97 kiloyla tekrar basliyorumm

Menüm
Sabah peynrli iki yumurta yoğurt az domates
Öğlen halamdaydm ne pastalar bisküviler önmdeydi ağzma sürnedm tarçnlı yoğurt yedm
Akşam iki üç çatal güveç iki parça et az yoğurt iki çatal közlnmiş pAtlıcan. Saf pro olmadı halamdaydm yemektede. Bakalım yarn ekslme olacakmı

Nisa Olur canim olur menun cok iyi bence ben bugun aksam biraz abarttim sanki sabah karatay kahvaltisi kahve aksam tavuk haşlama az cacik iki top pismaniye iki ısırık dondurma bi susamli cubuk iki lokmada lavas valla sabah ne olur durum bilmem ins eksi cikar kilom ne diyim 30 dk yürüyus 3litre su

Olur cnm bence yediklerim fazla olmamiskii

Pismaniyeyi yiyip pisman oldun demi :)

Çok abartılı değil bence eksi olur inşlh olmasada artı çıkmassn merak etme. Eğer çok geç yemedysen bu saydklarnı tabi canım

Oooo ışıll lokumda varmış azcık fazla kaçmş canım inşlh yinede eksi görürsün. Büyüklere bakmaycz canım. Bugn akşama kadar babanem acıyarak ye biraz ekmek ys pilav ye pasta ye diye diye peşimden dolaştı.dyette en zor şey şu ısrarlara hayır demek ya:))

Az önce 30 dklık kol ,bacak alt, üst göbek mekik ,tvister,yan yağlar hareketlernden oluşan egzrsizimi yaptm azcık rahatladm ben yatiym yafn misafrm var yemeğe yatıya.
Allaha emanetsnz... sabah yazarm

UOTE="Muruvet, post: 47489839, member: 748780"]Günaydın kizlar[/QUOTE]
Günaydin
bugunde kayseriyi gezecez

Cankizzzz reglin yakındır vücudun ödem yapmıştır su tutmuştur bi ter at bunlardan biridir illaki bişey yemediysen bozma moralini kilo deildir inersin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…