Cankız bend öyleym ya millet sinirlenince yemekten kesiliyr benim iştahm açılıyor:)) ceyda ablam iki kilo çok sayılmaz gelnce toparlarsn bişi olmz
40 dk yüryş + 20 dk egzersiz yaptm yoğurt kürümü yedim. Sabah ola hayrola bu yoüurdun beni şişirmesnden de korkuyorum aslında. Sabaha anlarz artık:)
Sabah bol eksilerle uyanalım inşlahh kıızzOhhh iyi yapmissinn cnm
Sabah bol eksilerle uyanalım inşlahh kıızz
İnşşallah canmInsallahhhh da ben sanmiyorumm bugün fazla yedimm
tam 1saat yürüdümm bugün ins yarin fazla cikmam
Maşallah canım dünden kaç grm eksi oldu? Gelde yakala bakiiim:)))Günaydın canlar ufaklik uyutmadi erkenden kalktik gelelim kilomuzaaa 91.800 tey teyyy ilk hedefim nisayi yakalamak sonrada cankizzi hadi bakalım
Kendiliğinden oluyor bazen canım şifreni unutman kötü olmş. Allah rahmet etsin sanada kolay gelsin rabbim hayrını kabul etsin canım.şifreni hallederm belki benden haber bekleSlm kızlarNisaeylemmir cnm Aslihanimin sitesinde çıkmışım nasıl olmuş bilmiyorum şimdide giremiyorum cnm şifremi unutmusum ben çıkmadım ama nasıl çıkmış anlamadım
Bana gelince cok yoğunum konyadan apar topar hemen döndük hastamız vardı ya teyze vefat etti simide cenaze evine yemek yapıyorum tekim aksam yemegi tavuklu sote, tavuklu dövme plavi, cacik igsallah yetiştirrim güzel olur
Günaydın canlar ufaklik uyutmadi erkenden kalktik gelelim kilomuzaaa 91.800 tey teyyy ilk hedefim nisayi yakalamak sonrada cankizzi hadi bakalım
Tamam canım sağolKendiliğinden oluyor bazen canım şifreni unutman kötü olmş. Allah rahmet etsin sanada kolay gelsin rabbim hayrını kabul etsin canım.şifreni hallederm belki benden haber bekle
Slm kızlarNisaeylemmir cnm Aslihanimin sitesinde çıkmışım nasıl olmuş bilmiyorum şimdide giremiyorum cnm şifremi unutmusum ben çıkmadım ama nasıl çıkmış anlamadım
Bana gelince cok yoğunum konyadan apar topar hemen döndük hastamız vardı ya teyze vefat etti simide cenaze evine yemek yapıyorum tekim aksam yemegi tavuklu sote, tavuklu dövme plavi, cacik igsallah yetiştirrim güzel olur
Insallah canimCankız bend öyleym ya millet sinirlenince yemekten kesiliyr benim iştahm açılıyor:)) ceyda ablam iki kilo çok sayılmaz gelnce toparlarsn bişi olmz
Günaydın ikinci gün saf prodan aldığm ödül -600 oldu 87.2 çıktım. Şu yoğurt kürü gerçekten mucize gibi. 18 temmzda ölçümü almştm belimin 87 di. 3 yoğurt küründen sonra belim bu sabah 84 olmş. Kalça basen ölçüsüde 3 cm incelmiş üstelik bu ara hiç sporda yapamamştm. Devam edecem inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?