Amin cnm teşekkürlerAllahh rahmett eylesinn cnm
Yok canım bi aydr kilom durmştu bi kilo tek verebilmiştm. Bu incelme o kürden eminim.Nisa o incelme yoğurt kurunden deil bence sen cok iyi kilo veriyorsun ondan kurler hep hikaye bende yapmıştım daha önce
Menüm
Sabah peynrli iki yumurta yoğurt az domates
Öğlen halamdaydm ne pastalar bisküviler önmdeydi ağzma sürnedm tarçnlı yoğurt yedm
Akşam iki üç çatal güveç iki parça et az yoğurt iki çatal közlnmiş pAtlıcan. Saf pro olmadı halamdaydm yemektede. Bakalım yarn ekslme olacakmı
Nisa Olur canim olur menun cok iyi bence ben bugun aksam biraz abarttim sanki sabah karatay kahvaltisi kahve aksam tavuk haşlama az cacik iki top pismaniye iki ısırık dondurma bi susamli cubuk iki lokmada lavas valla sabah ne olur durum bilmem ins eksi cikar kilom ne diyim 30 dk yürüyus 3litre su
Kiz bi tanede lokum yedim unutmadan abowww hep annemin suçu onume yigdi bunları
Olmammi hep şişman hem pişman :)))
Annemde gayet zayif fit bi insan kendisi hic yemez ben kime cektiysem
Çok abartılı değil bence eksi olur inşlh olmasada artı çıkmassn merak etme. Eğer çok geç yemedysen bu saydklarnı tabi canımNisa Olur canim olur menun cok iyi bence ben bugun aksam biraz abarttim sanki sabah karatay kahvaltisi kahve aksam tavuk haşlama az cacik iki top pismaniye iki ısırık dondurma bi susamli cubuk iki lokmada lavas valla sabah ne olur durum bilmem ins eksi cikar kilom ne diyim 30 dk yürüyus 3litre su
Cankizzzz reglin yakındır vücudun ödem yapmıştır su tutmuştur bi ter at bunlardan biridir illaki bişey yemediysen bozma moralini kilo deildir inersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?