97 kiloyla tekrar basliyorumm

Günaydın ikinci gün saf prodan aldığm ödül -600 oldu 87.2 çıktım. Şu yoğurt kürü gerçekten mucize gibi. 18 temmzda ölçümü almştm belimin 87 di. 3 yoğurt küründen sonra belim bu sabah 84 olmş. Kalça basen ölçüsüde 3 cm incelmiş üstelik bu ara hiç sporda yapamamştm. Devam edecem inşlh

Işılcım normalde bukadar vermem hergün ben. İki gündür saf protein yapıyorum ondandr. Yoğurt kürüde şöyle
3 kaşık yoğurt
1 er çay kaşığı
Zencefil
Zerdeçal
Tarçın
Karıştryrsun sabah aç karna ve yatmadan 3 saat önce yiyosun yatana kadar 3-4 bardak su içiyosun tabi ben daha fazla içiyorum. Ha bide üç gün arayla mesela düb pazard yedim perşembe günü yiyecem yine

Slm kızlar Nisaeylemmir cnm Aslihanimin sitesinde çıkmışım nasıl olmuş bilmiyorum şimdide giremiyorum cnm şifremi unutmusum ben çıkmadım ama nasıl çıkmış anlamadım
Bana gelince cok yoğunum konyadan apar topar hemen döndük hastamız vardı ya teyze vefat etti simide cenaze evine yemek yapıyorum tekim aksam yemegi tavuklu sote, tavuklu dövme plavi, cacik igsallah yetiştirrim güzel olur

Kendiliğinden oluyor bazen canım şifreni unutman kötü olmş. Allah rahmet etsin sanada kolay gelsin rabbim hayrını kabul etsin canım.şifreni hallederm belki benden haber bekle

Allahh rahmett eylesinn cnm

Cankız bend öyleym ya millet sinirlenince yemekten kesiliyr benim iştahm açılıyor:)) ceyda ablam iki kilo çok sayılmaz gelnce toparlarsn bişi olmz
Insallah canim
Bugunum cok duygusal geciyor
dunden esimin yegeninde kalmistik babam yalniz kahvalti yapti bolca aglamis gene yalniz kalacam diye
yarin sabah yola cikiyoruz icim dolu kimseye belli etmeden yola ciksaydim

Cnm cook iyii cok sevindimmm
ins hepimiz istedigimiz kiloda olucazz az kaldiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…