97 kiloyla tekrar basliyorumm

86.200 ciktimm cook güzellll
Herzaman aynisi oluyor tam busefer yapabiliyorumm oluyorr busefer basarcam diyorumm
ama olmuyorrr hep geri kilo aliyorumm bütün hevesim gittiiii ztn dün bozdum devamm edemicemm artikk biliyorumm
sizee basarilarrr hepinizii öpüyorumm

Cankız hayırdır bi yeremi gidiyorsun? Bukadar çabukmu pes ettin delirtme beni kız bende 88.8 çıktım napiyim geri bırakıo yine 100 kilomu olalım ? Tam midemz alşmışken yine midemizi torbayamı çevirelim?
Silkelen kendine gel bidaha okımiyim böyle şeyler yazdğnı sakın kızz...

Offf tmm cnm haklisinn ama 84 olmustum simdi geri okadar kilo alinca sinirlerim bozuldu
Ama haklisinnm pess etmicemmm kiloda alsam devam edicemmm
haftada 1kilo vermek iyiymis ben hergün 500 gr gitsin bekliyorum olmayincada sinirleniyorum
cooook tskler cnm desteginn icinnn

Cankizzzz sevindim donmene benimde hep oyle oluyor belli bi kilonun altina inemiyorum olduğu kadar artik canım napalim sana ne desem bilmiyorum çünkü aynı durumdayız biz devam edelim belki direnç kırılır zayiflariZ bellimi olur

Evettt cnm ins dedigin gibi olurrr
coook istiyorum zayiflamakk daha yasim cook genc bende istedigimi giyinmek istiyorum banada yakişsin istiyorumm

Cankız kendine dönmene sevindim canım öyle böyle zayıflicaz canım pes etmek yok.
Menüm
Bugün yoğurt kürü günümdü sabah aç karna yedim
Kahvaltıda 4 tane avuç.içi kadar yumurtalı ekmek domates
Öğlen yok yoğurt kürünü yedim
Akşam bi tabak güveç biraz ton balığı bi yumurta (yemek kahvaltılk tarzydı az karışık oldu) sonrasnda bikaçtane cips yedm
50dk yürüyş+30 dk egzersz bol su
Yoğurt kürümüde yedm bugnlükte bitti.

Canlar bes gun oldu kilom ayni durdu metabolizma kendini koruma altina aldi kas kutlemizi cogalltmak lazimmis agirlik kaldirarak birde kalorili biseyler yemek lazimmis bugun yiyorum hadi bakalim

Selam kizlar ben geldim cok sukur artik evimdeyim
zorlu bir yolculugun sonunda canim evime kavustum
bugun isim cok yarin nasil olur bilmem en gec pazartesi dikkat etmeye baslarim
hafta ortasida dr gidecem bakalim su orucu öncesi nasil beslenecem onlari öğrenirim
sonra tam gaz devam
muruvet nerelerde dunde yokmuydu ne
firsat buldukca okudum ciktim
malum baya yogun 1 ay gecirdim

Sag salim gelmissin cnm evine islerini bitirr git güzell bi uyku cek yorulmussundurrr

Kiz bende 91 den 92800 e geldim bu aksam allah hayra cikarsin boyoz simit götürdüm bugun sinirden tam olsun dedim belki vücut şaşırır ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…