Cankizzzz sabah yok aksam yok gunde bi kez yemek yiyor sun canim kilo almazsin ama fazlada saglikli bi menu olmuyor tek Öğün beslenmek
Bigünlük şiş yapar yarn dikkat edersin kilo olmz canımBiliyorum cnm bugün disardaydim mecbur yedim hamburgeri yarin dikkat edicem gene
Cankız epeydir öyle besleniyor bende ilk günler endişelendm dee onun bünyesi alşk galiba. Mesela ben asla tek öğnle duramam vucudum boşalıyr ayakta duramıyormHamburger cok sorun deil canim tek Öğün beni endişelendirdi sen bilirsin tabi
Hamburger cok sorun deil canim tek Öğün beni endişelendirdi sen bilirsin tabi
Bigünlük şiş yapar yarn dikkat edersin kilo olmz canım
Menüm
Sabah peynirli iki yumurta yoğurt
Öğln midem bi tuhaf bulanıyrdu küçük bir salatalk ve domates yedm. Bi kupa yeşil çay içtm.
Akşmda 18.30 da kıymalı iki yumurta yedm bikkaşk yoğurtla gene. Canm tavuk istemedi. Sabah aç karna yoğurt kürümü yemiştim saat 10 gibi yine yiyecem bugünü bitirecem. Spor yaparsam yazarm
Cankız epeydir öyle besleniyor bende ilk günler endişelendm dee onun bünyesi alşk galiba. Mesela ben asla tek öğnle duramam vucudum boşalıyr ayakta duramıyorm
Babamin tarti dogruysa 75 kiloyum canimAy yok yaa ben hayatta yapamam bir gün bile dayanamam
dikkatli ol cnm sagligindan olmaa
suan kac kilosun
Yok canim cok ciddiyimSu orucu diyince bende espiri sanmıştım yok artık
Babamin tarti dogruysa 75 kiloyum canim
Yok canim cok ciddiyim
Netten arastirabilirsiniz öyle birsey var
en cokda saglik icin yapiliyor
78 le basladim ramazanin sonunda 73 e dustumBende bendeee 75 bana yeter bombe olur kizanim sen kac kiloyĺa rejime basladin vildangel
Sabahki menumu yazmistim akşam bi tabak taze fasulye bi kase cacık 4 köfte 30 dk yürüyus iki uc litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?