah iki yumurta bir kase yoğurt
Öğlen yoğurt
Akşam kıymalı iki yumurta 4 kaşık yoğurt gene. Yoğurt yemesem midem bulanıyor mecburen saf pro yaptğmda her öğün tüketiyorum.
Spor yok bol su birazdan yeşil kahvemi içecem. Sabahı sabırszlıkla bekliyorum en az -500 bekliyrm bakalıım:))
Korkmam canim aksine cok sevinirim
Ama cankiz beni yakalayamaz
almanyaya dönüp kendimi toplayinca su orucu yapacam:)
Hep böyle yiyorum genelde ama eksi görmüyorum nedense cnm pazartesi gidip kan tahlili yaptiracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?