Cankız hayırdır bi yeremi gidiyorsun? Bukadar çabukmu pes ettin delirtme beni kız bende 88.8 çıktım napiyim geri bırakıo yine 100 kilomu olalım ? Tam midemz alşmışken yine midemizi torbayamı çevirelim?86.200 ciktimm cook güzellll
Herzaman aynisi oluyor tam busefer yapabiliyorumm oluyorr busefer basarcam diyorumm
ama olmuyorrr hep geri kilo aliyorumm bütün hevesim gittiiii ztn dün bozdum devamm edemicemm artikk biliyorumm
sizee basarilarrr hepinizii öpüyorumm
Cankız hayırdır bi yeremi gidiyorsun? Bukadar çabukmu pes ettin delirtme beni kız bende 88.8 çıktım napiyim geri bırakıo yine 100 kilomu olalım ? Tam midemz alşmışken yine midemizi torbayamı çevirelim?
Silkelen kendine gel bidaha okımiyim böyle şeyler yazdğnı sakın kızz...
Sabah bir ceviz bes badem bir bardak sut öğlen döner yoğurt aksam haşlanmış tavuk cacik tam pro oldu 30 dk yürüyüş ve 2lt su
Cankizzzz sevindim donmene benimde hep oyle oluyor belli bi kilonun altina inemiyorum olduğu kadar artik canım napalim sana ne desem bilmiyorum çünkü aynı durumdayız biz devam edelim belki direnç kırılır zayiflariZ bellimi olur
Bizde seni seviyoruz canım benim. Bi zayıflasaydk önce korumayıda konuşyrdk:))Kizlarr sizii cook seviyorumm
ins hepimizz zayiflarizz ama sonra ortadan kaybolmak yokk kilomuzu korucakk ins :)
Canlar bes gun oldu kilom ayni durdu metabolizma kendini koruma altina aldi kas kutlemizi cogalltmak lazimmis agirlik kaldirarak birde kalorili biseyler yemek lazimmis bugun yiyorum hadi bakalim
Bizde seni seviyoruz canım benim. Bi zayıflasaydk önce korumayıda konuşyrdk:))
Selam kizlar ben geldim cok sukur artik evimdeyim
zorlu bir yolculugun sonunda canim evime kavustum
bugun isim cok yarin nasil olur bilmem en gec pazartesi dikkat etmeye baslarim
hafta ortasida dr gidecem bakalim su orucu öncesi nasil beslenecem onlari öğrenirim
sonra tam gaz devam
muruvet nerelerde dunde yokmuydu ne
firsat buldukca okudum ciktim
malum baya yogun 1 ay gecirdim
Ben bugn artılardayım yaa genee 89.4 çıktm patlıycm snrden... 90 a doğru gdyrm reglmede 2 gn kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?